Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 2:53 pm

Re: Daj si duška

bobolino je napisal/-a:leia, če je sarkazem letel na mene, naj te potolažim, to ne bo prva mucka, ki je šla z nami domov iz mačje hiše. Bosta druga in tretja.

:girlblush:

tisti, na katere letijo takile sarkazmi, se po moje ne oglašajo tule, veš ;)
torej, za vsak slučaj: letelo je na takšne, kot so oni iz polinega posta. in na podobne, s katerimi se morajo ukvarjati punce, ki dvigajo telefone ;)
da boste pri vas posvojili več kot enega, sem pa tudi že napisala ... ma, tri rabite, vsaj ;)

in Duškota se res ne da smetit, pri nas ni snage :P

in še moja dva Duškota.
1. če seštejem, je moj računalnik danes zmrznjen že dve uri. in seveda mora biti vseeno vse narejeno :dash:
2. zavarovalne agente rabim res res redko. res redko. ampak vedno vsi smučajo, ko pa jih res rabim :dash:

ma, še enega imam, pa sem ga že zbrisala, ker res pomaga že, če samo napišeš ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr jan 11, 2012 3:01 pm

bobolino je napisal/-a:jaz pa sem malo drugačnega mnenja - menim, da imajo starejše že izoblikovan karakter - al so cartljivke, al pa krempljasti tigri, ki pridejo k tebi v naročje le, ko se jim zdi. Pri malih mucah tega ne veš. Saj so šikane, ampak, če si res želiš eno laptop muco, je lažje posvojiti eno starejšo, za katero mačje mame vedo, da je točno to, kar iščeš.

pa po moje je itak vse odvisno od kemije, ki nastane, ko prideš po eno muco, domov pa greš z dvema popolnoma drugačnima....

midva s sinom sva "nora" na medvedke, bolj pisane, bolje je, moj mož je navajen tigic. S sinom ga bombardirava s slikicami teh šarenih medekov, on gleda za Vita&company. :nyam:

pa saj vemo, kaj bo šlo enkrat z nami domov, a ne? On se bo pa lahko odločil, kake barve NE BO praskalnik... :D

Samo poslušaj moje nasvete, seveda potem, ko ugotovimo, če je pes združljiv z mucami in garantiram, da bosta šla prava dva domov z vami.

Vita je posvojena iz DZZŽ Kranj, si malo pomešala 8) . Vitina bratca in sestrica so bili nameščeni pri MH. Je pa tako, da se naše poti križajo in redno sodelujemo z MH :) .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 3:25 pm

Leia od zavarovalnih zastopnikov mam jaz širok nabor sam povej kaj rabiš :D

Drgač pa s5 ne bom duškala...spremljam dhl tracking link k moja težkooo pričakovana pošiljka potuje prot men :girlblush: če bi pa še kej snega zapadl bi bla pa idila :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 3:48 pm

Mačja mama je napisal/-a:A tolerira kufe? Zamenjam kuj.

Litre! :nyam:

Ampak, če maš ti mojo glavo in se nacejaš s kavo, a potem moj želodec trpi? :O

Mal se mi že blede dons, komi čakam da grem domov!

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jan 11, 2012 4:26 pm

Duško, zakaj sm js tok lena in se mi nič ne da :girlcry: Cele dneve visim na netu (tlele), namesto, da bi pisala seminarske in študirala za izpite :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 5:23 pm

all: ne, ker gre skozi tvojo glavo v moj želodec in potem eventuelno spet nazaj v tvojo glavo (čeprav je to bolj primer pri alkotu, ampak vseeno...)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jan 11, 2012 6:25 pm

eNa je napisal/-a:Duško, zakaj sm js tok lena in se mi nič ne da

Ponavadi, gre to dvoje skupaj, a veš. :D Če si len, se ti nič ne da :P
Sicer je pa menda lenoba znak inteligence. Jaz se sicer ne spomnim, da bi se kdo kdaj in general strašno navduševal nad mojo pridnostjo, ampak da sem glupa mi pa tudi še nikoli ni noben rekel :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr jan 11, 2012 6:27 pm

pola, seveda te poslušamo!

in sori zaradi zmote!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 7:18 pm

Bobolino, samo pazite, da ne boste šli domov še z (novim) psom in 3 mački! :lol:
(šalaaaaaaaa!) ;)

Super duško za danes: po dolgeeeeeem šihtu :bad: božala 5 belih prekrasnih muckov! :kiss: :girlblush: :kiss:
(Trixiiiiiiiiiii :girlcry: )
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 11, 2012 9:41 pm

Podarjam tudi želodec! :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 4:02 am

evi lubica mala, nisem te pozabila...pozdravčki na mavrico :girlsad: :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 4:06 am

še tole mogoče no. sem letos spet talala okol mačje koledarje pa razlagala o zavodu samem pa o mjauznlih pa bla joh in sploh pametna. pa mi baba odgovori ooo tegale bom pa dala sestri, ker oni se pa glih odločajo za novga še enga mucka, namreč je zdej en sam ostal, ker je ta druzga povozilo... :negative: :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 8:34 am

IsKrIcA je napisal/-a:Leia od zavarovalnih zastopnikov mam jaz širok nabor sam povej kaj rabiš :D

Eh, kot po navadi bom pač šla na poslovalnico in tam zavarovala avto - sem pač agentu, ki ima čez moja ostala zavarovanja, obljubila, da mu javim, ko bom morala zavarovati avto. Ker pač nimam časa čakati do takrat, ko pride s smučanja, ker tudi vmes rabim avto, bo, kar bo ...
In mi je čisto jasno, da imajo tudi oni pravico hoditi na dopuste, ampak imam res smolo in grejo samo, ko jaz kaj rabim :D

Po drugi strani me pa konstantno kličejo neke kretenske agencije, ki trdijo, da imajo zame pomembno obvestilo glede mojih osebnih zavarovanj (seveda ne vedo, katera zavarovanja imam, in še celo letnice mojega rojstva ne vedo :P ). Sem enkrat enega takega celo povabila na obisk, mu pojasnila, da imam sklenjeno samo zdravstveno zavarovanje, in me zanima samo, kaj se je spremenilo pri tem zavarovanju. Je rekel, da nič, in da bi mi rad ponudil življenjsko zavarovanje. Sem zavrnila, pa vseeno vprašala, če se mogoče ukvarja tudi s premoženjskim zavarovanjem (ker teh zavarovanj pa le imam nekaj). Je rekel, da tega pa ne počnejo, ker se jim ne splača. :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 9:04 am

Eh jaz naše treniram oz. jih poskušam, da morjo oni vedet kdaj teb zavarovanje poteče in te prijazno poklicat in se zmenit, ne pa da stranka opominja zastopnika.
Pri avtomobilih ti žal ne morem pomagat, ker jih mi nimamo v programu, premoženjska zavarovanja pa imamo in, če te v zvezi s tem kaj zanima tudi poznam enega, ki je res dober na tem področju in ve od vseh zavarovalnic kje so razlike v paketih, zakaj je pri triglavu poplava tolk in drugje tolk itd. tko da če boš kdaj kaj rabila pa javi. :)

Nad agencijami pa jaz nisem navdušena, ker jih je dost takih k samo sranje delajo...ljudem stornirajo dobre življenjske police zato da jim naredijo nove, na izgubi je stranka, ki pa potem pizdi nad zavarovalnico itd. No pa pustmo to, zuni sije sonček :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 9:57 am

Duško, nisva se tako zmenila :( :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 10:25 am

danes pa res ni dober dan.... :girlsad:
Peter B., počivaj v miru. V spominu te bom še naprej imela kot Primorca, polnega sonca in pozitivne energije, res fajnega dečkota. Fajn sem se zjokala danes....no ampak ti tega ne bi hotel - evo, sem že nehala :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 11:04 am

Duško, a lahko malo zdravja, prosim??? :angel:

Saj smo vsi dobre volje, pa srečni, pa sploh ne stari, samo da nas pa vse nekaj baše in da smo vsak po svoje razštelani pa ni več zabavno. Daj no. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 12:14 pm

Samo je res en usran dan danes.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 12:24 pm

all je napisal/-a:Duško, a lahko malo zdravja, prosim??? :angel:

Saj smo vsi dobre volje, pa srečni, pa sploh ne stari, samo da nas pa vse nekaj baše in da smo vsak po svoje razštelani pa ni več zabavno. Daj no. :girlsad:

Zdravje je tud v bistvu vse kr bi jaz rabla. Oh ja...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 12, 2012 12:46 pm

hehe, se pridružujem šimfanju čez usran dan.
Včeraj sem ugotovila, da mi v ponedeljek potečeta osebna izkaznica in potni list. Ker je stvar nujna, sem se morala iti danes zjutraj slikat. Sredi študijskega obdobja, ko premalo in preslabo spim in preveč kofeina spijem, na soncu pa sem približno toliko, kot kakšen vampir, na fotkah seveda zgledam grozno. Sploh, ker že po naravi nisem pretirano fotogenična. Zaradi mrščenja med študijem pa imam že par tednov eno tako fajn pokončno gubo, poleg globokih podočnjakov, seveda. Milo rečeno: na fotki zgledam kot razkrajajoče truplo, ki so ga po nekaj dneh potegnili iz reke. :bad: Nekako se mi dozdeva, da teh dokumentov ne bom prostovoljno kazala naokrog. :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost