udomačen tiger

TOBI
 Tobi je star cca. 4,5 mesecev in išče ljubeč dom pod pogoji Mačje hiše. Je zelo samostojen in igriv mucek a ima vseeno rad prijazno mačjo družbo, ker je v dvoje mnogo lepše. V nov dom bo šel kastriran, čipiran, cepljen, zdrav. V Mačjo hišo je prišel s poškodovanim repkom, ki se je odlično zacelil, le dlaka mu na tem mestu še ni uspela zrast. Ker je izredno prijazen je potrpežljivo prenašal nego in oskrbo poškodbe.
 Tobi je star cca. 4,5 mesecev in išče ljubeč dom pod pogoji Mačje hiše. Je zelo samostojen in igriv mucek a ima vseeno rad prijazno mačjo družbo, ker je v dvoje mnogo lepše. V nov dom bo šel kastriran, čipiran, cepljen, zdrav. V Mačjo hišo je prišel s poškodovanim repkom, ki se je odlično zacelil, le dlaka mu na tem mestu še ni uspela zrast. Ker je izredno prijazen je potrpežljivo prenašal nego in oskrbo poškodbe. Info: 040/260-735 ali meta@macjahisa.si

Ampak tko dobronamerno no, sem super vesela za njiju, pa za posvojitelja, ki bo imel tak kičast parček.
 Ampak tko dobronamerno no, sem super vesela za njiju, pa za posvojitelja, ki bo imel tak kičast parček.    

), tako sem vesela za vaju!
 ), tako sem vesela za vaju!   uživačka mala lepa
 uživačka mala lepa