Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 8:36 pm

Re: Daj si duška

Jah.. se najde... za tiste ki se poznate med sabo in ki živite ena blizu druge... ostale naj se pa je***o..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 8:42 pm

Mačja mama je napisal/-a:Jah.. se najde... za tiste ki se poznate med sabo in ki živite ena blizu druge... ostale naj se pa je***o..

Ja pa ja de :) Slovenija je vse skupaj ena večja vas, vse je relativno blizu, če se še ne poznamo se pa lahko spoznamo...Tako simpl je to.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne dec 11, 2011 8:50 pm

Sej mamo duškota. Duško je pa ja ena sama rama. Pa TigL pub, pa Cat Cafe, pa neki za preganjanje slabe volje, pa še kotiček za srečne. Sej v bistvu časa zmanjka za vse Slika
No, če pa to ni dovolj pol ma pa še avena prav, se pa na drug konec vasi malo za hec skoči. Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 8:57 pm

Če bi ble stvari res tko enostavne...

Mislim da rabimo poleg duškota še eno "f**k it" temo kjer lahko vse po vrsti pošješ v k****.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 8:58 pm

Še moj duško: po 3 mesecih študiranja sem še vedno na začetku, vem samo, v katerih smereh sem se zataknila. Jutri imam govorilne pri mentorici in se počutim kot ta največji idiot in samo sprašujem se, kje mi je čas tako ušel. :truce:
No, zdaj vem, kako bom preživela praznike
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 9:05 pm

...in da nadaljujem moje jamranje: pa še na ebayu so mi praskalnik preglasovali, tukaj pa Trixi kolo sp*****a. :P

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 9:28 pm

Jaz sem tudi zgrešila licitacije, ker se matram štrikat, pa sem zgleda preveč trapasta. :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 9:55 pm

Mačja mama je napisal/-a:Jah.. se najde... za tiste ki se poznate med sabo in ki živite ena blizu druge... ostale naj se pa je***o..

S katirega konca pa si?

Cats, kje pa je kaj tvoja tazgornja al taspodnja soseda z osvoboditeljčkom, nič se ne oglaša
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 9:56 pm

all je napisal/-a:Jaz sem tudi zgrešila licitacije, ker se matram štrikat, pa sem zgleda preveč trapasta. :girlcry:

kvačkaj je lažje ;)
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 9:58 pm

Didi je napisal/-a:Cats, kje pa je kaj tvoja tazgornja al taspodnja soseda z osvoboditeljčkom, nič se ne oglaša

A veš, da sem se tudi jaz to spraševala :girltruce:

Po moje je zdaj, ko je dva mačka prodala, šla kam na lepše :D :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 10:03 pm

Didi je napisal/-a:S katirega konca pa si?

primorskega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 10:07 pm

Aja, dragi Duško,

sam tole bi vprašala: kaj je to kaj tazga, če ob radiju in zelo doživeto ter z občutkom pojem drugi glas od Čikitite, in ali je res potrebno, da oba mačka takoj prideta pred mene in me gledata, kot bi iz Idrije zbežala? :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 10:30 pm

MM, jaz bolj ali manj vse tukaj poznam preko foruma. Se občasno srečamo na kakšnem eventu in ob primopredajah licitacij. In tako do Kranja kot do obale mam cca. tričetrt ure avtoceste, tako da ni lih tok zelo blizu. :rolleyes:
Te pa povabim na kofe uni dan, ko bom imela obalno turnejo in bom šla s Sleepy kužate sprehajat. ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 10:34 pm

:lol: Mačka vpraši kaj je to tazga, sej te ni Duško gledal :fool:
Mogoče pa mačka 2. glas pojeta, pa bi ti morala tretji al do kam to nese :D Red more bit, pa čeprav razglašen! Slika

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 10:36 pm

Didi je napisal/-a:
all je napisal/-a:Jaz sem tudi zgrešila licitacije, ker se matram štrikat, pa sem zgleda preveč trapasta. :girlcry:

kvačkaj je lažje ;)

Heh, sem dobila en tak super kit in mam navodila in vse, samo me še malo zafrkvajo zanke, ker sta 2 tipa in me bega. :blush: Ampak se ne dam, ker hočem imet lep šal!

Ej kofetkarce, jst bi tudi kavo. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 10:38 pm

tpv: od kje si ti, torej? Do obale imam tudi jaz cca 3/4 ure avtoceste. Primorska ni samo obala, veš :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 10:41 pm

Aja sorry, sem zabluzila in sem mislila, da si napisala obala. Sem še enkrat prebrala in vidla, da piše primorska. Jaz sem v Logatcu.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 11:10 pm

Cats je napisal/-a:Aja, dragi Duško,

sam tole bi vprašala: kaj je to kaj tazga, če ob radiju in zelo doživeto ter z občutkom pojem drugi glas od Čikitite, in ali je res potrebno, da oba mačka takoj prideta pred mene in me gledata, kot bi iz Idrije zbežala? :P

Ah, to ni nič. Ko je pela moja tašča, je ubogemu kanarčku srce počilo, tako da je bil prec hin. :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 11:22 pm

pozitivni Duško: na potepanju po Madžarski do Budimpešte in po njej sem videla samo enga mačka. Bil je sicer zunanji, ampak je bil videt lastniški.

negativni Duško: na taistem potepanju nas je vodnik ene 15 km pred Budimpešto, na avtocesti valda, opozorit na znak: psi na cesti. Tko kot pri nas znak za divjad, al pa v planinskih krajih za krave... Nisem mogla pofotkat za dokaz, ampak kar verjemte... Menda je precej "divjih" psov (bi rekla - prostoživečih) in se tudi po avtocesti klatijo. Videla sem samo enega, na enem počivališču - kao en veliki pudelj wannabe, zadnja polovica cela v dredih, shujšan in ful, ful, plašen, ob tovornjaku je kopal in lizal po asfaltu, najbrž je vozniku kakšna drobtina od sendviča padla prej dol... :girlsad: Pustila sem mu svoj sendvič (sori, pesko - bolje vegi nego ništa, a je tko?) in potrta šla.
Videla sem tudi celo vrsto lovcev na terenu, takem bolj grmičastem...kaj so lovili, pa raje nisem vprašala ... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 11, 2011 11:30 pm

taperverčki je napisal/-a:Te pa povabim na kofe uni dan, ko bom imela obalno turnejo in bom šla s Sleepy kužate sprehajat. ;)

Prou, bom šla pa jaz takrat avto prat al neki že. Kava, če ni iz Cat Cafeja je itak čisto brez veze :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov