Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 2:47 pm

Re: Daj si duška

A prideš pol še k men pucat? Jaz sem dopoldne že spucala kopalnico in wc, pol je bla pavza za kosilo in kofe, zdej bo treba pa še sesalc ven potegnit. Ko končava, si pa loh privoščva virtualno pivičko u Pubu. :D

Jest u resnici "rada" pospravljam. Mislm, sej ni da uživam u pospravljanju samem. Ampak tok sem navdušena nad tole svojo hiško, da sem ful vesela, ko je vse lepo čisto in pospravljeno. Sej vem, baba zmešana... :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 2:48 pm

sleepy veš kako bi se stepli za tvojo glavo! Bi lahko na njej sprobali vse metode pranja možganov. No, itak jim ne bi uspelo. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 2:49 pm

TPV: lahk, če napišeš ene 2 seminarski namest mene :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So jan 07, 2012 2:55 pm

O lej to no! Tole mam pa TPV takoj kej za nazaj povedat. Jp, baba zmešana! :fool:
Slika
:D

rozika je napisal/-a:sleepy veš kako bi se stepli za tvojo glavo! Bi lahko na njej sprobali vse metode pranja možganov. No, itak jim ne bi uspelo. :lol:

V bistvu me je dostava malce zaskrbela :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 3:06 pm

Jaz pa rada pospravljam :girlblush: . Ko mora v službi cel teden glava fejst delat, potem prav paše, da jo
dam malo na off in in delam fizično, je potem čisto drugačne sorte utrujenost in še spi se veliko bolj.

Ne maram pečt palačink. Jem jih pa rada :rolleyes: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 3:42 pm

Zgornji štuk fertik. Še spodnjega. Pa prinest novo zalogo drv. Pol pa dost naporov za dons. 8)

Po novem se moj pogumni Jack boji sesalca. Do zdej se ga več kot dve leti ni. :crazy: Moja Čupa s svojim tipičnim kotejebemanjvrednisuženj odnosom do mene je po novem začela prihajat k meni na kavč in delat zvezdice, za kar je bila prej vedno preveč kul. :O

Slavica, če mi prideš spucat, ti spečem palačinke. :girltruce: No, ampak ne dons, ko sem že skor fertik. 8)

MM, kakšne seminarske mi ti to ponujaš? :scratch: Jaz sem niti ne dva mesca nazaj z veliko muko po 10 letih le spackala tole svojo diplomo in do nadaljnega ne povoham nobenih seminarskih več. :shout:

Sleepy, to ni vse skp nč. Pejt rajš pucat! (jest pa tut)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 4:07 pm

Slavica jst pa obožuuuuujem pečt palačinke!!! Imam eno spešl ponev samo za palačinke in potem jih mečem v zrak in lovim!!! :yahoo:

tpv: no če si še diplomo komaj spackala, pol imaš bolj malo upanja z mojimi seminarskimi za doktorat... :mocking:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 4:08 pm

Ja Obala mi je bla danes mal daleč sem se bolj lokalno potepala, za Gmajnice sem pa tudi jaz slišala, da ne moreš kar it pse sprehajat. Sej po eni strani razumem, pač pol vsakič nekdo nov psa sprehaja pa kuža mogoče ni tok navdušen nad skoz novimi ljudmi, po drugi strani pa ne razumem ker se mi zdi, da je to win-win za ljudi in za kužke...

Kar se tiče pa pospravljanja je blo pa pr men tko, da sm mela v času izpitov zmer najbl pospravljen, ker valda je blo treba pred začetkom učenja vse zglancat, še okna pa zavese oprat itd. :D al pa obratno, k je blo treba pospravlat sm pa najdla kej k morm nujno narest pa porihtat.

Zadnje čase pa kr rada pospravlam, mogoče pripomore to, da sm mejčkn prenovila pa je bl stanovanju podobn :lol: Se je pa stanovanje samoiniciativno odloču, da kuhne zdj ne bom prenavlala ampak, da hoče najprej kopalnico in so odtople še ploščice po tleh :truce: (no sj to so prve ploščice odkar je bil blok zgrajen in so še dolg zdržale sam sm upala da bojo še mal pa da najprej kuhno zrihtam k za oboje pa ni dinar)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 4:27 pm

Tole bo pa še fajt, že vidim! :crazy:
Mislim, da me po 10+ letih polnega delovnika in ob dejstvu, da imam pri 30-ih svojo hišo, ki sem jo sama kupila in jo odplačujem samo in izključno s svojim lastnim delom, ker mi ni nikoli nihče prav ničesar dal zastonj, nekako nima kaj bit sram, da si nisem vzela prej časa za zaključit študij. In čist zares ne rabim videt nobene seminarske več. Pa ne zato, ker sem tok blazno neumna, da ne bi zmogla, temveč zato, ker so mi druge stvari bolj prioritetne. Če bom že mela tok preveč časa in energije, si bom rajš poiskala še dodatno službo, da prej odplačam kredit. 8)

Treba iskoristit priliko, že neki časa naravnost hrepenim po kakšnem dobrem prepiru. :crazy: :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 4:30 pm

Dragi Duško, interval, ko se loh brišemo, je prekratek.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 4:59 pm

Čaki, a ti bi mene zdej rada izkoristila za kak ornk prepir? :devil:

Prvo ko prvo, si falila dan. Danes se počutim čisto miroljubno in spravljeno s celim svetom.

Drugo, ni bilo mišljeno kot "a diplomo si komej spackala, jej kok si neumna", ampak bolj v smislu da te nočem obremenjevat z eno zadevo ki je n-krat hujši časožer in živcožer kot diploma. Sorry če je narobe izpadlo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 5:15 pm

No tko ja, nč se kregat :D (se vid, da bo kmal polna luna :P )

Hmmm v tej temi je tok o pospravljanju, da bi se jaz tud lohk spravla mal...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 5:18 pm

MM, sem bla ziher, da si prej brala eno debato na FB pa me zanalašč provociraš. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 5:29 pm

No nisem, niti ne vem o čem govoriš v bistvu.
Res te nisem hotela nič provocirat. :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 5:50 pm

Ja u bistvu sem ugotavljala, da se nimam s kom skregat, pa bi se. :crazy: :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 5:57 pm

taperverčki je napisal/-a:Ja u bistvu sem ugotavljala, da se nimam s kom skregat, pa bi se. :crazy: :mocking:

Ti dam telefonsko od moje sestre, pa jo pokliči! Je danes še prav posebej prepirljiva. :devil: :crazy: :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 6:02 pm

Dragi Duško, a mi loh razložiš, zakuga sem šla na pir med vložke, namest da bi zavila u pub? :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 6:11 pm

taperverčki je napisal/-a:Sleepy, to ni vse skp nč. Pejt rajš pucat! (jest pa tut)

Pa čaaaaaki no, unih 51% me j***. Zdej lih zalet jemljem, a veš. :D
Sem kašen dan nazaj slišala, da sem ko en škrat :lol: Mogoče sem pa gremlin, pa samo tolko počakaj, da me kdo pošprica Slika

Duško, not funny anymore! :devil: Okej, da ne zrihtaš tale čas da čas ne z mojim FB accountom ti niti ne zamerim, ampak da pa v backup mail account ne morem mi pa ni več smešno. In ne, nisem pozabila gesla. :fool:
Slika

Mogoče je pa pospravljanje res manj stresno početje :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 6:12 pm

taperverčki je napisal/-a:Dragi Duško, a mi loh razložiš, zakuga sem šla na pir med vložke, namest da bi zavila u pub? :fool:

:lol: :lol: :lol: Mogoče zato, ker so bolj vpojni, pa jih več lahko zvrneš :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 07, 2012 6:29 pm

taperverčki je napisal/-a:Ja u bistvu sem ugotavljala, da se nimam s kom skregat, pa bi se. :crazy: :mocking:

Ti posodim Srečkota. Brez najemnine, za nedoločen čas. Fino se je kregat z njim, kadar si kregvolje, drgač pa ne - ker bastard ne odneha pa ne odneha ... :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov