Ej prav moram!! Ne maram se politično opredeljevat, sploh ne na javnih mestih, ampak c'mon!
Ne ukvarjam se pretirano z volitvami, ja, me zanima kaj kdo poreče, koga je smiselno volit in ne maram RTVja in desničarjev, ampak enivej, POP TV me je tako razočaral z neumnimi voditelji, favoriziranjem Janše (?!), selekcioniranjem twitt-ov in podtikanjem stvari Jankoviču, da prav ne vem več ali naj prižgem TV. Naj gledam RTV? Naj poslušam neumnosti? Wtf?!
Tako kot je rekel nekdo pred dnevi na tem forumu - Mediji bodo izvolili te volitve. Za zjokat. Nadaljna 4 leta bomo gledali Janšo kako krade in ljudje se mu bodo medtem klanjali. Kot je rekel Dimitrij Rupel leta 1995: “Janša je demagog. V politiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev. Je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.”
Premalo vem o politiki in me sploh ne moti, ampak včasih imam pa koga poln kufer še preden zares začne.

Prosim bodite levičarji pridni vsaj pol toliko kot so desničarji in pojdite na volitve.