Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 07, 2011 11:23 pm

Re: Daj si duška

Ne morš vrjet :bad:

Še dobro, da so živalce na varnem!
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 07, 2011 11:25 pm

Ja, res da ne morš, se mi tolk dogaja, da ni treba televizije gledat sploh. :dash:
Sem se znajdla sredi enga krimiča. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če dec 08, 2011 12:09 am

Helena, lahko ti za nekaj dni "posodim" Atlasa, ne boš imela nobenega problema z vlomilci, ker ta se dere že, ko gredo sosede na sprehod, kaj šele, ko bi kdo v naše stanovanje stopil :O :devil:, češenj zobat z njim pa si ne bo upalo veliko vlomilcev (oz bo potrebno malce večje plačilo :D ).
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 12:27 am

Ja, Helena, saj so hotl sam položnice vzet, pa jih plačat.... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 12:31 am

*šiva* je napisal/-a:Helena, lahko ti za nekaj dni "posodim" Atlasa, ne boš imela nobenega problema z vlomilci, ker ta se dere že, ko gredo sosede na sprehod, kaj šele, ko bi kdo v naše stanovanje stopil :O :devil:, češenj zobat z njim pa si ne bo upalo veliko vlomilcev (oz bo potrebno malce večje plačilo :D ).

Sej, ko imam taka zanič čuvaja. :truce: Piki je bil v veži in se tresel ko šiba na vodi, Pega pa je po dnevni vsa živčna gor in dol hodila. Bi rekla, da si ob neznancih nobeden še pisniti ni upal. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 12:32 am

visinnox je napisal/-a:Ja, Helena, saj so hotl sam položnice vzet, pa jih plačat.... ;)

ma, zihr ni bilo to, saj so na precej vidnem mestu, pa so jih samo po tleh zmetali. :girlcry:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 6:02 am

:O :O jej, kaj vse sem prespala.
katera je že napisala, jo podpišem - naj si jim zgodi to, kar si zdaj mislim :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če dec 08, 2011 6:22 am

renata je napisal/-a:Kaj so pa iskali? Mamile al kondome? :dash: :dash: :dash:

Ne bodi skromna. Obadvoje, ziher...
:fool: :dash:

helena je napisal/-a:Sem se znajdla sredi enga krimiča. 8)

Niti ne kr enega, pa niti ne vem, če lahko recem del 2... Nekaj igralcev se je zamenjalo, režiser(kar) in scenarist(ka) sta pa kar ista... Mogoče bo pa tudi o tem "filmu" kdaj kakšna knjiga napisana...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 6:37 am

ja WTF?! ..... :O :O :O
Še dobro, da so žvale ostale tam, kjer jim je mesto! :good:

Mene je pobegov(no, pa tečnega filinga, da je nekdo brskal po mojih/naših stvareh, tudi intimnih) najbolj strah v takem primeru. Odnest pri nas itak ni kaj [i](no - imam pa spet isto nov in hudo lep prt, ampak se ga kupi čisto poceni, tko da si ni treba potov delat! ;) ), tko da se tozadevno nimam kaj sekirat 8)[/i]
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 7:03 am

:O
Za pop***it... ne morš verjet... Enostavno ne morš verjet da je lahko folk tako blesav, nizkoten in prf***en...
Samo da so živalice v redu... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 8:31 am

Niso brskali po nobeni intimi, po nobenem perilu in podobnem, kot to običajno delajo, ko iščejo denar. Tudi v spalnico niso vstopili, kar je zelo čudno. Premetani so papirji, vendar mislim, da so iskali čisto kaj drugega, ker vsaj na videz ni videti, da bi kaj manjkalo.
Žal ni pri nas nič kaj taknega za najt, tudi pri dokumentih ne, razen računov, položnic in običajnega, so morali biti precej razočarani, ali pa je bil namen le sajenje strahu, kar jim tudi ni uspelo. :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 8:37 am

Bi bilo super, da jih odkrijejo.. (upam, da imate kakšne prstne in druge oddtise..).
Prav vsem pokvarjenim barabam privoščim pošteno velike kazni! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 9:19 am

Mene je v petek ena oropala v službi, včeraj sem šla na prepoznavo in jo našla na sliki. So mi rekli, da so točno njo imeli osumljeno :yahoo: Zdej samo upam, da bo odgovarjala za to.
Prav tako upam, da dobijo tiste, ki so ti vdrli v bajto in dobijo primerno kazen :angel: In res res hvala bogu so živalice ostale doma, še dobro da niso bili tako žleht, da bi kakšno zanalašč ven postavili. Mene kar kap, da se mi kaj takega zgodi. :(
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 9:23 am

Se mi zdi, da je skoraj podpis na tem dejanju. Ne bi presenetilo, če bi se izkazalo, da je šlo za delo "poznavalca".

Sicer pa: moje zverine so vidno srečne, da sem spet doma in se kar ne morejo zmeniti, kateri se bo bolj k meni stiskal. :yahoo: Končno malo hvaležnosti od teh razvajenih malih mrcin! :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če dec 08, 2011 9:42 am

zalarjeva je napisal/-a:Mene je v petek ena oropala v službi, včeraj sem šla na prepoznavo in jo našla na sliki. So mi rekli, da so točno njo imeli osumljeno :yahoo: Zdej samo upam, da bo odgovarjala za to.

Kako pa to, da so te na prepoznavo poklicali? A policija? Kaj je pa baba ukradla? Nas pa nikoli niso na prepoznavo klical! :O

Nama so v manj kot pol leta letos že drugič v avto vdrli na istem mestu (garaža Cityparka - midva ne greva nikoli več tja! - policija je rekla, da imajo tam redne vlome in kraje, ker ena narkomanska družba redno vlamlja, je 'idealna' lokacija - ful folka na 1 mestu in nobenih kamer!)

Enkrat sva barabo dobila, ampak očitno prezgodaj, ker ni imel še nič v žepu, zadnjič naju je pa presenetil odprt avto s polomljeno ključavnico in vsemi predali odprti in stvarmi ven zvlečenimi. :dash: :dash: Da sploh ne omenjam, kolikokrat(!!) so nam vlomili v nepremičnino. Zdaj ko grem na svoje, jaz resno razmišljam o kakšnem dobermanu ali pa čim podobnem in orenk varnostnem sistemu, samo zato, ker se mi je to že tolikokrat zgodilo, da res več nikomur ne zaupam, dobro pa vem, da naša država nič ne naredi, da bi te barabe polovila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 9:46 am

Tudi meni so pred 14 dnevi poskušali vlomiti v avto - točno v Cityparku! Pa nisem imela popolnoma ničesar notri. :negative: Me pa veseli, da je avto zdržal napad.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če dec 08, 2011 9:51 am

Mateja - v tisti garaži se narkomani redno vozijo z avti po nadstropjih in gledajo, kje bo kak avto, kamor se bo dalo vdret. Tisto barabo, ki sva jo dobila, je imel zraven svoj avto s prižganim motorjem in odprtimi vrati (da bi samo not zmetal stvari in se takoj odpeljal). Garaža Cityparka in parkirišče pred Kolosejem - to sta 2 lokaciji, kjer so roparji vsakodnevno na delu. Midva sploh nisva hodila veliko v citypark, ene 5x sva šla in 2x od tega so nama vlomili. Ful je treba pazit!!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če dec 08, 2011 9:52 am

Aja pa čisto pri vhodu se nama je to zgodilo, nisva parkirala v kakšnem zakotnem delu, ampak na najbolj frekventnih lokacijah!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 9:55 am

Hm, to pa res čist prvič slišim. Očitno sem imela vsakič srečo, ko sem tam parkirala, moji znanci pa tudi. Je pa res, da mam glasno tuleč alarm (pa nalepke na šipi, ki opozarjajo, da imam glasno tuleč alarm - da me ne bi potencialni vlomilec še tožil, če bi se preveč ustrašil ;) ) in da sem tam vedno v času največje gužve.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 9:56 am

Ja, saj jaz sem tudi čisto ob vozišču parkirala, ne vmes med avti, zato so mi pa na sovoznikovi strani poskušali, ker je bila na notranji strani.

Dobro vedeti za naslednjič. Hvala za info. :good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov