mačja hruška TJAŠKA

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 07, 2010 11:31 am

Re: mačja hruška TJAŠKA

A dej.... :'(
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 13, 2010 6:07 am

Tjaška je kot mali mačji palček, cela mehka in okrogla... :kiss:

Njena krušna mati se oglaša na 041-991-682, da ne boste predolgo iskali kontakta, posvojitelji, ki iščete kosmato srečo...
:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 13, 2010 7:10 am

Jest pa jokam kokoš zmešana :fool: šmrc...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 13, 2010 8:28 am

knedl je napisal/-a:Jest pa jokam kokoš zmešana :fool: šmrc...

zakaj pa jokaš?

ej knedl - a veš, da sem ob tvojem nicku prec pomislila "jao, tile dve sta pa za skupaj..."
Tjaška je tudi kot en mali knedlček.
8) :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 13, 2010 10:06 am

Joka, ker si ti tako lepo napisala, kako ti ni jasno? ;)

Ampak se strinjam: knedl in knedlička - to je lepi par ;)
(jaz našo hruškico občasno malo po češko kličem knedlička ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 22, 2010 10:11 am

Dajte plakatek naredit in mi poslat na mail.

Predlagam format oglaševanja: ena velika slika, ki jo bom dala na A4, s podnapisom IŠČE DOM!, pod njo pa v plastičnem ovitku A5 plakatki s sliko, kratkim tekstom in telefonsko številko. Tak komplet bi dala v trgovino za male živali (sliko v izložbo, listke na pult), v knjižnico (oboje na steno) in mogoče še kam. Če vam je prav, seveda ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 22, 2010 10:20 am

:kiss: :kiss: :kiss:
seveda nam je prav :)
ti pošljem čez vikend, mam enga luškanga fotkiča sposojenga in menda da dela lepe fotke :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 27, 2010 8:44 pm

Tjaška ni tigrica, Tjaška je biser mačji. Je nisem še srečala tako prijazne muce. Še Tasha, moja črnosrebrna princeska, ji ne seže do kolen. Tjaška poišče najtoplejši kotiček naročja in se stisne, stisne v klobčič, kot en mali polhek...
Tjaška je ena taka u ibr zanimiva žvauca. Na brzino bi človek rekel, da sploh ne potrebuje mačje družbe - samo, da ima človeka (ali več njih) za družbo in cart, pa je zadovoljna. Pa presneto, da temu ni tako... rada ima tudi mačjo družbo, zelo rada - a počaka, da družba pride do nje, ne obratno. In ko se to zgodi...se dogaja The kič. Fotke se nalagajo - bom pokazala, kaj sem hotla povedat :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 27, 2010 8:47 pm

Če je kdo, ki bi želel nalimat plakate za Tjaško, se mi oglasite na ZS ali mail ( cats 274 at gmail pika com) ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 27, 2010 9:26 pm

maca najzlatejša....
Slika

čistoča je vir zdravja :)
Slika

deeeeeej no, mal mi je nerodno, a ne vidiš...
Slika

Tjaška, Tia in Tin:
Slika

Slika

a je sploh treba kej rečt...?
Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 27, 2010 9:32 pm

Ja, je treba rečt! Iiiiiiiiii ;)

:kiss:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če okt 28, 2010 9:11 am

Tjaška in Tin sta pa kot ena stara zakonca. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 03, 2010 8:26 am

Cats je napisal/-a:Če je kdo, ki bi želel nalimat plakate za Tjaško, se mi oglasite na ZS ali mail ( cats 274 at gmail pika com) ;)

Tjaška, biser mačji, še vedno išče dom.
Najlepša in najbolj prijazna muca pod soncem. :kiss: Tista, ki to najbolje vem, se oglašam na 041-991-682 :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 03, 2010 12:32 pm

Oh Tjaši, veš kaj ti povem? Da če te slučajno ne bo kdo popokal do drugega leta ko se selim v veeeliiiiikooooo hiško, boš šla z mano ti. Kaj pravš na to? Družbo boš mela zelo pisano, staro in mlado, tko da dolgcajt ti ne bo. Spotoma bova pobrale še enga mačkona Polota, ki tudi že grozno dolgo išče svoj kavč pa bo :) .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 03, 2010 6:38 pm

knedl, Tjaški sem prebrala tole lepo naglas, in je tkole komentirala:
:yahoo: :nyam: ;) :nyam: :girlblush: :angel: :good:
khm...a znaš tole prevesti? ;)

Tko da evo - če nekomu drugemu prej sekira v med ne pade in ga Tjaška posvoji (za kar sicer še vedno držim pesti in močno upam), bo pa tebe :)

041-991-682 - za vse vas, ki bi radi prehiteli knedla 8) in živeli prav kičasto :good: do konca svojih dni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 08, 2010 6:44 am

Tjaška zna delat prevale. Take - čisto taprave, na glavo, pa okrog! :lol:
Dokaznega materiala nimam :girlsad: , tko da mi boste morale verjet na besedo.... :P

Če kdo slučaaaaaaajno nujno potrebuje kakšno mehko, prijazno, prijetno, gimnastično usposobljeno, debeluškasto, zdravo, prečudovito, nežno, nezahtevno, ljubeče mačje bitje, pa če kdo slučaaaaaaajno ne mara na wc-ju sedet sam - ekola, Tjaška pokriva vse te zahteve, pa še ene taužent njih. Kolk je pa to eno krasno mačje bitje....

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 08, 2010 10:54 am

Iiiiii. Lepalepa Tjaška :kiss:

Daj, se nekaj zmeniva, Oaza, boš kupila torbico, in jaz pridem tole pikico gledat, a prov? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 08, 2010 1:47 pm

V naši knjižnici od danes visi nov plakat za Tjaško, ker je prejšnjega nekdo kar domov odnesel (tako so mi povedali).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 08, 2010 2:10 pm

Cats je napisal/-a:V naši knjižnici od danes visi nov plakat za Tjaško, ker je prejšnjega nekdo kar domov odnesel (tako so mi povedali).

đizs krajst, kaj bi šele naredil, če bi Tjaško v živo videl! :O :D

Leia - lahko prideš hruškico tole najlepšo na svetu pogledat kadarkoli, neodvisno od vsega! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 25, 2010 7:41 am

nekaj novejših fotk zlate hruške Tjaške (ajooooj....a je to pol v bistvu Viljamovka? :lol: )

Malce boste morali potelovadit...rita mala mehka nima časa za pozirat, se je treba bucat pa cartat non-stop :good:
(no pa krušna mati tudi nima baš smisla za fotke urejat, če smo čisto pošteni....no ampak dobr 8) )

Slika

Slika

Slika

Slika

Tale zadnja...hja, včeraj je prišel na obisk en interesent, za katerga sem že vnaprej vedela, da mačka pri meni (in pri nobeni drugi z vsaj ščepcem zdrave pameti) ne bo dobil - pa sem rekla, OK, naj pride, mu vsaj lahko stresem par izobraževalnih direkt v faco, pa še spotoma ga ponucam za moje navezance navajat na druge ljudi.... No pa pazi pol tole: rečem enkrat vmes Tjaški - pojdi lubica ti zdej malo tamale pocrkljat - on pa meni: a ma mladiče, a je breja? No takega vprašanja pa res nisem pričakovala, kljub vsemu da ne :O

Sicer je pa tkole z malo Tjaško: ful, ful je čudovita. Najlepša v tejle rundi začasnikov. Kako blazno simpatično se zbaše v naročje...ajoooj, to prou ne morš. Pa se stiska in stiska, pa prede in prede, pa mesi in mesi...in ko me vmes vsake toliko pogleda z globokimi temnimi očmi, polnimi zaupanja in topline, mi gre kar na jok. Najlepša muca pod soncem še vedno čaka svoj dom.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov