KATKA MALA in BIKSI

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 29, 2011 9:42 pm

KATKA MALA in BIKSI

:) Trimesečna mucka Katka Mala in Biksi iščeta skupni dom, da bi se še naprej lahko skupaj stiskala in igrala. V nov dom bosta šla zdrava, cepljena, sterilizirana/kastriran in čipirana. Sta igriva, prikupna, crkljiva, čudovita mačja srčka, ki se razumeta tudi s prijaznim kužkom in drugimi mucki.

Info: 040/260-735 ali meta@macjahisa.si

BIKSI (the black pearl)
Slika

Slika

KATKA MALA
Slika

Slika

Slika

SKUPAJ
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 29, 2011 9:47 pm

Re: KATKA MALA in BIKSI

Slika Slika Slika Slika Slika Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 29, 2011 9:57 pm

:) Črni Biksi je zelo velik cartljivec in ljubitelj ljudi. Pravkar mi daje buce, lupčka, se prikupuje in je nadvse prijazen in ljubeč. <3 Drugi trije se pa stiskajo in cartajo ter predejo s posteljici. Biksi pa na meni. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 29, 2011 11:01 pm

:bad: In tik pred novim letom je napočil čas krute realnosti. Od nas bosta v kratkem odšla najslajša, najlepša, najmilejša in najprikupnejša bratec in sestrica. Naj jima bo lepo v novem domu. :( (smrk, smrk). :( :lol: Sedaj pa resno, ;) ful sem vesela za Katko Malo in Biksija, ko bosta odšla v nov dom, se morata NUJNO javljati, s slikovnimi dokazi seveda in če se le da, čim večkrat, da bomo na tekočem z vsemi vragolijami, ki jih bosta izvajala. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 9:48 am

Ooooh to je blo pa hitro. Mislm sj sm vesela no ampak sm upala, da ju bom še uspela videt kej :( ... Pikca lepo se mejta :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 9:53 am

Sej še nista nikamor šla, niti nimata še posvojitelja.

Katka mala in Biksi iščeta dom.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 9:57 am

Ajaaa :blush: blond moment sori, jaz sm dojela kokr da že pakirata svoje dekce in igračke in gresta :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 12:09 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Ajaaa :blush: blond moment sori, jaz sm dojela kokr da že pakirata svoje dekce in igračke in gresta :)

ne, nisem tako mislila, predvidevam namreč, da bosta rekordno hitro dobila svoj kavč... :clap: :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 12:11 pm

Ni dobro predvidevati, ker se včasih ne izide po predvidevanjih. Sem tudi za Tomota in Tevža predvidevala..., pa se je precej zavleklo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 2:04 pm

Pa tudi pisalo je tako, da sem tudi jaz že mislila, da sta posvojena. Če se nas je že več takole zmotilo, lahko tudi potencialni posvojitelj misli, da mucka ne iščeta več doma. Ne mislim nič slabega, ampak muckom res ne delamo nobene usluge, če jih kar takole vnaprej razglašamo za posvojene.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 6:42 pm

sonja je napisal/-a::bad: In tik pred novim letom je napočil čas krute realnosti. Od nas bosta v kratkem odšla najslajša, najlepša, najmilejša in najprikupnejša bratec in sestrica. Naj jima bo lepo v novem domu. Sedaj pa resno ;) ful sem vesela za Katko Malo in Biksija, ko bosta odšla v nov dom, se morata NUJNO javljati, s slikovnimi dokazi seveda in če se le da, čim večkrat, da bomo na tekočem z vsemi vragolijami, ki jih bosta izvajala. :kiss:

In tik pred novim letom je napočil čas krute realnosti - dokler so bili v prejšnji rubriki, sem vedela, da še ne gredo nikamor !!!

Od nas bosta v kratkem odšla - tudi če se zavleče, bo to zame hitro, sploh, če se, ko bosta posvojena, posvojitelji ne bodo javljali !!!

Naj jima bo lepo v novem domu - to lahko že danes zaželim prav vsem tule, na tej strani, saj vsakemu, ki še nima doma, želim le najboljše.

Bistvo mojega sporočila : [url]ko bosta odšla[/url]v nov dom -torej, še nista odšla, tako zelo ju imam rada :kiss: :kiss: :kiss:

KATKA MALA IN BIKSI IŠČETA NOV DOM.

Vsem, ki ste tole moje čvekanje napačno razumeli, pa se iskreno opravičujem in obljubim, da se ne bom več oglašala, da ne bo spet kaj narobe.
Hvala vsem, ki ste to, kar ste in veliko sreče v novem letu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 6:57 pm

sonja, a je potrebna takšna drama? Tule smo navajeni, da si povemo kar se komu ne zdi ok in si tega tudi ne zamerimo. Pa smo vseeno prijatelji in se oglašamo naprej.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 6:58 pm

sonja je napisal/-a:... in obljubim, da se ne bom več oglašala, da ne bo spet kaj narobe.

Ugotavljam, da smo v teh prazničnih dneh vsi mičkeno preobčutljivi. Saj bo kmalu januar, pa bo bolje. :angel:

Sonja, nič slabega nisi naredila in nobena škoda ni povzročena in nihče ni bil jezen nate. Prosim, oglašaj se še naprej. Če želiš, lahko vsa ta sporočila tudi izbrišemo in bo, kot da nikoli ni bilo. ;)

Me je helena prehitela, pa bom vseeno objavila. :)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 7:24 pm

Eh no, če so ta prvi začasniki, pa mora biti malo sentimentalnosti, no. :P Jaz sem tudi pri ta prvih imela kepo v želodcu, damo da so bili objavljeni. Pa da sploh ne začnem o cmeranju :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe dec 30, 2011 7:30 pm

Ko vse to berem, se mi zdi, kot da je malo preveč šampanjca na delu. :P Zaenkrat je tako, da če kdo, bi jaz morala vedeti, če se tu kaj dogaja, ker je pač treba poklicati na moj telefon in se pogovoriti to in ono v zvezi s posvojitvijo. Razne sentimentalnosti so sicer dovoljene, nimajo pa zveze z dejanskim stanjem. Pa kakšno prvo začasništvo, tega prav zares ne razumem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 8:03 pm

mateja, katka mala in biksi sta pri trixi (pa še fajn se rima) :D :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 8:07 pm

eh, pol mi pa nič ni jasno ... :truce:
Anyway, kosmati mulariji želim en dober dom. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 10:51 pm

Največjo škodo sem naredila, ker smetim Katki Mali in Biksiju, zato prosim RENATO, da vse to, kar sem napisala, takoj BRIŠE.

Helena : to ni drama, je le neizmerna naklonjenost do vseh mucov, ne samo mojih, ki sem jih pobrala s ceste.
Mateja : OD KJE IDEJA, DA IMAM JAZ MUCKE NA ZAČASNEM ?
in Gipsy : nobenega šampanjca ni vmes, za izkazovanje čustev ga pač ne rabim, tale je pa malo huda

Vedite, da mi je pri nerazumevanju vsega tega hudo. :(
Lep pozdrav
Sonja Gantar
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe dec 30, 2011 11:24 pm

Daj no, Sonja, vse OK, saj smo vsi na isti strani. Šampanjec ni letel samo nate. Ne kompliciraj, vem, da imaš izjemno rada muce, si ga pač posračkala glede navdušenega prehitevanja, pa kaj, vsi smo ga že kdaj, tako ali tako. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 30, 2011 11:34 pm

Sonja, zadihaj, ker malo pretiravaš.
Se opravičujem, ker sem površno brala in mačkov nisem spremljala od prej. Videla sem samo čustveno reakcijo in sklepala, da gre na oddajanje začasnikov (sploh, ker marsikdo od nas začne z oddajanjem s celo dramo, potem pa se skulirajo/skuliramo). Če te je moj komentar tako užalil/prizadel/razkuril (izberi po želji), da se ti zdi potrebno dretje, mi je žal, ker ni bilo namenjeno tako. :truce:

Čisto iskreno, ne vem čemu taka drama zaradi enega nesporazuma.
Naslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov