čvekava papiga
Re: Tovarniški Willy
najprej oprosti, da te nisem maral, res nisem vedel, da mi hočeš samo dobro
. Zdaj bi rad sporočil, da mi je tukaj res fino in da ne bi šel več drugam, ker imam mojo človekinjo pod totalno komando, prostora ogromno, hrano vedno na razpolago (včasih moram sicer ukrasti malo kruha, ker ga res obožujem, pa mi ga nočejo dat
), sonček na balkonu in mehke postle vsepovsod. Cimra sta neškodljiva, čeprav malo lena in se nočeta vedno preganjat z mano
, takrat si poiščem žogice in miške, obožujem pa tudi vse leteče in gomazeče stvari, ki so tudi zelo
. Odkril sem, da je človeško naročje vir neizmernega užitka in da je čohanje nekaj najboljšega na svetu, če pa lepo pogledam in predem, pa je človekinja sploh čisto raznežena, takrat mi je dovoljeno vse
. Edino moj človek mi še ni čisto jasen, me gleda rahlo nezaupljivo, včasih bi me rad božal, včasih me preganja z mojega kavča
, govori, da je to z začasnim skrbništvom eno veliko nategovanje, ne vem kaj točno s tem misli
Skratka, jaz bom še malo delal na tem, da se mu prikupim, pa se ti javim decembra, ko upam, da bo dovolj zrel, da končno dobim tiste papirje za stalno bivališče.

Lep pozdrav, Willy

Iiii, držim pesti, da bo uslišana želja in da tudi uradno dobš svoj kavč. 

.
sem rabla prebrat po usranem začetku dneva....