Ja Obala mi je bla danes mal daleč sem se bolj lokalno potepala, za Gmajnice sem pa tudi jaz slišala, da ne moreš kar it pse sprehajat. Sej po eni strani razumem, pač pol vsakič nekdo nov psa sprehaja pa kuža mogoče ni tok navdušen nad skoz novimi ljudmi, po drugi strani pa ne razumem ker se mi zdi, da je to win-win za ljudi in za kužke...
Kar se tiče pa pospravljanja je blo pa pr men tko, da sm mela v času izpitov zmer najbl pospravljen, ker valda je blo treba pred začetkom učenja vse zglancat, še okna pa zavese oprat itd.

al pa obratno, k je blo treba pospravlat sm pa najdla kej k morm nujno narest pa porihtat.
Zadnje čase pa kr rada pospravlam, mogoče pripomore to, da sm mejčkn prenovila pa je bl stanovanju podobn

Se je pa stanovanje samoiniciativno odloču, da kuhne zdj ne bom prenavlala ampak, da hoče najprej kopalnico in so odtople še ploščice po tleh

(no sj to so prve ploščice odkar je bil blok zgrajen in so še dolg zdržale sam sm upala da bojo še mal pa da najprej kuhno zrihtam k za oboje pa ni dinar)