Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 10:20 am

Re: Daj si duška

Jaz se pridružujem zgornjemu postu ampak mam specifično prošnjo...da bojo izvidi vsi b.p. in vse ok.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne nov 27, 2011 12:24 pm

Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 12:33 pm

sleepy je napisal/-a:Slika

Imperij vrača udarec? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 12:39 pm

No, mene pa jezi, da je ta država pozabila name pri volitvah, čeprav sem pravočasno poslala obrazce za glasovanje iz tujine. Ampak očitno to pomeni, ker ZDAJ še nisem tam, potem tudi takrat ne bom tam. Saj najbrž to pomeni tudi, da mi do naslednjih volitev ni treba plačati davka, a ne? :D :yahoo: :P

In jezi me, da sem včeraj dobila obvestilo knjižnice o poteku roka izposoje, jutri pa me več ni, da bi to knjigo vrnila. In je ne morem niti podaljšati (ker sem jo že). Karpomeni, da me bosta čakala ob prihodu nazaj 1-2 opomina in zasoljen račun. :devil:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Ne nov 27, 2011 12:42 pm

Didi tudi moji teti so pred meseci odkrili razširjenega raka pa so jo dali na kemoterapijo in se je ponekod rak že čisto umaknil. Ni še čisto prepozno. Kar zagnjavite da teto začnejo zdravit. Moje tudi niso hoteli no pa so se naposled le odločili seveda ob pritiskih tete in strica. Rak ne bo baje nikoli povsem izginil lahko pa ga bremzajo tako da se kar s celimi močmi vsi skupaj spravite nad to nadlogo. Pozitivna energija v takem trenutku ful pomaga. Moja teta je odločena da je ne bo premagal ta hudič in ji gre kar dobro. Seveda ga še zdaleč ni premagala ampak dela na temu. Kemoterapija je sicer sranje-ima teta vzpone in padce ampak s dobro drži in se ne da. Ima tudi eno fajn lasuljo ki ji bolj pristoji kot nejna frizura prej. Prav srčkana je z lasuljo. Tako da ne se dat!

Fantje so kot avtobusi-za njimi se ne splača tečt saj ko ti en pobegne, kmalu pride drugi. pa fantje so kot čebula-lupiš lupiš zarad tistega kar najdeš not pa ti gre na jok. skupno moškemu in siru je to da oba zorita, zorita, zorita, dozorita pa nikoli sploh pa je moški najbolj pameten med sexom. Zakaj? Ja zato ker je priklopljen na inteligenco! :P A je boljše? V morju je še toliko ribic da se ti ne splača zarad ene trpet. Bo kmalu prišel drugi, boljši ;) joj boljše da moj fnt ne vidi tega kar trosim tu gor :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 12:46 pm

mateja je napisal/-a:In jezi me, da sem včeraj dobila obvestilo knjižnice o poteku roka izposoje, jutri pa me več ni, da bi to knjigo vrnila. In je ne morem niti podaljšati (ker sem jo že). Karpomeni, da me bosta čakala ob prihodu nazaj 1-2 opomina in zasoljen račun. :devil:

Pusti knjigo pri starših, ti jaz odnesem v knjižnico. Namesto zasoljenega računa me pa seveda na kosilo pelješ. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 12:51 pm

A to velja tudi če je to knjižnica Otona Župančiča - v centru mesta? Natančneje, na vogalu Ajdovščine oz. nasproti Figovca. Do tja prideš lahko samo z biciklom ali na metli, ker je povsem nemogoče parkirati.

Hvala za ponudbo! Bom najprej takoj zjutraj klicala in milo prosila za podaljšanje, sicer pa za dostavo po pošti. Če pa propadeta plan A in B, bi te pa res prosila za uslugo. :) Mehiška?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne nov 27, 2011 12:54 pm

mateja je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Slika

Imperij vrača udarec? :)

Slika Slika
:mocking:

mateja je napisal/-a: Saj najbrž to pomeni tudi, da mi do naslednjih volitev ni treba plačati davka, a ne? :D :yahoo: :P

Mhm, itak. :lol:
Probaj jim povedat ko ti papirje pošljejo, da te ni, ker si pač tam, kjer si bla takrat, ko so oni mislili, da si tukaj :D

mateja je napisal/-a:Do tja prideš lahko samo z biciklom ali na metli, ker je povsem nemogoče parkirati.

o sej to pa Račka obvlada, tako da to pa res ni panike :D
Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 1:38 pm

Didi, držim pesti za tvojo teto. Sicer je odvisno od stadija, ampak se tud raka da zbrcat pa ga preživet. :praising:

Sonce je res ena čarobna stvar. Smo kar vsi boljše volje, ko ga je končno kaj za vidt. :) Sploh na mačkih se pozna, še posebno na Fergie. Je bila takoooo vesela sonca, da se je prvo, ko je prišla v dnevno sobo, vrgla na tla, tam kjer je sonce in se valjala kot pujsek v blatu. Je še nisem videla tako vesele. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 5:19 pm

Dragi Duško, z vsem spoštovanjem: KTG :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 7:22 pm

Podpišem TPV :dash: :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 10:32 pm

Cats je napisal/-a:Ta trenutek je na Animal Planetu bil oglas VURSa za sterilizacijo in kastracijo mačk :O :good:

Pa na Universal C. je bilo tudi ravnokar. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne nov 27, 2011 10:49 pm

Are you cereal, Duško?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 11:19 pm

pa pizda pa a bo šlo še kej narobe, sej ne da je že tko celo sranje, neeeee dans mam še jst pritisk v pm nizek da ja sm cel dan na meji omedlevanja :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 11:30 pm

Didi, če se nauš ti mal skulirala, te bo fršlok že do 20.leta.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 11:38 pm

biarritz je napisal/-a:Are you cereal, Duško?

:lol: :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 27, 2011 11:40 pm

jasno da mene takile dokumentarci srečajo v takem stanju kuker sem
http://topdocumentaryfilms.com/dogfighting-undercover/
in da mi potem še mal pritisk dvigne ker bulle prikazujejo sam s tiste ta slabe strani, tiste da če so pa prav vzgojeni pa tako naprej, tist pa itak nič ne pomeni važno da si to psi za pasje boje in tle se vse konča. Klinc pa takale scena, sicer drugače ni slab dokumentarer res stvari podrobno prikaže, me pa res moti da je pokazana samo tista negativna plat pasme, ki je po mojem mnenju najbolj nerazumljena in največkrat zlorabljena pasma kar jih je :(
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po nov 28, 2011 12:24 am

Duško, si ti našuntal otroka, da mi je celo sobo namazal s hladilnim mazilom za ritko? :fool:
Naivno prepričana, da otrok (tri leta) bolan spi, slišim ob 22:30, da se v spalnici odpira predal (spi skupaj z nama, ker je njena sobica še v nastajanju). Pokukam v sobo, tamala zverina sedi na tleh ob omari in si pakira ruzak, češ da gre. Ni povedala, kam. Jaz pa :O ... Potem opazim odprto hladilno mazilo ... in potem se je začelo brisanje. Postelja (najina, svojo je pustila pri miru!! - okvir in posteljnina), luč ob postelji, odeja, platnica knjige, lesena šatulja, omara, okno - vse, kar je bilo na dosegu roke, je bilo namazano s kremo. :O :O :O V predalu sem odkrila še eno presenečenje - tuba moje super-duper drage kreme za roke, ki se jo dobi samo v UK, je bila iztisnjena do konca :shout: - vsebine pa še vedno nisem odkrila. Verjetno je nekje v kakšnem predalu z nogavicami ali pa v kakšni škatli pod posteljo. Zverina pa, da gre zdaj telovadit. :lol: Aja, spodnji del pižame si je slekla in ga zabasala pod posteljo. :lol: Bi bila jezna, če ne bi bilo takooo komično. Sem jo morala stiskati v naročju, dokler se ni umirila in zaspala, ker je bila čist hiper. :yahoo:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 28, 2011 6:33 am

:lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 28, 2011 6:42 am

mateja je napisal/-a:Če pa propadeta plan A in B, bi te pa res prosila za uslugo. :) Mehiška?

Itak! Da boš lahko spet duškala, da kokr kol obrneš, je draga tale knjižnica. :D :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov