Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če dec 08, 2011 9:58 pm

Re: Daj si duška

A je lahko še kdo tako neroden?!? Tako zaspana, da sem komaj stala pokonci, sem se spravila nad čokoladni krof v obliki parklja. Ker je noč preživel na pultu, je bil temu primerno izsušen. Preizkušen recept je, da ga butneš za 10s v mikrovalovno, da se zmehča. OK, ker nisem bila hudo lačna, sem ga prerezala na pol in dala gret samo polovico. Vsa matasta z odklopljenimi možgani sem ga seveda grela čisto predolgo. Ko sem ga jemala ven iz mikrovalovke, mi je zdrsnil s krožnika in me na poti do tal z vročo vanilijevo kremo opekel po roki. Moja reakcija? Kremo sem hitro polizala z roke, da sem se opekla še po jeziku!! :clap: :clap: :clap:
:dash: :dash: :dash:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 9:58 pm

Didi je napisal/-a:Keep your head up
Keep your heart strnog
Keep your mind set

moja mantra zadnjih 14 dni
:P

a dej dej, tolk enga filozofiranja, znebi se človeka, s katerim se ne razumeš in odpri vrata za kakšnega boljšega.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če dec 08, 2011 10:52 pm

A je se komu zapasal vanilijev krof? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 11:04 pm

Jap :nyam:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe dec 09, 2011 7:25 am

Hahahaha samo krof pa zmaga, hvala za polešpano jutro :lol:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe dec 09, 2011 7:37 am

:girlsad: all sorry, včeraj, včeraj se mi je full mudilo, pa nisem vidla več posta. Jaz imam z Golobom dobre izkušnje. Tudi kadar reševanja niso bila uspešna, je bil vseeno pripravljen full pomagat. Edino transport je pa vedno bolj problem...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 8:00 am

Nič se sekirat, sem bila prepozna kakorkoli. Fant je že ko je domov prišel rekel, da ga ni videl tam dol več. Sva šla itak potem 2x gledat, pa nič. Mogla bi ga takoj zagrabit na balkonu, pa nisem vedla. :girlsad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 8:04 am

Duško, dej dopovej mojim bezgavkam naj nehajo ven butat! :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 8:43 am

Ta izvid mi je pa ...sj nimam besed kaj... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 9:50 am

:) Kaj pomeni, če na tleh zagledaš pikapolonico predno jo pohodiš, jo pobereš in neseš ven, pa noče odletet? Da sem našla srečo, ki me noče zapustit? :girlblush: Slika :greeting:
Kaj naj pa zdej, ki nimam nobene rože z ušimi? Čakam, da poleti v nebo? :rolleyes:

Aja, pa lepo maste okrašeno Ljubljano. No, center. Skoraj zgleda prijetno mesto :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 10:41 am

kaj pomeni, kaj pomeni - ja da jo zebe, revo!
:lol: ;) :P :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 10:44 am

Jaz sem prav pred kratkim izvedela, da naj bi bile pikepoke škodljivci :( Ne verjamem nič.
A se je kej pokakala nate? Baje to še posebno srečo prinaša.
Aja, mogoče ni hotela odleteti, ker je tako zelo mraz pa se ji ne da še po vetru nekaj frčat?

Dragi Duško, jaz bi imela eno majceno prošnjo.
Če mi kri že kar nenadoma začne teči, prosim, naj bo vsaj kakšen razlog za to. Ne pa da nenadoma opazim, da imam krvav prst in še neko čudno rano na drugi roki :fool: SIcer je bilo res pri kosilu, ampak kosila nisem jaz pripravljala in tudi nožev ni bilo nikjer v bližini ... :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 10:47 am

omg stigme! :O

:mocking:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 10:53 am

Sej to! :lol: Zdej pa ne vem, a bi morala verjet v kej al naj bi ustanovila novo sekto al kakšni so potem postopki :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 11:47 am

Ma kakšen mraz neki. Full je lepo in toplo. Dva norca celo kajtata :O Sploh jo mam pa zdej notri in malo manj kot v naročju, pa še kar noče nikamor. Najboljše da ji kakšno rožo z ušmi nabavim in jo v notranjo pikapolonico prevzgojim :D

Leia je napisal/-a:Jaz sem prav pred kratkim izvedela, da naj bi bile pikepoke škodljivci :( Ne verjamem nič.
A se je kej pokakala nate? Baje to še posebno srečo prinaša.

:O To je ziher kakšna zlobna dezinformacija od kakšnih gorečih sovražnikov hroščkov. Pa so pa ja biološki zatiralci škodljivcev. :fool: Ne jim verjet, bo ziher boljše :D

Nič ni videt da bi se kam pokakala, mogoče je to opravla že kje drugje, na AC recimo. :D Eh, WCja ji pa ne bom štimala. Nej mačjega uporablja, če če. Al pa mene, če bo zato sreča še večja :D

Leia dej sekto ustanovi. Kakšna nova s kakšnim udarnim imenom bi se prav prilegla :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 12:14 pm

Sekta Leie Krvaveče? :lol:

Ja, sej se mora pokakat nate, da prime :D Sej baje se mora v Benetkah tudi nate golob pokakat, da ti prinese srečo, in še očedit tega ne smeš s sebe :lol: No, ko sem bila prvič tam, se je golob čisto zares pokakal name ... In vsaj mama ni bila preveč srečna :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 1:46 pm

Ker vem, da nisem edina, ki se pritožuje čez (določene) novinarje, limam tale članek sem. Musarjeva kar zna povedat. :)

http://www.rtvslo.si/slovenija/pirc-musar-kriv-je-razvrat-medijev-in-politike-v-isti-postelji/272425
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 3:21 pm

"Jaz vidim dolgonoge blond novinarke, ki nimajo pojma o novinarstvu in človekovih pravicah; in potem si upajo soditi o vsem, predvsem o tistem, o čemer nimajo pojma" :lol:
O človekovih pravicah tudi še kdo drug nima pojma in si upa sodit...

Sekta ČASTILCEV Leie Krvaveče :P

Leia je napisal/-a:No, ko sem bila prvič tam, se je golob čisto zares pokakal name ... In vsaj mama ni bila preveč srečna

Zakaj bi bila pa ona srečna? :O Pa sej se ni pokakal na njo! :fool: :lol:

Bemtiš, nekdo je zbudil tole pikopoko, zdej pa ne vem a WC išče al kaj bi ona rada? Pa še vreme nam je nekdo ukradel, pa je niti ne morem vprašat, če bi poletela v nebo. Nič kot da ji rožo al pa drevo kupim za hibernirat al kaj? Jaz je sploh ne razumem... Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 3:26 pm

"Jaz vidim dolgonoge blond novinarke, ki nimajo pojma o novinarstvu in človekovih pravicah;

Jooooj, joj, joj, a lahk a lahk a lahk povem katera je tole, ne smem poimensko a ne? Smo jo imeli tukaj na naši firmi, točno tak primerek direkt iz citata, blond, glupa ko noč, dolge noge, oblečena po zadnji modi, pa še svinčnika ni znala nucat kaj šele diktafona...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 3:51 pm

MM, fora je to, da ni samo ena taka. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov