Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 10:08 am

Re: Daj si duška

O bad. :O Potem pa razumem, da nisi ravno dobre volje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 10:11 am

Tudi Vurs, ampak ni nič nujnega, pravijo. Če pa jih na horuk spravimo v pristojno zavetišče, bodo tam vse evtanazirane, saj pristojno zavetišče mikrosporične mačke evtanazira. Zaenkrat iščemo take, ki bi te male reveže bili pripravljeni 5 tednov zdravit.
Porkaduš, a bo kdaj kaj lažje?? :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 10:29 am

Helena, misliš, da boš našla koga, ki bo vzel 5 mikrosporičnih mačk? Kaj pa ostale 4, so zdrave?

Kako to, da so prijazne, so jih v tovarni hranili?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 10:43 am

Ne, mislim, da ne bom našla nobenega, odrasle itak ostanejo tam, kjer so.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 11:27 am

helena je napisal/-a:Ne, mislim, da ne bom našla nobenega, odrasle itak ostanejo tam, kjer so.

A ni potem manjše zlo evtanazija, kot pa muke na žicah?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 4:53 pm

Ni lepšga na tem svetu od žlahte!
Očitno so se navadili, da se da z menoj fino pomesti pod posteljo in po kotih in mi lahko na krožnik servirajo kadarkoli kakršenkoli kup dreka, ki ga moram po njihovo hvaležno in z nasmehom na obrazu dol pogoltnit in se zanj seveda tudi zahvalit!
In ker sem danes rekla, ne, hvala, sem sita, sem seveda kriva za vse njihove probleme, verjetno pa tudi za čisto vse hudo, kar se kjerkoli na tem svetu dogaja.
:bad: :bad: :bad:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 5:01 pm

Itak, da si, ker en mora bit. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 6:34 pm

Pri nas je to že stalna praksa, za vse jaz kriva pa naj bo to karkoli :P
Ne sekiraj se ker je brezveze žlahta je pča žlahta in ker je žlahta potem misli da lahko komandira in ti nikoli ne boš rekla ne :P
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po okt 25, 2010 9:01 pm

:dash: :dash: :dash: my name is in your mouth it must be delicious :nyam: Dober tek, naj se vam zatakne :mocking:

Tole zgoraj je namenjeno posameznim gostom, ki prebirajo tale forum s kar se da dobrimi nameni, jasno! :fool:

U can:
Slika

:bye:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 25, 2010 9:46 pm

Moram še eno misel zaupat Duškotu, to sem si sposodila od Susan Sontag, ampak ne drži zato nič manj :)

I envy paranoids; they actually feel people are paying attention to them

:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 6:20 am

:fool: :dash: :fool: :dash: :fool: :dash: :fool: :dash: :dash: :dash: :bad: :bad: :bad:
dajem si duška nad posvojitelji, ki mi po skoraj letu dni pišejo, da ima otrok najverjetneje alergijo na mačjo dlako...
:bad: :bad: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
o šit, nič bolje se ne počutim....ne vem, kaj naj. Najraje bi prespala naslednjih x mesecev... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 7:46 am

A se v takem primeru ne zahteva kakšnega potrdila od zdravnika, da gre res za to? Pa lahko po tolikem času razvije alergijo? Se nič ne spoznam na to.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 8:01 am

Saj lahko jo prinesejo nazaj brez razloga, ker drugače bi jo pa verjetno spustili na cesto ali pa ji privoščili en krasen lajf na kakšni kmetiji.
To nam še uslugo naredijo, a ti ne veš tega?? :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 8:04 am

Zdej sem pa hotla eno žleht napisat, pa je ne bom :D Ker nisem žleht, bom pa rekla samo to, da naključij jasno ni!

:rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 8:04 am

Problem pri alergijah je to, da se lahko kar naekrat pojavi, tudi na stvari, ki smo jih do sedaj brez problema prenašali. Sama imam take težave, s tem da že dve leti ugotavljam na kaj sem pravzaprav alergična, ampak sem se vmes naveličala dajat za mleko brez ne vem česa vse za 5€ in s tem pač živiš. Zavestno se prepričujem da nisem alergična na kosmatince. Pa tud če bi bila, se svojim pod nobenim pogojem ne bi odpovedala.
Kar se pa žlahte tiče...jaz iz svojo nimam nobenih stikov več in od kar je tako, živim bolj srečno življenje :lol: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 8:32 am

oaza88 je napisal/-a::fool: :dash: :fool: :dash: :fool: :dash: :fool: :dash: :dash: :dash: :bad: :bad: :bad:
dajem si duška nad posvojitelji, ki mi po skoraj letu dni pišejo, da ima otrok najverjetneje alergijo na mačjo dlako...
:bad: :bad: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
o šit, nič bolje se ne počutim....ne vem, kaj naj. Najraje bi prespala naslednjih x mesecev... :girlsad:

možno je, da je mulc že celo leto skoz po malem smrkav in se je mama odločila, da je to ziher alergija. saj veš, v teh časih je vsak zdravnik. ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 8:50 am

A je kdo že videl alergičnega cigančka?

Pri otrocih se imunski sistem itak še razvija, tako da alergije niso nič nenavadnega. Menda naj bi raziskave pokazale, da se potek alergije pri otrocih ne spremeni, če se mačko odstrani.
Žal je tudi res, da veliko pediatrov že kar tako "na uč" oceni, da mačka predstavlja "grožnjo" in predlaga odstranitev.
Se mi pa zdi, da je vrnitev mačke še največkrat trapast in nepremišljen ukrep po liniji najmanjšega odpora. Za lastno vest si kao naredil kar je treba, drugega ti pa ni treba nardit...
No, pa še kakšna misel mi pride na pamet, povezana s čisto mojo aktualno situacijo, pa jo bom zato zaenkrat še zadržala zase... ko misliš, da doživiš že vse...

renata je napisal/-a:Ni lepšga na tem svetu od žlahte!
Očitno so se navadili, da se da z menoj fino pomesti pod posteljo in po kotih in mi lahko na krožnik servirajo kadarkoli kakršenkoli kup dreka, ki ga moram po njihovo hvaležno in z nasmehom na obrazu dol pogoltnit in se zanj seveda tudi zahvalit!
In ker sem danes rekla, ne, hvala, sem sita, sem seveda kriva za vse njihove probleme, verjetno pa tudi za čisto vse hudo, kar se kjerkoli na tem svetu dogaja.
:bad: :bad: :bad:

A ni fajn met koga, ki ga lahko okriviš za lastne "probleme". Vase gledat je hudič! Včasih dobesedno! :mocking: Pa še na žlahto to ni omejeno. Eno so bolj jasnovidni in sežejo še dlje.... :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 9:05 am

saj niti ni nujno, da gre res za alergijo. recimo otroci v vrtcu so itak skoz kaj bolani, maček gor al pa dol. pa tudi če slučajno gre za alergijo, očitno simptomi prav hudi ne morejo bit - če bi šlo za kakšno hudo epizodo, ki bi se končala na urgenci, bi mačka v trenutku zapakirali in poslali nazaj. dokler je pa "mogoče alergija", gre lahko za karkoli. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 9:07 am

ah, taperverčki - mi je čisto jasno, za kaj gre...
:bad: :dash: :dash: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 26, 2010 9:11 am

Pa menda ja ne bo od vsega res ravno ena tistih mojih misli, ki jih nisem hotela napisat? :fool:
Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov