mala Pixie

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 06, 2012 12:30 pm

Re: mala Pixie

Tole je čisto res, kar si napisala. Meni je bilo v začetku tko hudo gledat jo, ritko malo ubogo - no ampak ko se je navadila prostora, prav res ne opaziš, da Pixie kaj "fali", če ne vidiš učkov.

Eh dragi moji - tale mala Pixie je eno veliko živo srebro, res! :kiss: Taka micena razbojničica. Ritka zlata mamina, ki te ovije okrog prsta v roku treh minut. Lepa, lepa pikasta tigrica. Zelo samozavestna. Čudovita mačica.... :kiss:

Včeraj popoldan sem ji po posvetu z vetko nameravala pisker snet - pa pazi tole - kot bi vedela, si ga je že sama par urc prej. Tkooooo je vesela, zdaj, ko je neobremenjena z ono rečjo (ki za povrh še res grdo zgleda, samo ne ji tega povedat! :lol: )

Popoldan imava kontrolo pri zlati Zlati.
:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 06, 2012 6:14 pm

Tkole:
Pixijina dihalca so neprimerno boljše :good:
Levi uček je tudi boljše, kot je bil nazadnje :good: a še zdaleč ne kulski :negative: , tko, da bo najbrž šel ven kmalu po tem, ko končava z antibiotiki zaradi dihalc.
V sredo imava spet kontrolo, če bo OK, tudi (no - šele, ampak drugačen pač ni šlo) prvo cepljenje in potem v roku 2 tednov po tem še operacijo učka in istočasno sterilizacijo. Takšne so zvezde - takšen je plan :)

Je pa mala Pixie cela zvezda in šarmerka - je tudi tokrat osvojila vse v čakalnici, da o zaposlenih, s šefico Zlato na čelu, sploh ne izgubljam besed.... :girlblush: :kiss:
in....Pixie se barva....okrog ušesk in na sprednjih stopalcih sem našla oranžen pridih... :girlblush: - pa ne samo jaz! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 06, 2012 6:22 pm

A je že brez lustra, lubica? :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 06, 2012 8:28 pm

ja, od včeraj opoldan je brez - cela vesela, mačica! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 9:44 pm

omojbog, polna luna... :O :girlsad: :negative: :dash:

Nekaj čisto svežih fotk lepe Pixie:

Slika

Slika

Slika

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 9:48 pm

a se samo meni zdi, ali učki malo bolje zgledajo na tehle slikah? vsaj ne zgleda več tako prehlajena. srčica :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 09, 2012 9:58 pm

Precej boljša je, kot je bila, ja, tudi dihala so slišat že skoraj čisto b.p.
V sredo pa vetka pove, kako pa kaj je zares s Pixie.
:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 10, 2012 4:27 pm

:good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 3:36 am

dobr gre pikica mala :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 9:14 am

Daj, miška, daj, pocajtaj se :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 6:33 pm

tkole, s Pixie sva ravnokar prišli domov s kontrole. Dihalca so OK, pojeva do konca še antibiotike (smo še za jutri imava), bila je tudi prvič cepljena, čez 14 dni se pa vidimo ponovno in takrat bo šlo zares: test, čipiranje, sterilizacija in istočasno končna odločitev, kaj bo z levim učkom. Vetka ni bila pretirano zadovoljna z njim danes, ampak 14 dni je menda še dovolj časa, da se pokaže kakšna drugačna tendenca, če bi bilo pač tako namenjeno.

Očke tudi lahko nehava mazat s Tobrexom in preideva na Oleovit - tko da tjadaaaaaam, slavica, lepo prosim ob priliki, ko ti bo res res spotoma, še kar ene 3 kremice nama zrihtaj iz Avstrije, samo preveri rok trajanja. Glede na to, da morava mazat 3x dnevno, ena ne bo za prav dolgo, kakšen teden mogoče - natančneje bom pa vedela šele, ko bom porabila taprvo tubico.

Ah mala moja Pixie - meni si lepa z obema učkoma, kakršna pač sta, ali pa, če boš imela en "pomežik" ! :kiss: In tudi tistemu, ki te bo vzel v svoj dom in svoje srce, boš morala bit prav taka, kot si in kot boš, najlepša na svetu, sicer si te pač ne zasluži. Verjamem, da je nekje pravi tudi zate! Do takrat boš pa pač morala potrpet z mano (in me imet rada tako, kakršna sem... :girlblush: ;) ).

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 6:39 pm

lepa,človekoljubna, igriva in malo posebne učke - kaj hoče človek boljšega :kiss: :kiss:
glede kreme bomo zrihtali, pošljem ZS
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 11, 2012 7:54 pm

S to srčkano facico je velika osvajalka v vsakem primeru, s pomežikom ali brez. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 11:00 pm

Pixie je mal žlehtkana.... :girlblush: :O Ko je Charlie izven boxa, se mu velikokrat čisto zanalašč zatakne na obvezo in potem imata malo "debate". Zna bit Pixie ena taka "mala flaška", če veste, kaj hočem rečt: zgleda kot krhka sapica, revčka, božica, micena, drobcena, negobljenčkana, blablabla,...... - ampak je sposobna oba "desca" prebutat, pa če ji kaj ni prav (Alberto recimo jo, pravilno, tretira kot popolnoma enakovredno in občasno je njuno igro zame jako težko gledat) - tuli ko odrasel macho-muc. Dajte si no probat predstavljat to sliko, saj maš, da se v hlačke.... :lol:

Tamala išče dom, kjer bodo razumeli in sprejeli njeno posebnost in se ukvarjali z njo mogoče malce več, kot bi se sicer bilo treba. Že samo kremico bo najbrž potrebovala doživljenjsko dobivat v učke vsaj 2x dnevno - pa tudi tko, na splošno, Pixie vendarle ni čisto taka, kot ostali muci. Malo sem si vendarle lagala....pač ni, to je dejstvo (mogoče pa še bo, ampak to pa ne morem vedet...?) Ampak s tem se Pixie ne obremenjuje - ker ne ve, kako bi bilo, če bi bila kot ostali, je to zanjo to in blazno fajn fura svoj (pa moj in naš ;) ) lajf.

Samo resnim, odgovornim in ljubečim osebam odgovarjam v zvezi s Pixie na mail, telefon, mobitel ali v živo. :)
Ostali pa - adijo :devil: ! Pixie resnično ni treba reševat - jo je že slavica rešila, tistega dne, ko sem ji odprla temo tule. In zdaj je Pixie (skoraj) čisto običajen nadležen hiperaktiven mačji mladič :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 6:21 am

Krasno napisano, in drži vse do zadnje pike :good:
(no ja, uno malo žlehtkana ne verjamem čist :P 8) )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 6:28 pm

najlepša novica današnjega dne, petka trinajstega, srečnega dne, je dvojno negativna! :yahoo: :clap: :yahoo: :clap: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Torej, da bo še čisto konkretno črno na belem: mala bolhica z imenom Pixie je negativna na Fiv in Felv!
:yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 7:21 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :'( :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 7:24 pm

še semle napopam eno gasilsko: pri večerji, od desne proti levi:
Pixie, Alberto, Charlie:

Slika

in - ajooooj, kašna razmetana postelja, ja kaj sta pa počela, lumpka mala !? :O :lol:

Slika

Pixie je res celi sonček! :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 7:27 pm

:kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 13, 2012 9:00 pm

pa še dve čisto sveži sliki:

ej, ti, trdnjava - tale lanac ti bom mal požvečla, ajprou 8)

Slika

ku-kuc, evo mene, pa lej, kje čičam!
:girlblush: :kiss:

Slika

zlata ritka mala, bolhica Pixie, išče najboljši možni dom, kamor bo odšla lahko konec januarja enkrat, ko bo še sterilizirana in čipirana.
:kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov