Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 9:32 pm

Re: Daj si duška

Dragi Duško, hvala, da mi nisi povedu, da sm blont. V pondelk sem dobila antibiotike za deset dni. Šele v sredo mi je kapnilo, da do 30. niti kuhančka ne smem spit. :crazy:

Pred tednom dopusta, ki nej bi ga preživela sama, sem dobila še bonus cel teden bolniške, ko sem dejansko tok zanič, da čist zares ne morem med ljudi. Letos je pa tale veseli december res veseli. :fool: Po drugi strani pa: so pa mački res dobri sogovorniki. Pridno poslušajo, ne skačejo v besedo pa še vedno se strinjajo z mano. :lol: :lol: :lol: Vam povem, da če še ne bi mela mačkov, bi mi jih mogu kdo zdele prav interventno na dom dostavit! :crazy: :crazy: :crazy:

Ampak, ker smo nepoboljšljivi optimisti: vsaj na silvestrovo bom loh nazdravila. :good:
Pa še en plus: sem vsaj prisiljena cel cajt bit doma in gledat smrekico pa ogenjček v kaminu. :girlblush:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 9:39 pm

taperverčki je napisal/-a:Pridno poslušajo, ne skačejo v besedo pa še vedno se strinjajo z mano.

Blagor :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr dec 21, 2011 9:46 pm

Naše mačke so včeraj napadle adventni Kinder koledar in si postregle točno s številko 20 :O :scratch: . Kot po naročilu sta bila tokrat na vrsti dva bonbončka, ravno pravšnja za igro. Uspela sem najti oba, enega pod mizo, drugega pa pod kavčem. Pa smo imeli vsi nekaj od tega :D .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 9:47 pm

Dragi tisti, sej veste kdo ste: ob vašem prazniku vam iz vsega srca zaželim: je**te se. Ne bom imela z vami več opravka dokler ne prejmem opravičila ali vsaj nekaga znaka da vam je žal oz. da vam ni popolnoma vseeno. Če se vam je*e zame, se meni tudi za vas.
Dost mi je tega da se vsem je*e za mene in da sem zmeraj ta zadnja cunja v katero si vsi noge brišejo. Dost mam. DOST!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr dec 21, 2011 9:50 pm

Tole se še navezuje na moj prejšnji post: Moram povedat, da me je moj dragi, ko sva zvečer skupaj hotela odpreti okence 20 obtožil goljufanja. Svojo čast sem oprala šele ko sem našla oba bonbona. :P
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če dec 22, 2011 6:44 am

A je kdo mislil, slučajno, po pomoti, al pa kakorkoli drugače, da vse poti vodijo v Rim? No, NE! Vodijo na en drug hrib :D
Slika

:fool: :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 6:49 am

visinnox je napisal/-a:Hvalabogu, sam da bo konc! :D (Sveta namreč! Jest sem tolk zmatrana, da me bo konc. Se igram eno mini Heleno, namreč.)

:praising: :(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če dec 22, 2011 8:04 am

En pozitiven Duško še od včeraj... Verjamem v čudeže. 8. izpit uspešno zaključen. Svašta :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 9:58 am

Dragi Duško, poln kufer mam tebe pa pegle pa blesavega mečkalnopralnega stroja :dash:
Danes si grem kupit profesionalno vesoljsko reč za peglat, pa naj košta kar hoče! :devil:
(hvala nevemkomu za "neprecenljivo" kartico :rolleyes: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 1:53 pm

Najprej gre in nas omami s protizijalskimi tabletami
in potem gre in vse naše zaklade zbeza izpod kuhinjske omare.

In pero ji je pomagal :O :O :O :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 2:03 pm

Jaz vam povem, da tale moj Jack ne more bit prav brihten. Zadnje dni smo spet v fazi lovljenja repa. No in ko mu rata, ga vedno šavsne. Pol pa bumbar prav nesrečno zajoka, ker ga je en u rep ugriznu. :crazy:
Pa še to: rep se najboljše lovi v banji, kjer se baraba ne utegne tok hitro skrit! :lol: :lol: :lol:

PS: kaj so to protizijalske tablete? Mi bi jih tudi včas rabili.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 2:20 pm

O Anja, o tebi se mi sanja... Slika
Ti kar čakaj. :good: Kdor čaka, dočaka :praising: Včasih se splača.... včasih pa pač ne. Odvisno kdo na koga in na kaj čaka. Včasih ti ostanejo samo še ostanki in tisto, kar drugi niso hoteli ali so pustili za seboj... :)
Sicer pa - stay around, don't miss all the fun. Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 2:24 pm

sleepy, prevod prosim :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 2:36 pm

Ni treba, včasih imam malo daljšo lajtungo 8) .

Jaz grem pa zdaj po vesoljsko peglo :yahoo: .Mogoče bom potem prvič v življenju z veseljem peglala.
Pajade :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 2:40 pm

aha okej :lol: :lol: :lol:

Aja, una slikca pa.... no... :girlblush: bi morala bit punčka ki poje...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 2:59 pm

slavica je napisal/-a:Jaz grem pa zdaj po vesoljsko peglo :yahoo: .Mogoče bom potem prvič v življenju z veseljem peglala.
Pajade :D

Slavica, po moje bi bilo bolj smiselno, da nehaš likat. In če kdo kaj vpraša, pač pojasni, da so to kreacije Nelikija Brezpeglezna, in da so hudo zarukani, če ga ne poznajo. Pa še praktično je, ker ni treba likat! :lol:

Ampak pred leti se je res v trgovinah dobilo razne popolnoma pomečkane bluze :fool: Se mi zdi, da je eni kolegici potem to mama divje razlikala in bila hudo huda, ker ni šlo tako zlahka, kot bi moralo :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 3:30 pm

Okej, najprej bom vrgla v smeti svoj garmin, potem telefon v Ljubljanico, nazadnje bom pa še zbrcala vse ljubljanske taksiste ker NOBEDEN od teh treh ni sposoben najdet ene male k**čeve uličice v centru ljubljane!!! :dash: :dash:
Še dobro da sem prišla tričetrt ure prezgodaj, ker sem pri vsej tej neuporabni "navigacijski" krami nazadnje vseeno deset minut zamudila!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 3:35 pm

:praising: še vedno boljše kot da te jaz usmerjam.... :rolleyes:
:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 4:59 pm

sleepy je napisal/-a:A je kdo mislil, slučajno, po pomoti, al pa kakorkoli drugače, da vse poti vodijo v Rim? No, NE! Vodijo na en drug hrib :D
Slika

:fool: :D

tudi če vse poti vodijo v Rim, sam kaj ko se potem v samem Rimu desetkrat zgubiš :lol:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 22, 2011 6:45 pm

sleepy je napisal/-a::praising: še vedno boljše kot da te jaz usmerjam.... :rolleyes:
:D

jap, se strinjam :lol: :lol: :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov