Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 22, 2012 2:42 pm

Re: Daj si duška

nekako se mi dozdeva da uno prvo :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Ne jan 22, 2012 2:45 pm

Duško, pa ne gripe no, ne gripe, res, če je v najhujših epidemijah nisem nikol "fasala", ne zdej no, proooosim, ko res nimam časa... :girlcry: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 22, 2012 2:59 pm

Didi je napisal/-a:
zalarjeva je napisal/-a:Didi, jaz pa nimam takih izkušenj pa sem ga 2 tedna nazaj vsak dan 3x užila po 1 ali 2 jedilni žlici.

Na škatli piše 6 žličk trikrat do štirikrat na dan. A to pomeni da v enem dnevu 6 žličk al vsakič ko ga vzameš 6? :blush:

6 žličk tokrat na dan? Jaz imam v spominu 2-3 žlice 3-4x na dan. Imaš sirup proti kašlju ali za izkašljevanje? Jaz sem imela proti kašlju.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 22, 2012 3:40 pm

Proti kašlju. Sem pa dobesedno prepisala kar piše o žličkah :girlblush:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 22, 2012 9:46 pm

:dash: će kupiš svetlo blond, pričakuješ, da boš svetlo blond...ne pa driskasto zelen :devil: :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 22, 2012 9:57 pm

Kako je mogoče, da enemu mačku uspe preluknjati sedalno žogo?!? :fool: :crazy:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Ne jan 22, 2012 9:59 pm

Torej mu je uspelo? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 22, 2012 10:08 pm

Jap, jutri že grem v lov za priborom za krpanje lukenj. Še sama nisem mogla verjeti, ko sem našla na pol izpraznjeno žogo in za tem odkrila vzrok izpihnjenosti ... :dash: Očitno je vse mogoče. :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 22, 2012 11:03 pm

MojcaL, a je bla slučajno pepelnato blond? Una ma pigment za nevtralizirat rumen ton, ki pogosto ostane po svetlenju, in ja... rado izpade zeleno. Če te kej potolaži, bo z nekaj pranji zbledel in bo lepše. Do takrat pa en modni klobuček na glavo. :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 6:30 am

MojcaL je napisal/-a::dash: će kupiš svetlo blond, pričakuješ, da boš svetlo blond...ne pa driskasto zelen :devil: :negative:

MojcaL, da te potolažim...se zgodi. :girlsad: Tudi, recimo, da se zblanširaš, ker hočeš bit reeeeees svetlo blont - pa si rumen. Ker imam menda ful enga oranžnega pigmenta v laseh, da do tega pride. Ampak kot zakleto se ta oranžni pigment pokaže baš samo, ko hočem bit blooooooont! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jan 23, 2012 9:21 am

:fool: O kakšna hecna naključna naključja se meni zadnje čase dogajajo :fool: Sama takšna, ki se mi še nikoli v življenju niso. Vse je enkrat prvič al kako? En humorist se je spomnil malo kurit mrežo na naši ograji... A to ma kej veze s čarovnicami in grmadami slučajno?

A sem že povedala, da mamo na našem koncu fajn policaje? Mi prav ni težko hodit k njim malo na "čvek".
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 10:18 am

Duško pomagi mi pr potrplenju, da ne bom ene sodelavke kr zadavla :dash: :fool: :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 10:24 am

Ja ŠIIIIT no, Sleepy, ti res ne boš nehala dokler ti kdo bajte ne zažge?!?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 11:42 am

Hehe a misliš da je to opozorilo? :rolleyes:
Pa sej niti ne vem s čim naj neham? :scratch: Ne počnem prav nič nezakonitega Slika , za razliko od poškodovanja tuje stvari, ki pa JE kaznivo dejanje. Pa baje itak na koprskem vsako leto pridno raste raziskanost kaznivih dejanj... Sej pravim, da so fajn. :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 12:24 pm

Kamere? Mogoče se lahko tudi z mano z meniš... baje lahko take, k s kamiona dol padejo zrihtam. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 1:19 pm

Aja, ker ti si mislila, da se bom s kom durgim menla? :O :fool:
Sej jih boš ti pobrala, anede, ko sem jaz še malček onesposobljena... :blush: Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 2:02 pm

a da moram po 10 dneh fraj jutri kar na tlako, a res al kva?! Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 2:31 pm

jah no....po moje, da ni mus - mus je samo ena stvar v lajfu in tale "na tlako" pač to ni.... :P :P :P
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jan 23, 2012 4:19 pm

taperverčki je napisal/-a:MojcaL, a je bla slučajno pepelnato blond? Una ma pigment za nevtralizirat rumen ton, ki pogosto ostane po svetlenju, in ja... rado izpade zeleno. Če te kej potolaži, bo z nekaj pranji zbledel in bo lepše. Do takrat pa en modni klobuček na glavo. :lol:

Na škatlici (no ja kupila sem tisto peno...da vidim...ma je super praktična in hitra zadeva :D ) gor je pisalo svetlo blond...slikca je bla malo temnejša, ampak SVETLO BLOND. Saj nisem haklik in zato včasih kaj takega sčaram..kot npr. ko si zamislim, da bom temno blont, kupim temno blond in ratam skoraj črna :lol: Res na srečo se z blontnih hitro spere..tačas bomo pa pač zeleni :fool:

oaza88 je napisal/-a:
MojcaL je napisal/-a::dash: će kupiš svetlo blond, pričakuješ, da boš svetlo blond...ne pa driskasto zelen :devil: :negative:

MojcaL, da te potolažim...se zgodi. :girlsad: Tudi, recimo, da se zblanširaš, ker hočeš bit reeeeees svetlo blont - pa si rumen. Ker imam menda ful enga oranžnega pigmenta v laseh, da do tega pride. Ampak kot zakleto se ta oranžni pigment pokaže baš samo, ko hočem bit blooooooont! :dash:

Hehe Oaza tud to mi je poznano. Jaz bi šla malo na rdeče, sam prav zaradi pigmenta ne upam, ker čez mesec dni bi verjetno spet hotla bit blontna...in bi potem bila oranžna...to je pa še huje kot zeleno :D Drugače sem se pa jaz rdečega pigmenta 1x dobro rešla z neko keunejevo tinkturo...taka vijolična zadeva, sem si z njo prala lase in je res pobralo tisto oranžnost.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 11:26 pm

A gre še komu na živce, ko nekateri(predvsem mlajša generacija) ne zna več enega stavka povedat/napisat v neki normalni obliki moreš met že skorej diplomo iz žlobudravščine da koga kaj zastopiš :dash:
Dogs have owners, cats have staff
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov