M. Santana je še vedno totalno dislocirana, čepi na mansardi, premakne se samo toliko, da gre na wc, malo popije, občasno pogrize kakšen briket. Knzervice ji ne dišijo, prav nobena ponujena, briketi so kul šele, ko mora bit pa res že skoraj prestradana. Kaj je jedla na lokaciji, mi je vse manj jasno, ampak očitno ne malo, ker je dobro rejena. Še dobro, da ima zalogo, ker če bi šlo za kakšno bolj kot ne shirano muco, bi bili zdajle po moje že na infuzijah.
Če je odprta sinova soba na mansardi, se M. Santana prestavi počivat tja. To je pa vse, kar je od nje. Nobene živahnosti, nobenga življenja ni v njej. Čohat se ji še kar paše, ampak imam občutek, da ji je tudi čisto vseeno, če se ne. Mah....kot da jo popada depresija, tko mi zgleda?!...
Ali, povedano drugače: idealna muca za nekoga, ki:
1.jih sicer že ima, pa mu ena več, taka "nevidna", ne bi bila odveč
ali
2. nekoga, ki še nima nobene muce, pa ima dovolj časa in potrpljenja, da bi ga posvetil tejle ljubici.
Danes bo še cepljena, potem je pa ali pripravljena za odhod v nov dom, druga opcija pa je - razmišljam tudi o vrnitvi na lokacijo. Kakšen teden časa ji še dam - če bo še v tem času non-stop depresivno poležavala na mansardi, gre nazaj. Zelo upam, da se vendarle prav na brzino najde dom zanjo...opcija bi bil tudi tak z izhodi v kar se da varno okolje (čeprav se po moje ne bi premaknila s kavča, ko bi se enkrat parkirala gor...razen, če bi kar naenkrat "oživela" - ne vem....).