Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 6:49 pm

Re: Daj si duška

slavica kaj pa je s peglo? :(

Drgač pa ne bom duškala, se zlo trudm ne pi**** pa ne razburjat zadnje čase. Mogoče bl paše v temo zakaj sm srečna, sam mogoče pa tud ne...Dons mi je uspel vse narest kr sm si zadala (dobr ene stvari ne, sam ne po moji krivdi) pa vse sm lepo pospravla pa smrekco notr zvlekla pa okrasila, kmal dobim pa še prjatlco na obisk in se bova lohk na polno načvekale tko da jaz sm vesela dons :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 7:06 pm

ehm, crknil grelec :D . Nič hudega, danes sem naročila in v soboto dobim eno hudo peglalno reč.
Potem bom pa najbolj speglana forumovka ever 8) :lol:
(pa totalno v minusu, ampak to je itak kolateralna škoda :D )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 7:11 pm

sleepy je napisal/-a::praising: še vedno boljše kot da te jaz usmerjam.... :rolleyes:
:D

Ne vem, no, tisti piknik na obali sem našla takoj, brez problemov...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 7:13 pm

Mačja mama, to samo zato, ker je bila sleepy takrat stacionarna :D ; kakor hitro se premakne in
postane mobilna.....ehm....bom rajš tiho :lol: :lol: ;) :P

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 10:42 pm

Boge moje prestradane mačke, kako milo bulijo v borovničevo skuto. Njam njam :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 11:11 pm

Dusko, bom prezivela brez plasca pa brez 36 ur na dan, ce mi lahko zrihtas, da ne bo snega tam zgoraj pri severnih sosedih. :angel: Sej sem bla skoz cist pridna, no :angel:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če dec 22, 2011 11:12 pm

Dragi Duško, prosim brcni v rit mojo prfokso, jo zlasaj in povaljaj v mačjem dreku, če ne jo bom jaz... :aggressive: uhhhhh kar je preveč je pa preveč :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 23, 2011 6:27 am

Zdj pa tkole: naslednjič, ko bo kdo hotel spucat svojo slabo voljo in zje*anost in karkoli negativnega ama baš na meni, ker sem pač pri roki, bo dobil kontro za vse za nazaj. Pa me baš briga, a bo božič al pa petek al pa svetek. Tko da močno priporočam, da se zadržite. Čisto resno. Tud jaz imam eno mejo tolerance do kretenov in izkoriščevalcev in podobnih golazni. Postavila sem jo zelo visoko, ker sem dokaj strpna oseba, ampak par kandidatov jo bo prav kmalu doseglo... :dash: :negative:

Pa.... noup, mi na misel ne pride, da sama dam odpoved. Še vedno pa je odprta moja ponudba, da me odpustite iz poslovnih razlogov. Odpravnini se pa ne bom odpovedala, saj nisem od včeraj.... :angel:

Pa...predlagam, da se "veseli december" z zakonom ukine. Tole je en ku**ov mesec, še bolj poln stresa in takih in drugačnih pi*darij kot ostali. Ko pa pride čas, ko bi vendarle lahko užila malce prazničnega vzdušja, pa bla na izi, pa.... - sem pa tko zje*ana, da ne občutim več ničesar drugega kot utrujenosti. Tko da - glasujem ZA.

Dobro jutro! 8) :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 23, 2011 6:40 am

Dobro jutro :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 23, 2011 7:02 am

oaza88 je napisal/-a:Pa...predlagam, da se "veseli december" z zakonom ukine. Tole je en ku**ov mesec, še bolj poln stresa in takih in drugačnih pi*darij kot ostali.

Podpis.
Kdaj gre tole na referendum??
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 23, 2011 7:31 am

ehm ... sej vse lepo in prov, ampak a lahko ljudje nimajo žurk ob pol 8ih zjutraj? mački niso glih srečni, če takole zgodaj nekdo začne zbijat po steni :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe dec 23, 2011 7:35 am

Eni se spravijo pred 6.30 po sanitarni keramiki butat. Čemu, ne vem. Dobr, da sem morala kmalu vstat - s prelestno mislijo "ker k***en...!!!"

Zdej pa kofe! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 23, 2011 7:52 am

Leia pa rožica - a vidve stanujeta kje čisto blizu skupaj?! :O :lol: ;)
rožica - kar je po 6h, je že čisto OK, ker ni več motenje nočnega miru... :P
Leia - nehi se no na mačke zgovarjat... :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 23, 2011 8:06 am

Mačja mama je napisal/-a:
oaza88 je napisal/-a:Pa...predlagam, da se "veseli december" z zakonom ukine. Tole je en ku**ov mesec, še bolj poln stresa in takih in drugačnih pi*darij kot ostali.

Podpis.
Kdaj gre tole na referendum??

Podpis. Pa na križ pribit unga, ki si je zmislu besedno zvezo veseli december.
Jupi, kok me osrečijo vsa voščila, ki mi želijo sreče, ljubezni in zdravja. Sej ponavad ne trzam na puhlice, ampak letos je pa to prav kruta provokacija. Ja, pa dejte še sliko vašega luštnega dojenčka z božičkovi kapo zraven. Hvala res no. KVG!
:dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe dec 23, 2011 8:26 am

Slika sorry ampak :girlblush: kaj ste dobre no, ko ste tkole hude. :mocking: Btw. :O A je že december?

slavica je napisal/-a:Mačja mama, to samo zato, ker je bila sleepy takrat stacionarna kakor hitro se premakne in
postane mobilna.....ehm....bom rajš tiho :P

:blush: Ja no, če sem pa hard 2 catch pa easy 2 to lose, kaj čem :girlblush:
:lol:

Full smeh, če te na FB kdo malo blokira, pa spet odblokira. :lol: Pol pa hočem nočem pesmice prepevam... :D Ko popijem tretje pivo... Slika

Anja greš na kavo? :rolleyes: Mogoče pa niti tko hudo to ni. (pustmo tiste prej usmerjevalne malenkosti... Slika) Samo do srede bi blo treba počakat da me ven spustijo al kako že? Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 23, 2011 9:39 am

oaza88 je napisal/-a:Leia - nehi se no na mačke zgovarjat... :P

Jah, morala bi videt tiste učke :O
Sej mene v resnici ne motijo - če spim, sem daleč od njih in jih ne slišim, če ne spim, mi je pa res vseeno, kaj počnejo (recimo žagajo ob treh zjutraj :fool: )

Pa nisva blizu z rožico, ker pri nas je bilo zraven še petje in vriskanje. Keramika je pa, upam, še cela :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe dec 23, 2011 10:09 am

sleepy je napisal/-a:Full smeh, če te na FB kdo malo blokira, pa spet odblokira. :lol: Pol pa hočem nočem pesmice prepevam... :D Slika

Slika Slika Slika Res je full smeh. Oh yeah, I'm in love, kako da ne, veš da <3. Ampak je pa res, da me bolj pa težko kdo nasmeji :D
:fool: A pol ti Čas od Dan D ni več všeč al ne bo še malo pa bo...? :praising: Sej bo počasi.... sej bo. Slika
Slika
Polonca, Polonca,
zlezi na Šmarno goro,
prinesi denarja
mi polno mošnjo.

Aja, sem bila površna, pa se popravljam - če smeš, greš na kavo? :rolleyes:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe dec 23, 2011 10:11 am

Dragi duško hvala za uslišane želje. Čez par urc grem podpisat pogodbo za nedoločen čas :kiss: Najlepše darilo za božička ever :)
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 23, 2011 10:19 am

Hanika, super zate! :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe dec 23, 2011 10:21 am

Leia glede na to, da sem bila 100000% prepričana, da bom ostala brez službe je res super ja :) Hvala :kiss:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov