Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 6:14 am

Re: Daj si duška

[quote="MojcaL..in bi potem bila oranžna...to je pa še huje kot zeleno :D .....[/quote]

:O :O :O
ti bom že dala huje kot! :devil:

;) :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 6:22 am

Didi je napisal/-a:A gre še komu na živce, ko nekateri(predvsem mlajša generacija) ne zna več enega stavka povedat/napisat v neki normalni obliki moreš met že skorej diplomo iz žlobudravščine da koga kaj zastopiš :dash:

A veš, da se tole bere, kot da se ti, ki si že straaaaašansko staaaaaara, pritožuješ nad mlajšimi od sebe :lol:

PS: en pozitiven Duško! moja kuhinja je okvirno že prenovljena :yahoo: (pustimo detajle, ki se jih nekdo ne sme dotaknit vsaj en teden, ker se mi bo sicer zmešalo :lol: ) ampak je pa ful lepo :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 9:04 am

Duško, saj bo ane? :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 9:05 am

Tle pa bliska in grmi in toča pada... O_o
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 9:13 am

Didi je napisal/-a:A gre še komu na živce, ko nekateri(predvsem mlajša generacija) ne zna več enega stavka povedat/napisat v neki normalni obliki moreš met že skorej diplomo iz žlobudravščine da koga kaj zastopiš :dash:

hehe, to je pa prvi korak staranja, ko obupuješ nad "to mladino". Sledi stopnja, ko v določene lokale nočeš več hoditi, ker tja hodijo "sami otroci"... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jan 24, 2012 9:29 am

:lol: :lol: :lol: Didi old tajmerka. Evo, še malo, pa nas bo začela oštevat, da ko so bli pa oni mladi... :lol:

Pri nas se pa taki hecni odtenki sivomodre izmenjujejo. Pa malo se full stemni, pa razsvetli, pa full stemni..., pa grmi, pa malo se zabliska, pa morje je take lepe temnomodrozelene barve... v glavnem meni je zaenkrat prav všeč tole.
:fool: :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jan 24, 2012 10:05 am

oaza88 je napisal/-a:[quote="MojcaL..in bi potem bila oranžna...to je pa še huje kot zeleno :D .....

:O :O :O
ti bom že dala huje kot! :devil:

;) :P[/quote]

:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 2:09 pm

Pri nas je pa zunaj pomlaaaaad :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 2:17 pm

Pri nas tudi! :good: Pa je zjutraj še snežilo! :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jan 24, 2012 2:44 pm

Hapy day o hapy day :) prvo zvem da dobim kar lep kupček denarja zaradi prometne nesreče, potem zvem da bom mogoče dobila en poceni avto, katerega sem imela nagledanega že lani, pa si je lastnik takrat premislil (zaradi hčerke;) ). Še lepša novica je da se dela pri mojemu prijatelju končno zaključujejo in mogoče bo lahko se že lepo "vozil" po prenovljenem stanovanju. Na koncu pa najlepša novica, ki je preseže še tisto o kupčku denarja.... Mamini izvidi so BP!!!! Dragi duško prosim naj ostane tako, ker je res že preveč pretrpela v svojem kratkem življenju.... :kiss:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 3:16 pm

Hanika, super :good: .

Ma ja, tole vreme ni za nikamor :negative: . Zjutraj je bilo malo snega, čez dan kot pomlad,
zdaj se pa taki črni oblaki nabirajo, da bo po moje poletna nevihta ali kaj :O .
Saj človek več ne ve, kaj si naj obleče, a se naj sploh obleče ali kar sleče :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 3:24 pm

Prezgodaj vstajate, to je problem. :D Ko sem jaz vstala, ni bilo nobenega snega (več). :P

Meni je pa ta januar krasen, čisto po mojem okusu: toplo in sončno, kot bi bila spet v Firencah. Še dva taka meseca, prosim, potem se pa lahko pomlad začne. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 3:33 pm

Jaz imam pa spet svoj računalnik doma! :yahoo: Popravljenega in očiščenega (je bil serviser čisto začuden, od kod toliko in taka svinjarija notri :girlblush: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 3:41 pm

mateja je napisal/-a: Meni je pa ta januar krasen, čisto po mojem okusu: toplo in sončno, kot bi bila spet v Firencah. Še dva taka meseca, prosim, potem se pa lahko pomlad začne. 8)

ME 2, ME 2 :clap: :good: :clap:

mateja je napisal/-a:(je bil serviser čisto začuden, od kod toliko in taka svinjarija notri :girlblush: )

Pa dobro no, sej ni bil pri meni na dopustu :lol: :lol: :lol:

Btw. tej letni časi se čisto prehitro menjajo. Kam je pa pomlad ušla? Malo prej je bla še tukaj... :scratch:

P.S.
Duško, dej mi prosim povej, kako je mogoče tolko blefa in blablabla sproducirat, kot to uspe nekaterim? A so bli res edini v vrsti, ko se je blef talal? :fool: Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 4:31 pm

Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 4:47 pm

upam, da je tale, ki je posnel tole fotko, tudi kaj konkretnega ukrenil v zvezi s situacijo.
Pravzaprav - saj dokazi so vsi, samo timinga ni a kaj?
Jao svašta no... :dash: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 5:11 pm

Jaz pa upam, da je telička k veterinarju peljal, al pa da jo je kje izpred kolin sunil...
:angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 6:26 pm

Hm, po mojih izkušnjah s prevozom konj tole sploh ni slaba varjanta za prevoz (za krajše razdalje, seveda). Konj (krava verjetno tudi) se na krajšem prevozu itak ne uleže, stoji pa veliko lažje in bolj zanesljivo v manjšem prostoru, kjer se lahko nasloni, kot pa v veliki prikolici, kjer je možnost padca na vsakem ovinku in pri vsakem sunkovitem zaviranju.
No, nikoli sicer nisem konja prevažala v prtljažniku, v različno velikih prikolicah pa X-krat in najboljše so se obnesle ravno najmanjše prikolice (odvisno od velikosti/širine konja, seveda). :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 6:57 pm

Preklet cucek, pride v sobo, spusti groznosmrdeče pline in pobegne ven. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 6:59 pm

hehehe, mi smo včasih imeli enega pudeljčka, ki je to počel v avtu. Ponavadi so bile šipe par cm odprte (časi pred klimami) - ga je spustil in potisnil nos ven, mi smo pa še nadaljnih par km vožne umirali. :bad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov