Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 10, 2011 10:38 am

Re: Lepotica in zver

No, res je, da bliskavica spremeni barve, res je pa tudi, da so dejansko bolj zeleni kot turkizni, ena taka čudna barva - ampak kaj pa morem, če sem četrt ure pred tem kupila torbico ravno take barve, potem se mi je tole zdelo kot popolnoma logično nadaljevanje :girlblush:

Drugače *babji čvek on* to se genialni salonarji, načrtovani za nošenje na boso nogo. Imajo spominsko peno notri. Majka 8) *babji čvek off*
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 4:58 pm

Za Milo: Slika

Za Melija: Slika

:bye:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 7:09 pm

Moja je dokončno znorela :fool:

Neizpodbitni dokazi:

1. pride domov iz Odenkoderpač, sleče jakno, obesi v omaro. Čez par dni izvleče to isto jakno in se ji začne čudit k picek glisti, češ, da ni njena. Pa še zdaj se ni zmenila sama s sabo, če je al pa ni.
:fool:

2. namesto hrane za Mačke kupi đajant teve, postavi ga na omarco in ga ne zna prižgat. Štiri ure sopiha, besni, preštekava kable in na splošno tako zgago dela, da te sr*t prime. Pol pa pogrunta, da ga s napačnim daljincem prižiga.
:fool:

3. prime Mene, mi celo dlako totalka uneredi in pol izjavi "Mila moja lubica, kriza je in zdaj nimava dinarčkov, da bi bili obe debeli, torej boš mogla začet hujšat".
:fool: :fool: :fool:

Aj rest maj kejs :girltruce:

Pa če bi kdo bil tko prijazen, da un kombi, ki v Polje pelje, mal sem naroči, se priporočam.

V pričakovanju uspešnega sodelovanja vas lepo pozdravlja od krize uživčnena, izstresirana in še malo pa na smrt izstradana
Mila :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 10:03 am

:lol: Jao, jao Mila, ko tole berem, me res mal skrbi. Še dobro, da Tvojo vsaj malo od daleč poznam, da vem, da malo pretiravaš.
Pozdravček vsem! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 10:11 am

Dobr, da vas mamo, nam prec mal sonce posvet! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 10:22 am

Draga Mila, če dovoliš kratek komentar (no pa tudi če ga ne, ga že pišem, nespoštljiva jst... :O ) :
točko 1 in 2 sem tudi jaz že kdaj uspela realizirat, tko da...mogoče bi vendarle še malo počakala s tistim kombijem za točko 3, pa bi naredil manjši krog še na mojem koncu..... :lol:

Dej no dej, Mila - priznaj, da imaš strašno rada tole svojo kokoško! No al pa ne - saj ti sploh ni treba priznat - nam, "starim mačkam", je itak vse kristalno jasno! 8)

:kiss: vsem !
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 3:31 pm

Pri nas so parlamentarne počitnice.

Gospa svoje utrujene živčke odkravžljavajo v apartmaju in uživajo v pogledu 8)

Slika

Merlusconi se je pa povlekel v privatnost tutkališča:

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 3:36 pm

Merlusconi :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 6:46 pm

tutkališče... :lol: :lol: :lol:

bogami, vi trije ste pa res najboljši par! :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 8:39 pm

Dobr ga sračkate! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 24, 2011 10:45 pm

Jaz mam počasi dost tega sranja Slika

Prvič, Moja se zadnje čase ne zgane od doma. Oki, to mogoče ni čist minus, čeprav čez dan tak šundr zganja, da Poštene Mačke ne morejo spat :fool: ampak vsaj potem, ko se spravi jest, pade kakšen bonus (nekam je softička ratala, očitno ji un Švabo ornk skriva stvari po stanovanju, pa pada na prozorne "oh-kako-lepe-lačne-učke-svetlikajo-čez-rob-mize" :rolleyes: Trapa :rolleyes: ). Ampak potem domov vedno vleče neke Obiske, pa če Mi paše al pa ne :fool: Pol pa Obiski pridejo in se že na vratih navdušijo nad Smrdečim Teslom, Mene še opazijo ne, kako ih grdo gledam iz daljave Slika

No, in pol Obiski prinesejo Darile, ki jih Jaz itak ne maram :dash: Potem pa Teslo navali k mutavi na telefon in se brž nažre :rolleyes: in pol, ko se ta Zares sranje začne, so Obiski seveda varno pospravljeni doma, pa Ti uboga Mila trpi okoljske in politične posledice Slika Če bi un Kahel, ki se z odpadki tko junači, bil človk beseda, bi že zdavnaj v Moji kuhinji bivakiral in z ašovčićem v roki reševal naravo in družbo pred zadušitvijo Slika Slika

No, in, kot da ni bilo dost onesnaževanja, je Rit Posrana še porajtal, da je Moja spet nekam smuknila, in od svete jeze in groze pol kuhinje pobruhal :bad: da se je skorajda v špago zvrnila ta moment, ko je stopila not :dash: Pa prav bi Ji blo, kaj ima okol hodit, ko se je lihkar mal navadila bit tam, kjer ji je tudi mesto :devil:

Skratka, sranje je in nič ne kaže da se bo z volitvami kaj spremenilo. Če pa imate insajder info, kjera stranka bi to prepovedala in sankcijonirala z odvzemom, pa hitro pišite ;)

Kljub vsemu hudemu, v čemer sem prisiljena živet, ker se nihče od t.im. Scene ne spravi dopisov pisat, da bi se kaj izboljšalo, vas lepo pozdravljam, Vaša v usodo vdana in po času brez smrdečih kupov hrepeneča

Mila Slika Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 25, 2011 7:01 am

Predraga velecenjena velespoštovana Mila,

jaz imam eno super idejo, glede na to sedajšnjo politično situacijo. Zakaj ne bi Vi, velespoštovanocenjena Mila, kandidirali na volitvah? Se grem stavit da bi vse mačke volile za Vas (tiste, ki ne bi, so itak tesla zarukana), pa tudi precej lastnikov mačk tudi, verjetno.
In potem bi seveda lahko Vi poštimali situacijo v državi tako da bi bila malo bolj prijazna do ubogih trpečih mačjih bitij!

Moj glas vsekakor imate!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 26, 2011 10:46 am

"Mila jamrava gospodična so do kolen v fekalijah? " je zanimalo njegovo carsko veličanstvo. "Daj sporoči, da v našem cesarstvu uporabljamo damske iz najboljše svile parfumirane z čipko obrobljene robčke, ko se je treba upreti smradu. Zgleda, da v deželi barjanski tega še ne poznajo. ". "A Vaša blagoslovljena rita tudi uporablja damske robčke?" sem vprašala. Odgovora ne bi posredovala.

Podpis:
zmatrani in mučeni po sili zadolženi pisar viktorianskega obdobja
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 03, 2011 7:36 pm

Ko se nora babura ničim izazvana spravi na Nedolžno in Nič Krivo Mene, pol pa to tkole zgleda:

Slika

Slika

Še vedno po nekaj dnevih užaljena,
Mila :fool: :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 03, 2011 8:01 pm

Groza, na zimo ti gre ona to delat! Da te bo ja zeblo. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 03, 2011 8:55 pm

Mila, ti si kot vino! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 03, 2011 9:20 pm

Joj Mila, tale tvoja je res, ma ni, da bi govoril :rolleyes: :good:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor So dec 03, 2011 9:44 pm

Pol kožuha ti je slekla tale tvoja :O Uboga Mila :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 4:35 pm

Mila vas vabi, da skupaj z njo ustvarite skupne portrete!
http://nikon1.nikonsvet.si/polovice/izdelek/224

:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 5:41 pm

Ne znam naštimat, da bi bil na drugi polovici Maučko!!!!! :girlcry: :dash: :devil:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov