Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 7:18 am

Re: Daj si duška

sleepy je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:no, iz izkušenj se učimo ... najbolje, da iz tujih :good:

jaz sem vmes v enem bekapu že našla en certifikat, ga že uvozila in vse to, potem se je pa zapletlo pri geslu. ker ni bil moj! :lol:

Lahko ti mojega posodim, za proti sulugo! :P

Jaz si sicer vedno nekam izvozim te reči, pa si še kar dobro zapomnim kam, ampak.... :girlblush: se zna zgodit, da tiste reči pol ne najdem, pa je pred kakšno drastično odločitvijo kot je format boljše vajo ponovit :D

Aveš, jaz imam en superduper bekap nekje na eni samo temu namenjeni kartici (plus na predprejšnjem računalniku je bil še en bekap, ker sem pač ziheraš, anede - ampak ko je predprejšnji postal samo rezervni del, pač nisem pomislila na to in sem ukazala brisanje kompletnega diska). Težava je, kajpak, da sem se vmes dvakrat selila, torej je kakšna takale micena kartica sicer na varnem, ampak ne vem čist točno, kje ;)
Dej, posodi tvoj certifkat, bom par položnic plačala s tvoje spletne banke, prav? :angel:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 8:29 am

:yahoo:
no, zdej pa k resnim poslom ... :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jan 04, 2012 9:02 am

:D Certifikat ti posodim, TRR pa raje ne, ga že jaz čisto dovolj ob živce spravljam :P
Jaz sem tudi ziheraš, pa mam več backupov, pa načeloma tudi vem kje, samo datume pozabim zraven napisat... pol dam pa tako fajn izvirno ime zraven - recimo last al pa mail, al pa backup :fool:
:D
Hehe mogoče pa lahko datum dodam včerajšnjim fulnajstim kopijam backupov, ko smo že glih pri datumih in so stvari pomembne :rolleyes:

Pa tole moram tudi popravit, da ne bom krivice delala:
sleepy je napisal/-a:Sem še čisto preč od presenečenja, da me je odblokirala in to zdaj, ko me je puppet master herself zablokirala :D Predrznost pa taka... takole se izneverit.

Izneverba je bila kratkotrajna, kako zelo pa nimam pojma. Anyway, i'm blocked! Again! :D

Ja nič, kaj čmo. Kavi je potekel rok trajanja, bo treba drugje prosit za vpogled. Tako je. Eni vidijo bele miške, ki jih ni, drugi pa odločbe. :crazy:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 11:08 am

Jaz se pa danes počutim posebej zmagoslavno: izpolnila sem svojo novoletno zaobljubo in se znebila televizije iz stanovanja! :yahoo: Zdaj pa me čaka še najlepše delo: odpoved TV naročnine. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 11:16 am

mateja je napisal/-a:Jaz se pa danes počutim posebej zmagoslavno: izpolnila sem svojo novoletno zaobljubo in se znebila televizije iz stanovanja! :yahoo: Zdaj pa me čaka še najlepše delo: odpoved TV naročnine. :D

:lol:

A veš, da položnico za rtv naročnino prov z muko plačam vsak mesec, od vseh mi gre najbl na živce.

Drgač pa Duško, dej pesti drž da se stvari poklopjo, prosim prosim :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 11:25 am

Poklopjo se vednno, samo pokrov včasih ni taprav :P
;) Sej bo, Duško vse zrihta tako kot je najboljše (ne nujno tako, da ti je všeč :rolleyes: )
:truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 11:26 am

mateja, skoraj zagotovo boš še vedno morala plačevati za radio ... četudi ga nimaš - ker ga imaš ziher na telefonu/v avtu ... in četudi ga nikoli ne uporabljaš ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 11:30 am

Ne vem, ko je moja teta odpovedala TV, so ji prišli eno nalepko dati na TV (kao plombo), potem pa so nehali pošiljati naročnino. Ne vem, bom poskusila. Glavna stvar mi je, da sem se znebila škatle. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 11:39 am

:good:
sej vem, da bilo tako nekoč, ampak so vmes spreminjali zakon o rtv. so mi kratek povzetek poslali lani, ko so ugotovili, da imamo pri nas elektriko ;) no, in piše, da moraš radio prijavit, če ga imaš kjerkoli možnost poslušat (mislim, da se šteje celo možnost spletnega poslušanja, pa nisem ziher). je pa nižji znesek v vsakem primeru.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 11:44 am

Evo, sem preverila še RTV zakon:

(1) Mesečni prispevek se plačuje RTV Slovenija v naslednji višini:

1. za zasebno rabo:

a) zavezanci – fizične osebe plačujejo za vse televizijske in radijske sprejemnike ter druge naprave, ki omogočajo sprejem radijskih oziroma televizijskih programov, ki jih uporabljajo osebno ali skupaj s člani družine, 12 eurov;

b) če ima zavezanec za zasebno rabo le enega ali več radijskih sprejemnikov, nima pa drugih naprav, ki bi mu omogočale sprejem televizijskih programov, plačuje 3,55 eurov;

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 2:54 pm

sleepy je napisal/-a:Poklopjo se vednno, samo pokrov včasih ni taprav :P
;) Sej bo, Duško vse zrihta tako kot je najboljše (ne nujno tako, da ti je všeč :rolleyes: )
:truce:

Ja, sj te pokrovi me mal skrbijo :D Ampak se probam naštelat v to ja, da se izteče tko kt je najboljš čeprov takrat tega ne vemo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 04, 2012 8:46 pm

Mah dostikrat sami ne vemo ravno zares kater pokrov je res dober za nas (vemo samo katerega bi), pa je fajn verjet, da en tam nekje že ve kam kej paše :)

Pravijo, da obljuba dela dolg, pa sem med zmanjševanjem dolga naletela na tole:

O človeku
Človek je človeku hujši od psa, posebno, če mu je bil včasih prijatelj.

Hm... :rolleyes: hja... :angel: :scratch: ... hm... Slika Ring a bell? Slika

:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 05, 2012 2:25 pm

mateja vso srečo z rtvjem! oni so huj k udba, krvosesi preklemani...če hočeš odpovedat morš ne vem kva narest pa enmu njihovmu dostop v bajto omogočit al pa notarja plačat...če mi gre kera položnca na kozlanje je to definitivno ta, pa čeprou je od vseh najnižja.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 05, 2012 3:36 pm

Ja, v bistvu so res precej ...khm ... mafijski. Odpoveš lahko največ za 3 leta, potem moraš podaljšati, če ne predložiš dokazila, dopuščaš, da ti pridejo v kontrolo. Sicer ne vem, če imajo pravno podlago za to: navsezadnje si nedolžen, dokler ti ne dokažejo kontra (ja, saj vem, mariborska koncesija ni ravno primer za to izjavo :rolleyes: ). Vseeno, ker nimam TVja, mi dol visi, naj kar hodijo gledat... (prej mi bodo pa morali recitirat, po katerem členu katerega zakona imajo oni pravico do vstopa v stanovanje, samo tako malo za hobi, ker sem pač žleht 8))
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 05, 2012 4:08 pm

:O A je mene kdo kam zašpecal, da ne vidim bistvene razlike med podhranjeno in veliko predebelo živaljo? Anci da raje vidim malenkost presuho kot veliko predebelo, ker malo pod težo je zdravju veliko prijaznejše kot veliko nad? :O
No ja, kaj čem, tko je. Evo še črno na belo (al sivo :P ). Če je eno znak neprimerni oskrbe, je drugo tudi. :girlyes:
:girltruce: :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 05, 2012 6:44 pm

mateja je napisal/-a:Jaz se pa danes počutim posebej zmagoslavno: izpolnila sem svojo novoletno zaobljubo in se znebila televizije iz stanovanja! :yahoo: Zdaj pa me čaka še najlepše delo: odpoved TV naročnine. :D

Če bi jaz pri nas izpolnila to mojo najlepšo željo, bi najprej iz stanovanja letela jaz :lol: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 05, 2012 7:45 pm

Duško, ti si mi zadnje upanje: kje so moja očala? :angel:
RES jih rabim :devil: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 05, 2012 8:08 pm

Okrog vratu na špagici si že gledala? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 05, 2012 9:01 pm

Jaz jih po navadi, ko skušam nadeti rezervna, najdem ... na nosu :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 06, 2012 2:54 am

se psihično pripravlam na prihajajoče obletnice smrti. ena se je lani tule gor pridružila. ta čas vsako leto mi je čist mim. komi čakam da gre mimo.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov