Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 10:15 am

Re: Daj si duška

Nimaš lepšega, kot če zjutraj na pol mrtev vstaneš in najdeš komplet vsebino svoje omare razgonjene po celem stanovanju in lično dekorirane s šopki bele dlake. Jaka :fool: :fool: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 10:17 am

:lol: A niso zlati, no, tile naši kosmati angelčki. :rolleyes: <3
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 12:49 pm

Ne rabim budilke, ker imam Kim, ki me vztrajno grize v komolce (sploh tistega, ki me že tako boli, kva je to duško??) in noge, pa teče čez mene in me gleda v faco češ "ej, vidm te, ustan že", zraven pa čivka... ampak se ne pritožujem, je faca, čeprav malo sitna. :rolleyes: <3

Pa dobro jutro vsem, zaenkrat je zunaj še vse tiho, kar je super. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne jan 01, 2012 12:52 pm

So ja... zlati... :fool: Slika

avena je napisal/-a:Nimaš lepšega, kot če zjutraj na pol mrtev vstaneš in najdeš komplet vsebino svoje omare razgonjene po celem stanovanju in lično dekorirane s šopki bele dlake.

Maš maš! Če je vmes še nekaj razbitih spominov... Sej razumem, da je treba plac nardit za nove, ampak kakšne bi pa vseeno obdržala... Slika

Duško, sej to, da mi ni blo treba nikamor, pomeni, da so vsi pse in mačke pridno na varno pospravli in se ne bojo zdej začeli usuvat iz svojih skrivališč, a ne? :angel:
Sej smo bli cel teden pridni, pa smo jih vse uspeli "polovit", a ne? Če pa kakšnega nismo, pa dej mu prosim reči, da počaka da grem na kofe in ga v miru spijem in si soul ache malo pocajtam. No, pa še na kosilo, recimo, kar je itak redka priložnost, če ne prosim preveč. :blush:
Btw. a sem že povedala, da daaaaaaleč naokoli ni zavetišča, ki bi imelo lepše in bolj fejst pse?
(Evo, TPV si jih sploh pogledat ne upa pridet :P Se mi je zdelo, da bo dopust prekratek :mocking:)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 1:33 pm

Mačke nore, to da smo ponoči slabo spali, ker je bil pes zaradi pokanja nemiren, je normalno in vzamemo v zakup.
Ampak ko človek zato hoče podnevi vsaj malo nadoknadit, se je treba pa glih takrat stepst pa noret, pa zakaj ravno
pred vrati spalnice?! :devil: Kofe rabim, nujno prec :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 2:07 pm

Ja, slavica, saj si ja včeraj že ob devetih spat šla. A zdaj si pa spet zaspana? :O
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 2:09 pm

Ja, zeeehhh.Lenoba, zvest ti bom do grooobaaa! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 2:17 pm

danes, na prvi dan novega leta, sem v zavetišče spravila prvega psa letos. Upam, da se trend ne bo nadaljeval :dash:
Pa kaj je zdaj to, kreteni - a se vam zdi škoda dnarja za injekcijo, pa svojega starega obnemoglega psa raje spustite, bo že zbežal daleč proč in po možnosti čim prej pod kakšen avto?! O ne ne, bi rekla, da se ni strgal s ketne zaradi petard; je bilo par pokov nedaleč od naju, pa revež ni niti trznil. In ne rečt, da vam je zbežal včeraj...ker če vam je res, vas je lahko pa še bolj neizmerno sram, da ste ga do vključno včeraj gledali takega, zanemarjenega in presuhega... :dash:
:girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 2:24 pm

:girlsad: :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 4:21 pm

Sleepy, sem res nameravala pridet, samo sem bla tok cajta bolna, da sem se zadnjih par dni uspela odzvat lih samo na omejeno število vabil. :(
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jan 01, 2012 4:56 pm

Duško, kakšno kretensko leto si mi očitno spet namenil.. Lepo vreme, sonček, nov polarizacijski filter za fotoaparat in lepše slikice, kaj lepšega za sprehod po Fužinah in kakšno fotko?! Ja, hudiča no, a mi moreš po 10min sprehoda z mami naklonit napol mrtvo nutrijo, ki še gleda, diha in se odziva, premika pa samo sprednje in ne zadnjih tačk??! :girlsad: Potem človek pokliče na držurno kliniko, rečejo, da oni znajo samo z mucki in kužki in da nimajo pojma kaj narest, pokličeš zavetišče za divje živali, a oni lahko jemljejo samo avtohtone živali in kaj mi ostane za tega spomladanskega mladička nutrije? Poklicati bi morala lovsko družino - ja, itak :devil: :dash: . Tako, dragi Duško.. Hvala, da sem nutrijo vseeno popokala in jo imam sedaj v kletki doma, ne morem ji nudit nikakršne terapije, ker veterinarji tudi za plačilo nočejo pomagati takšni živali.. Hvala, ker lahko umira pri meni :'( :'( :girlsad: , najverjetneje pa so za vso situacijo krivi spuščeni psi, ki to po mestu sploh ne bi smeli biti (sploh pa ne na takšnem kraju, kjer je znano, da se hranijo nutrije, podganice, labodi, račke itd.) :devil: :devil: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 4:59 pm

Aja, pa še nekaj, kar me je pri tem primeru zelo razjezilo.. Nihče noče pomagat tejle nuriji samo zato, ker je to lovna žival!!! Kakšen absurd, moledovala sem po telefonu, povedala, da VSE plačam tudi po prazničnih tarifah.. Kakšen butast absurd kot, da je ona kriva, da je poškodovana in da se je rodila kot lovna žival :girlsad: !!!! Gnus od gnusa!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 5:02 pm

:O ne morem verjeti, da NIHČE noče pomagat, pa to je trpeče bitje, f...k no! :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 5:05 pm

Ja, no nagnusno.. Naš veterinar pa je ravno po 1000letih šel med prazniki z družino na dopust.. Pa ravno zdaj :girlsad: :girlsad: . Mislim, groza no..

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 5:27 pm

Kaj pa klinika za divje živali (dr. Golob)?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 5:47 pm

Svetovali naj poklicem pristojno lovsko druzino.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 5:47 pm

:O :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 7:04 pm

ja žalost no.... :negative: :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 9:45 pm

*šiva*, si klicala na VF na Kliniko za ptice, glodavce itd., na njihovo dežurno številko? So tudi oni odklonili pomoč?

To je skregano z vsako logiko, da imajo lovci 100% pristojnost nad vsemi lovnimi živalmi, ne glede na to v kakšnem stanju so in koliko so stare (npr. sesni mladiči!). In veterinar, ki bi moral nuditi pomoč, nudenje pomoči odkloni. Pa skoraj vsaka divja žival je lovna žival, še vrane :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 01, 2012 10:27 pm

Sem se spomnila da sem že brala o tem. V reviji št. 15 stran 13 http://www.osvoboditev-zivali.org/index.php?pnm=01471 je intervju z Golobom. Piše: "za oskrbo lovne divjadi je po zakonu potrebno pridobiti dovoljenje za zdravljenje" in tudi "oskrbeli smo že divje prašiče, srne itd."-torej tudi lovne živali. V reviji št. 19 na strani 15 pa je napisano nekaj o teh zakonih. Skratka :dash: .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov