Pixie je mal žlehtkana....

Ko je Charlie izven boxa, se mu velikokrat čisto zanalašč zatakne na obvezo in potem imata malo "debate". Zna bit Pixie ena taka "mala flaška", če veste, kaj hočem rečt: zgleda kot krhka sapica, revčka, božica, micena, drobcena, negobljenčkana, blablabla,...... - ampak je sposobna oba "desca" prebutat, pa če ji kaj ni prav
(Alberto recimo jo, pravilno, tretira kot popolnoma enakovredno in občasno je njuno igro zame jako težko gledat) - tuli ko odrasel macho-muc.
Dajte si no probat predstavljat to sliko, saj maš, da se v hlačke....
Tamala išče dom, kjer bodo razumeli in sprejeli njeno posebnost in se ukvarjali z njo mogoče malce več, kot bi se sicer bilo treba. Že samo kremico bo najbrž potrebovala doživljenjsko dobivat v učke vsaj 2x dnevno - pa tudi tko, na splošno, Pixie vendarle ni čisto taka, kot ostali muci. Malo sem si vendarle lagala....pač ni, to je dejstvo (mogoče pa še bo, ampak to pa ne morem vedet...?) Ampak s tem se Pixie ne obremenjuje - ker ne ve, kako bi bilo, če bi bila kot ostali, je to zanjo to in blazno fajn fura svoj (pa moj in naš

) lajf.
Samo resnim, odgovornim in ljubečim osebam odgovarjam v zvezi s Pixie na mail, telefon, mobitel ali v živo.
Ostali pa - adijo

! Pixie resnično ni treba reševat - jo je že slavica rešila, tistega dne, ko sem ji odprla temo tule. In zdaj je Pixie (skoraj) čisto običajen nadležen hiperaktiven mačji mladič