NUJNO!!! Gluha mačja mama s petimi

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 29, 2011 8:16 pm

Re: NUJNO!!! Gluha mačja mama s petimi

Ne smejo biti zalimani, jim moraš očistit učke in namazat...
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe dec 09, 2011 8:53 pm

Po dolgem času spet pozdrave iz naših koncev. Mi pridno jemo in rastemo, kihat smo že čisto nehali, učki pa tudi niso več zalimani.
Danes smo imeli en oooornk photo-session.
Za vzorec samo par fotk tukaj, imam pa še precej zaloge za cajt ko bojo imeli vsak svojo temo. Naj jim jih kar odprem ali jih boste vi?

Slika
Waldo je popolnoma bel, cartljiv mucek, ki verjetno malo slabše sliši.

Slika
Bowie je mali požrešnež (najtežji iz legla), zelo igriv, cartljiv in živahen. Ime je dobil zaradi svojih fascinantnih učk. Drugače je popolnoma bel, brez kakršne koli sive lise.

Slika
Kapica je edina punčka iz legla. Na glavi ima veliko sivo packo, kot da bi imela kapico. Je malček plašna, bolj umirjena. Potrebuje nekaj časa da zaupa človeški roki, potem pa se sprosti in uživa v božanju.

Slika
Al Capone je največji razbojnik iz legla, z njim so same težave. Je zelo firbčen in pogumen, vedno mu uspe pobegniti iz boxa ali zakuhati kakšno neumnost. Živahen, razposajen, igriv mucek ki ni nikoli pri miru. Še z uploadanjem njegove slike so bile težave...

Slika
Beethoven je modrooki lepotec, največji maneken v leglu. Zelo eleganten, pred fotoaparatom poka svetovne frise in poze. Beethoven je dobil ime po najslavnejšem gluhem glasbeniku, saj tudi sam ne sliši...

Slika
Mama Bianca je najbolj prijazno, nežno in scrtano mačje bitje, kar sem jih kdaj imela. Njene oči so najlepše zelene barve!
Popolnoma nemogoče jo je fotkati, ker se meče na hrbet, se bucka ob roko in daje buce celo fotoaparatu. Je 100% naročna muca, ki rabi svojega človeka, da jo bo razvajal...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 8:56 pm

Kar odpri teme, pa uvod skopiraj s kake druge.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe dec 09, 2011 11:37 pm

Kaj so dobri :kiss:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 11:42 pm

:) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 10, 2011 8:09 am

Danes bodo mali s/k, mamica pa cepljena!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 10, 2011 10:07 am

:good: Čudoviti so! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 10, 2011 10:28 am

kok lepe beline na kupčku :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So dec 10, 2011 1:54 pm

Mali kastrirančki so živi in zdravi in že veselo norijo dalje, punčka je pa malo bolj boga, še vsa počasna in zaspana.
Drugi teden še cepljenje, potem pa mrš v nove domove!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 10, 2011 2:06 pm

No, fino, za samičke je poseg malo bolj zahteven...

Jih bomo že kar začeli oglaševati, zato kar odpri teme, v MH pa bo Gipsy dala iz foruma....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 10, 2011 7:28 pm

Mrs.Začasnik ne pozabi odpreti teme za mamo Bianco.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 10, 2011 7:45 pm

kolk ene bele lepote, Kapica je pa kot bivša "naša" Frfra, tud ona je imela temno liso na bučki. Upam samo, da ne bodo lumpasti, moram priznat, da imam z belimi (4 so bili) bolj čudne izkušnje, so :angel: in :devil: obenem, kaj čmo, vseeno jih imam rada, vse po vrsti. :kiss: Čimprej v nove domove na svoj kavč.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To dec 13, 2011 9:38 pm

Kako mi zvečer dajemo tablete..

Prvi je vsak večer Al Capone, ker kakor hitro se jim približam, se mi že vesi po rokah in hlačah in me tacka in bucka in sili v naročje. Ga primem, nagnem nazaj in naslonim v pregib komolca, s prstom razprem gobček, dam tableto not, pomasiram in pogoltne. Kul.
Druga je ponavadi na vrsti Packa ali Bowie. Primem, nagnem, tableto v gobček, pogoltneta. Kul.
Waldota je treba mal lovit ker je živ ko vrtavka. Nekako ga zgrabim in ponovim postopek. Pogoltne. Kul.

In potem... nebo se pooblači, udarijo strele... Ta-ta-ta-DUUUUM. Beethovnova peta simfonija.

jap, Beethoven.

Najprej pošast malo lovim 5 minut ker kokr je sicer scartanček, ko ve, da gre za tablete, se ne pusti prijet niti pod razno. Končno ga stisnem v kot. AMPAK!!! Samo enkrat sem naredila napako in ga v tem položaju prijela. Figo. Fred tem moram it v klet po tavelike tadebele varilske rokavice. Torej, dam rokavice gor, zgrabim pošast (v trenutku, ko se ga dotaknem, postane iz mirnega cartljivega mucka nek 20-roki indijski demon ki lahko praska in grize naenkrat zgoraj, spodaj, spredaj in za hrbtom in to 1 meter stran od sebe!! Zgrabim ga za vrat.
Zdaj pa - kako mu dat tableto? Z eno roko ga držim za vratno gubo, z drugo za tace - ker če ga ne držim za tace, me spraska SKOZI rokavico - 1 mm debelo usnje!!! - in mi seveda zmanjka ena roka za dati tableto. Edini način, da ostanem živa je, da ga dam v škorenj, ki je ravno dovolj velik da gre mucifer lepo not, ampak tačk pa ne more kaj dosti premikat. Potem ga z eno roko držim (ker če ne bi se katapultiral ven iz škornja s svetlobno hitrostjo), s prstom mu razklenem trmasto stisnjene čeljusti, pri tem kasiram seveda ene par ugrizov SKOZI rokavico, in to takšnih da imam že podpludbe na nohtu kazalca, in z drugo roko mu poskušam na hitro vtakniti tableto v gobec. In to ene 8x zapovrstjo, ker tista tableta brez izjeme konča POVSOD razen v njegovem gobcu.

In če zdej katero slučajno ima, da bi šla nalimat tisto "how to give your cat a pill", vam povem da se pejte lepo sračkat, tale je hujši!!! :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 14, 2011 2:28 pm

Jaz sem pred leti ponujala denarno nagrado tisti, ki pride dat tablete. Nobena se ni javila. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 14, 2011 3:45 pm

A deeeeej... same (babje) mevže! :devil: Zagrabiš, odpreš, vtakneš, pogoltne, zapreš! In greš na kufe! 8)

(to sem samo preko ekrana korajžna!)
:lol: :lol: :lol:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr dec 14, 2011 5:11 pm

Hehe, saj to čist lepo funkcionira z mamo in štirimi od tamalih. Samo Beethoven je pošast.
In ja, rada bi te vidla njega tabletirat. Lahko prideš probat, pa bomo videli kako boš v živo kaj korajžna... :lol:

Če ti rata brez da fašeš ene 10 prask, častim tisto kufe za pol :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 14, 2011 5:51 pm

Ammmmmm, zjle mamo res fuuuul dela!!!! :rolleyes: :bye:
Enkrat maja pa lahko... :P ampak za minimalno 2 kufeta! :lol:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 15, 2011 9:18 pm

Mrs.Začasnik je napisal/-a:Kako mi zvečer dajemo tablete..

Zgrabim ga za vrat.
Zdaj pa - kako mu dat tableto? s prstom mu razklenem trmasto stisnjene čeljusti, pri tem kasiram seveda ene par ugrizov SKOZI rokavico, in to takšnih da imam že podpludbe na nohtu kazalca, in z drugo roko mu poskušam na hitro vtakniti tableto v gobec. In to ene 8x zapovrstjo, ker tista tableta brez izjeme konča POVSOD razen v njegovem gobcu.

Jaz mojega zverinota zavijem v ta veliko brisačo, da ga kakor onemogočim, :lol: a glej ga zlomka, preden mu uspem odpreti gofljico, je on že svoboden nekje v kletnih prostorih, potem se začne pa dir in iskanje izgubljenega mačka. :devil: Nadaljevanje zgodbe se odvija točno tako, kot je Mrs.Začasnik opisala tule zgoraj, s to razliko, da se tableta, ki bi mu jo morala dati in jo tavžntkrat izpljune že tako stopi, da mu nimam več kaj tlačiti v gobček. Nato naredimo pavzo, :truce: da se mati malo oddahnejo in naberejo moči za nov pretep in drugo tableto. :dash: Ampak je vseeno moj muco, mu vse oprostim, ker ima tako prijetno mehkega bušija.
Vsem tem lepim belim zverinicam in mami Bianci pa :kiss: :kiss: predvsem pa naj si čim prej najdejo nov dom in svoj kavč, saj si ga zaslužijo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 04, 2018 12:53 pm

Tudi Bowie je živ in zdrav in uživa v svojem domu (če koga zanima, mene zelo).
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov