udomačen tiger

Re: Mochi

udomačen tiger

udomačen tiger

. Priden Mochi
 . Priden Mochi   .
 . 

udomačen tiger

udomačen tiger

Lepotko navihani!
 Lepotko navihani! 
 Zmislil si je tudi svojo igro. Jaz si recimo umivam zobe in kar naenkrat vidim samo eno tačko izpod vrat
 Zmislil si je tudi svojo igro. Jaz si recimo umivam zobe in kar naenkrat vidim samo eno tačko izpod vrat  Ugotovil je namreč, da je veliko bolj zanimivo loviti stvari, ko jih ne vidiš. Tako da potem lovi s tačkami kar mu nastaviva. Zobna krema, vrvice, tulci od wc papirja. Prva stvar, ki jo moram naredit zjutraj, ko vstanem, je da mu najdem mško, ki je šla pod kavč.
 Ugotovil je namreč, da je veliko bolj zanimivo loviti stvari, ko jih ne vidiš. Tako da potem lovi s tačkami kar mu nastaviva. Zobna krema, vrvice, tulci od wc papirja. Prva stvar, ki jo moram naredit zjutraj, ko vstanem, je da mu najdem mško, ki je šla pod kavč. 
 Zvečer, ko že vsi počivamo, ga pridem nežno pobožat pod brado in se uležem nazaj. Čez minuto se sprehodi čez mene in se mi usede na prsa in glasno prede. Včasih se raztegne po meni in mi da tačko na lice in me gleda, jaz pa se seveda stopim
 Zvečer, ko že vsi počivamo, ga pridem nežno pobožat pod brado in se uležem nazaj. Čez minuto se sprehodi čez mene in se mi usede na prsa in glasno prede. Včasih se raztegne po meni in mi da tačko na lice in me gleda, jaz pa se seveda stopim  Prekmalu gre nazaj, včasih, samo včasih, pa se uleže zraven mene, ne preblizu, ampak vseeno toliko, da zaspiva tako, da se me dotika z eno tačko. Prizemljen.
 Prekmalu gre nazaj, včasih, samo včasih, pa se uleže zraven mene, ne preblizu, ampak vseeno toliko, da zaspiva tako, da se me dotika z eno tačko. Prizemljen.

udomačen tiger

Mochi ... ti si en srečen muc
 Mochi ... ti si en srečen muc   (pa mimogrede še svoja dva osrečiš)
 (pa mimogrede še svoja dva osrečiš) 

udomačen tiger

udomačen tiger

kakšna zamišljena facka...po moje razmišlja, kje maš škatlo s peskom
 kakšna zamišljena facka...po moje razmišlja, kje maš škatlo s peskom  

udomačen tiger

udomačen tiger

Mochi
  Mochi
			        udomačen tiger

Bila na terenu. Prostra za skrit je ogromno. Privat vrtovi, + en velik in dobro zamrežen, ljudje ne sodelujejo oz. ne pustijo, da se išče na njihovem.
 Bila na terenu. Prostra za skrit je ogromno. Privat vrtovi, + en velik in dobro zamrežen, ljudje ne sodelujejo oz. ne pustijo, da se išče na njihovem.   Za živolvko nastavit je veliko super prostorov, a so zraven tudi lastniški mucki, vsaj 3je, ki imajo vratca za not/ven in je zopet problem. Če bi muc sodeloval in mjavknil v odziv, na klice svoje človeške mame ali ata, bi bilo fenomenalno, a na žalost ne.
 Za živolvko nastavit je veliko super prostorov, a so zraven tudi lastniški mucki, vsaj 3je, ki imajo vratca za not/ven in je zopet problem. Če bi muc sodeloval in mjavknil v odziv, na klice svoje človeške mame ali ata, bi bilo fenomenalno, a na žalost ne.  

udomačen tiger

Kraj: Koper

udomačen tiger

se pridružujem!
  se pridružujem! 

udomačen tiger

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov