Michelle, ma belle...

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 10:17 am

Michelle, ma belle...

Se spomnite tega komada od Beatlov? "...these are words that go together well, my Michelle...."

no v glavnem - tkole je: Michelle je mačka, ki je kar naenkrat "padla z neba" pred en blok. Našel jo je en od načih članov in takoj začel z aktivnom oglaševanjem in iskanjem lastnika. A lej ga zlomka - nihče je ne pozna (mogoče bolje - nihče je noče poznat?), nihče ne ve nič o njej. Saj vsi poznamo take zgodbe, ane...

Michelle je nadlepa in nadprijazna, skromna in nezahtevna maca. Trenutno je v karanteni. Ko bo poštimana tako, kot se za vsako mačko spodobi, bo iskala čisto svoj dom.

Slike bojo še danes.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 11:18 am

Re: Michelle, ma belle...

Poznamo komad, ne poznamo pa še mačke.... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 3:36 pm

:lol:

no, tale srebrna lepotička z repom ala rakun je spomladanka - tam nekje Gregijeve starosti mora bit, torej nekje na pol poti do mlajše odrasle mačke :D
Pasja družba ji še ne sede preveč, piha in (nežno) klofta - no ampak ni kaj bolj zaskrbljujočega.
Med vožnjo totalno neproblematična - sem se kar ustrašila, da je kaj narobe, ker jo nisem ne slišala ne videla v boxu (ker se je flegma zleknila po boxu in malce zadremuckala).
Menda tudi, da je definitivno punčka, brez pomote 8)

Njen kožušček je tkooooo mehek... :girlblush: :kiss: Sicer je pa definitivno mačka s Karakterjem: takoj, ko počneš z njo nekaj, česa ni imela baš v planu (npr čekiranje zobkov in podrepja), se glasno in prav nič damsko pritožuje... :lol:

Evo, za prvi občutek: Michelle se predstavi:

Slika

Slika

stanje na zadnjih tačkah ji ni noben problem - si pomaga z res močnim in ful kosmatim repom - na fotkah ni videt, kako zelo kosmat je. No, s Tashinim se seveda ne more merit, je pa za sicer kratkodlako mačico res neverjetno kosmat:

Slika

zelo igriva mucka:
Slika

evo, smejčkam se :)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 4:07 pm

fuuul je lepa :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 8:30 pm

Ena posebna je tale mala Michelle-lepa še pa še :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 8:47 pm

srebrna lepotička :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 28, 2011 7:52 am

Kakšna lepotička <3 Videti je strašno mehka - in na eni sliki prav gromozanska :lol:

Pa ne moreš dat takega naslova temi ... Odkar sem videla to temo, mi gre ta komad po glavi :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 28, 2011 8:09 am

Anede, res je videt ful velika – na podlagi prve fotke najditelja sem si mislila, da gre spet za eno odraslo , po možnosti še brejo mačko :O , tko da sem bila totalno presenečena, ko sem Michelle videla v živo, tkole nekako: :O :O :lol: :yahoo: Kot en Gregi je po velikosti. No, ko bosta skupaj, se bo najbolje videlo, kolko sem še ipak sfalila :girlblush: ….
Po karakterju pa, kot se z Michelle trenutno poznava…..ulalaaaa, cela razvajena muhasta princeska! :angel: :devil:

Hja, glede naslova pa – ma imam jst zdaj popolnoma iste »probleme«! ;) :P
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 28, 2011 8:14 am

A deeej no kok je lepa čurkljica mačja :greeting:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 28, 2011 10:13 am

Tole sem še hotla objavit - hvala TPRV za pomoč pri "cenzuri" ;)

Slika

Približno se vidi njen rakunski rep, sicer je bilo pa tole posneto....khm, zakaj že.... :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po nov 28, 2011 4:11 pm

Lepotička lepa :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 28, 2011 4:31 pm

Michelle gre po sterilizaciji v petek zvečer nazaj k lastnici, ki nam bo pokrila vse stroške oskrbe za muco. Danes se je najditelju javila ena luštna starejša gospa, s katero sva se potem dolgo pogovarjali in ki je nedvomno Michellina lastnica. Sva se pogovorili o izključno notranjem bivanju pa o pomenu sterilizacije, pa o kvalitetni mačji hrani in imam zelo dober občutek, da bo spoštovala, kar sem ji povedala.
Zdilala sem se za par dni odloga, da v miru in brez mačke še enkrat ali trikrat dobro premisli o vsem slišanem, v petek pa se vidiva in se pogovoriva še v živo.

Prosim za arhiv.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 28, 2011 10:10 pm

Uh joj, upam da bo vse dobro od tu naprej. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 29, 2011 11:09 am

O ja, tule bo vse OK, verjamem v to! Gospa je res prijetna, prijazna, pripravljena poslušat in se česa novega naučit. :good: Tko da sem že zdajle 95%, da bo Michelle postala izključno notranja muca in 100%, da ne bo več jedla KiteKa*a in Vitakra*ta :good:

Vesela sem, da sta se spet našli. Saj sploh ne dvomim, da ji jaz ne bi našla dobrega doma – ampak tako je ta dober dom ostal priložnost za nekoga drugega, Michelle pa v starem domu ne bo prav čisto nič hudega. Z gospo bova na vezi, sva zmenjeni, da se slišiva vsake toliko, pa če bo imela kakšno vprašanje, pa tko…. Res sem vesela za razplet tele zgodbe.

Jutri gre Michelle še na sterilizacijo, popoldan jo odpeljem h gospe in skupaj spijeva kavo in še kakšno rečeva.

Joj saj res – sploh nisem vprašala, kako ji je ime! Mogoče je pa samo »muc-muc« in bo stala Michelle..... :girlblush: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 30, 2011 11:27 am

Prosim, da gre Michelle nazaj med aktualne iskalke novega doma. Ravnokar me je klicala njena gospa, da mora urgentno za en teden v bolnišnico in nima nikogar, ki bi tačas skrbel za muco. Sem rekla, da ni problema, ostane Michelle tačas pri meni. Potem se je pa zjokala :girlsad: in prosila, če lahko muco vzamem za vedno, da bo ona očitno vedno več po bolnišnicah… Odpovedala se ji je torej.
Pa sem jo vzela. :)

Michelle je bila danes testirana (je negativna na Fiv in Felv :good: ), sterilizirana in čipirana in išče čisto svoj dom.

Pa sem že mislila, da bom končno vsaj eno noč po cca treh letih preživela samo s svojimi lastnimi posvojenimi živalmi..... :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 30, 2011 10:07 pm

Tale puhek je jezen na celi svet :devil: , pa zelo je žalostna :girlsad: . Mislim, da pogreša svojo gospo; no - vsekakor nekaj išče neprestano. Upam, da bo jutri boljše volje in z več iskricami v očeh. Danes jo je pa res kar malo žalostno gledat.... :girlsad:
Pocrkljala sem jo še s piksnico za večerjo, zdaj je do jutra ne bom več motila. Konočko, Michelle! :kiss: Ponoči lahko tudi malo ponagajaš Lučki90 - samo, da se razvedriš! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 01, 2011 5:45 am

ona je čutila kaj si zvedla po telefonu očitno... :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 01, 2011 6:28 am

Danes zjutraj je bila puhica malo boljše volje, ni več nergala non stop, hitro je zapredla, se buckala, se malo poigrala :good: ... Nisem jo pa še pogruntala - a jo je včeraj vse bolelo od S, a je pač po naravi malce tečna in prav nedamsko jamrajoča mačkica al kaj, ampak precej glasno protestira, če jo hočem kakorkoli prestavit kam - skratka, za vse, kar ni samo božanje, je kar en kos ene drame. Par dni ji še dam, potem pa, če bo kar še rjovela (sam res, no - ko en koleričen lev, smotka mala...), jo vlečem do veta pokazat. Videt ji ni nič narobe, giba se normalno, lula, kaka, pije, papa - samo ka pa vem, kaj takega pa res še nisem doživela...

Nauk te zgodbe: vsaka princeska je princeska zase! :lol:

Michelle išče dom pod klasičnimi pogoji: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, redno cepljenje, vet po potrebi. Trenutno kaže bolj na to, da išče dom, kjer bo ona sama kraljevala, z ljudmi, ki bodo imeli veliko časa zanjo. Če/ko pride do spremembe v tej točki, pa sporočim! :)
Več informacij: 041-991-682, Ana.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 01, 2011 9:31 am

To je pri nas počela Vivi, če ji kaj ni bilo všeč. če si jo recimo dvignil, da bi jo prestavil, je pela (sej veste, tisti živčen mijav, k se razpotegne v neko godenje). Mi je bila ravno zaradi tega všeč, ker je dala jasno vedet, kaj smeš in česa ne smeš početi z njo :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 01, 2011 9:36 am

tkole ji bom rekla, smrklji mačji razvajeni princeskasti:
draga moja - dokler boš pod mojo streho, se boš obnašala tko, kot bom jst rekla! Ko boš na svojem - pol pa, kukr ti bo pasal!
:lol: :lol: :lol:
ja itak, ja - dopovej ti to mački! :fool:
:lol: :lol: :lol:

Najbrž je res pač samo takega karakterja :devil: :angel: , vseeno pa bom pozorna tudi na kakšno drugo opcijo.
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost