sonja je napisal/-a::bad: In tik pred novim letom je napočil čas krute realnosti. Od nas bosta v kratkem odšla najslajša, najlepša, najmilejša in najprikupnejša bratec in sestrica. Naj jima bo lepo v novem domu.
Sedaj pa resno ;) ful sem vesela za Katko Malo in Biksija,
ko bosta odšla v nov dom, se morata NUJNO javljati, s slikovnimi dokazi seveda in če se le da, čim večkrat, da bomo na tekočem z vsemi vragolijami, ki jih bosta izvajala.

In tik pred novim letom je napočil čas krute realnosti - dokler so bili v prejšnji rubriki, sem vedela, da še ne gredo nikamor !!!
Od nas bosta v kratkem odšla - tudi če se zavleče, bo to zame hitro, sploh, če se, ko bosta posvojena, posvojitelji ne bodo javljali !!!
Naj jima bo lepo v novem domu - to lahko že danes zaželim prav vsem tule, na tej strani, saj vsakemu, ki še nima doma, želim le najboljše.
Bistvo mojega sporočila : [url]ko bosta odšla[/url]v nov dom -torej, še nista odšla, tako zelo ju imam rada
KATKA MALA IN BIKSI IŠČETA NOV DOM.
Vsem, ki ste tole moje čvekanje napačno razumeli, pa se iskreno opravičujem in obljubim, da se ne bom več oglašala, da ne bo spet kaj narobe.
Hvala vsem, ki ste to, kar ste in veliko sreče v novem letu.