Spet malo updejta okoli Jessice ...
Jess je taka srčica, da to res ni

Dragi sicer malo gode, ker še vedno beži pred njim, ampak meni se zdi, da je to bolj zato, ker on dela preveč nenadnih gibov. Kupljenega praskalnika se še vedno niti dotaknila ni, tako da bom verjetno kupila malo mačje mete in dala gor, pa da vidimo, če jo bo potem kaj bolj zanimal. Ona je sicer čisto zadovoljna s svojim kosom kartona, ampak meni je malo škoda, da imamo 'taprav' praskalnik samo za okras.
Je pa tudi mala barabica ... smrček vtakne v vse, kar samo diši po hrani.

Tako da jo dostikrat zalotim na pultu, ali pa ko se steguje proti smetem. Potem seveda takoj zbeži, ker točno ve, da ne sme.
Zadnjič sem ji prinesla žogice z licitacij in so se izkazale za super igračke - prvi dan je sicer bežala pred njimi, in je bilo kar smešno za videt, ampak že drugi dan jih je začela okrog nosit in napadat. Trenutno mislim, da so vse v njenem bunkerju pod posteljo.
Sicer pa Jessy že kaka dva tedna spi z nama na postelji, pri najinih nogah. Najprej je bila ful previdna, pa noge so jo malo plašile, zdaj se je pa že ful navadila in ji ni panike, tudi če jo kdo od naju malo dregne med spanjem

Pa še ena stvar je ... začela se je oglašati!

En mesec ni bilo od nje ne bu ne mu, zdaj pa že dva dni kar dosti mijavka. Najprej sem mislila, da ji ni všeč, ker sem nekaj prestavljala njeno posodico s hrano, ampak se še vedno oglaša tudi po tem, ko sem jo dala nazaj. Tako da zdaj res ne vem, kaj hoče ... pozornost mogoče?
(slikice še pridejo, ker imageshack neki ne dela)