Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne dec 18, 2011 11:48 pm

Re: Daj si duška

:yahoo: Še dobro da sem prostovoljka enega šalabajzarskega zavetišča, kjer je vsem vseeno za živali, pa lahko preživim kakšnih 5-6 nedeljskih ur na veterini ob psu, ki sploh ni moj in ga vlečemo iz groba, ker ni najbolje preživel srečanja z avtom, pa se dam 3x rentgenizirat zraven, pa še dobro, da ga do jutra lahko predam v druge roke, ki jim je vseeno... Kaj bi šele bilo, če na nam ne bi bilo vseeno? :O :fool: :dash:

No, vsem ostalim, dobromislečim, pa - kakšno lepo misel lahko pošljete v naše konce, en mali bizgec bi jih rabil še res veliko...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po dec 19, 2011 3:36 pm

:dash: Ni moj dan...Celo noč preživeli na wc-ju :dash: Neupam iz stanovanja zaradi te ku.....trebušne viroze. Povrhu vsega pa me med tuširanjem in pranjem glave doleti mrzel TUŠ, ker nas očitno zabava plin, kličem z mokro glavo seriserja mi reče, da danes je pa že bil na našem naslovu in da naj pokličemo vsi skupaj plinarno, ker to niso pečke krive, če celemu bloku zabava pritisk :devil:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po dec 19, 2011 5:47 pm

Slika SPET i po stoti put spet pozabila telefon v avtu Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 20, 2011 11:21 am

Spoštovana državna uprava. Eno celo leto svojega dragocenega življenja sem ti dala. V zameno sem dobila pa ... hm... Recimo, da se več energije porabi za pometanje problemov pod preprogo, kot za njihovo dejansko reševanje. Sporočam vam - zaletite se nekam. Dajem odpoved - za vse večne čase! Škoda me je za vas.

6 let sem delala v majhnem podjetju, sama furala celo pisarno v Ljubljani, pa še en malčk tiste v Zagrebu in na Nizozemskem, ogromno dela je bilo, za vse sem bila sama, pa nisem bila niti približno tako skurjena, kot sem po enem letu dela v javni upravi!!

(Iščem službo, če slučajno kdo ve za kakšno. Tako iz drugega odstavka :) ).

Pa enga velikega :kiss: mojemu dragemu, ker me je 100% podprl pri moji odločitvi.
Cats are my favorite people.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 11:23 am

čestitke za pogum :good: :clap:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 12:50 pm

eh, duško... :girlsad: :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 1:03 pm

Dragu Duško, hvala, da me učiš, da človek ni nikol tok star in nikol tok pameten, da ne bi bil naiven. Madona, da sem spet padla na čist isto foro kot pri 16-ih, s to razliko, da takrat vsaj nisem mela kej zgubit. Človk ne ve, a bi se smeju al joku. :rolleyes: :crazy:

Podpis: unatafejstnaivnakisezdejpočutiblaznobutastonajbržzatokertudijeampaktosamodokazujedasmmladaposrcuane
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 1:12 pm

Itak, TPR :)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 20, 2011 5:21 pm

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA da se po dveh dneh ne morejo odločit kdo je kriv, da nimamo tople vode čez dan, je pa idiotizem prve klase!!!!!! V 21.stol se morem tuširat ob 1 zjutraj, ker takrat noben več ne kuri in ne rabi vode :dash:
No hvalabogu da vsaj imam topel dom a ne? :devil:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 5:37 pm

Takole mononukleoza 2:0 zate, ju3 grem s familijo za 10 dni v rim z 39,2 vročine 7 ur v avtu juheeej :dash: :dash: prazniki pa taki.
TPV a veš pravijo da gre osel enkrat na led, ljudje gremo pa miljontristotisočpetintridesetkrat+
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 6:07 pm

Nikol več mi ne bo toplo Slika
Duško, če še kaj oblečem, se bom samo prekucnila, zakaj 5 plasti pa radiator na ful ni dost?! :shout:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 6:23 pm

Ker mora biti radiator najprej vsaj priklopljen! :devil: :P

TPVR, naivnost je lepa čednost... pravijo... baje... :rolleyes:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 6:55 pm

Didi je napisal/-a:Takole mononukleoza 2:0 zate, ju3 grem s familijo za 10 dni v rim z 39,2 vročine 7 ur v avtu juheeej :dash: :dash: prazniki pa taki.
TPV a veš pravijo da gre osel enkrat na led, ljudje gremo pa miljontristotisočpetintridesetkrat+

Didi, previdno s tole mononukleozo, ni noben hec!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 6:38 am

Kako je lahko oseba, ki te je oropala, si jo prepoznal na prepoznavi, ti rečejo, da so točno njo imeli osumljeno, prosta??!! Včeraj sem izvedela, da je v lokalu, kake 2km od lokala kjer delam, hotela na isto foro vršt natakarco, da bi jo oropala. Ker je bila zaradi mojega stalnega gosta natakarica na to opozorjena, hvala bogu ni nasedla. Roparka je hotela čez par dni potem v istem lokalu na to foro vršt drugo natakarico in na srečo je tudi ona obveščena. Ker je bil lokal poln, ni mogla nič in je kar sedela tam. :O Niso klicali policije, ker ji podvig ni uspel. Bi jo morali dobiti na delu (pa še pol po moje ne bi blo nič!).
No da boste vedeli na kakšno foro te dobi, da se ne zgodi tudi vam: pride in naj bi čakala prijateljico, se razgleda po lokalu kao da jo išče. Če je kdo notri gre ven "počakat" (da se lokal sprazne seveda). Ko je prazen, pride in reče da še zmeraj čaka, pila ne bo nič, ker ne ve ali bosta s prijateljico samo na sokcih ali bosta kaj bolj ornk spile. Gre na WC in ko pride, ti reče, da je porabila zadnji listek papirja. Ker naj bi tudi sama delala v lokalu, ti reče, da znajo bit stranke zoprne, ker ni papirja in je fajn, da ga greš zamenjat, da jih ne poslušaš. Nič hudega sluteč, se ji za to informacijo celo zahvališ in greš res menjat papir. V tistem, ko ga pa menjaš, slišiš, da se blagajna odpre. Jaz sem letela ven ko sneta sekira, laufala za njo še kakih 100m, a je zelo prehitra (butara da laufam, to mi je pol "prišlo", kaj pa če bi bila oborožena?!). Točno ve, kje se blagajna odpre.
Naj bi pa res nekje na Brezovici delala v lokalu in naj bi se ji kar nekaj zmešalo.
Me je na bedno foro, zdaj boste rekli kaj si šla menjat, če ni bilo nobenega. Hja, tut na kraj pameti mi ni prišlo, šlo je za žensko, okrog 35-40 let staro in suho. Kaj pa jst vem?! No v glavnem, zdaj sem VELIKO bolj previdna, hkrati pa tudi prestrašena :( Ne upam niti na WC skočt, če ni kakega stalnega gosta notri za šankom... In vsak, ki pride na novo mi je sumljiv :( Pravijo, da sčasoma mine, upejmo!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 11:26 am

zalarjeva j***... dnar pa lokal, živlenje maš samo eno!!! kje pa delaš da te pridemo probat še na kako foro vržt? :D
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 12:08 pm

Dragi Duško.

1. Dej povej Božičku (pa večini firm s cunjami), da obstajamo tudi ljudje, ki smo veliki manj kot konfekcijska številka 36. In da to ne pomeni, da smo anoreksični, sploh ker smo se v zadnjih mesecih prav lepo poredili. (ali drugače: plašček, ki naj bi mi ga prinesel Božiček, je kljub temu, da je najmanjši, še vedno prevelik :girlcry: )
2. A da bi dan imel vsaj 36 ur, bi se dalo zrihtat? Po moje bi ti bil tudi Božiček hvaležen, ko smo že pri tem ;) No, jaz bi takle podaljšan petek, Božičku daj pa soboto, pa smo zmenjeni, ok?
3. Snega ful ne rabimo do sobote popoldne, ker se mi strašansko ne da vozit po svežem snegu čez Ljubelj, aprov?
4. Pa ko naslednjič izbiram avto in tuhtam, kolk je fajn, če je avto veeeeelik, me spomni, da je treba veeeelik avto veliiiiiiko časa strgati in kidati, ko sva že pri tem ;)

No, ker si nadcar in vedno izpolniš vse želje, verjamem, da boš tele malenkosti zlahka zrihtal ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 12:11 pm

zalarjeva je napisal/-a:Kako je lahko oseba, ki te je oropala, si jo prepoznal na prepoznavi, ti rečejo, da so točno njo imeli osumljeno, prosta??!!

Najbrž še ni bilo obravnave, ni dovolj prič, ni dokazov ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 12:38 pm

Po moje ima prav debelo kartoteko pa dokler koga ne štihne ali podobno, ji ne bodo nič :dash: Pa verjetno ji ne morejo niti nič vzet...
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr dec 21, 2011 7:58 pm

Še točno letno dni do konca sveta :D :D
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 21, 2011 9:11 pm

Hvalabogu, sam da bo konc! :D (Sveta namreč! Jest sem tolk zmatrana, da me bo konc. Se igram eno mini Heleno, namreč.)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov