Pogrešana trikolorka

Moderator: renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 7:24 am

Re: Pogrešana trikolorka

ful fajn. :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če sep 08, 2011 8:28 am

Jaz se opravičujem, danes sem po dolgem času lahko spet mirno spala in sem se šele zdaj zbudila.

Dejansko je bilo iskanje zelo težko, ker nisva vedela niti, v katero smer je šla. Ne vem zakaj sva najbolj predvidevala, da je šla čez cesto- iz sprednje smeri hiše -(proti cesti je vse zelo odprto in svetlo). Zadaj za hišo pa nisva toliko razmišljala, da je šla. Zadaj je vse bolj utesnjeno, temno in zaprto, ponoči je tam čista tema.

Trixi je že zadnjič pri nama razlagala o radiosteziji (jaz tega drugače sploh ne poznam, ampak na splošno ne verjamem v takšne stvari, tudi nikoli nisem imela izkušenj s tem, ampak nekako so me vedno učili, da naj verjamem samo izkušnjam, lastni presoji in lastni pameti, ne pa raznim religijam, energijam itd.) Zdaj ne vem, kaj naj si o vsem skupaj mislim. Glede tega, kako sta Trixi in njena mama z nihalom določili smer, naj ona več pove.

Midva z mojim sva bila ravno iz obhoda po vasi, ko je Trixi poslala še svojo idejo, kje bi Inaja lahko bila. Sva rekla, da greva takoj tja pogledat, da izgubit itak ne moreva nič, samo najdeva jo lahko. Ker take male uličice na zemljevidu niso označene, nama je Trixi povedala samo za 'dve uličici, ki sta vzporedni in izgledata kot hokejski palici'. Moj je šel takoj na Google maps in prek telefona našel ti dve uličici. Sva šla točno tja (dve temni uličici, malo stran od naše hiše), bila je čista tema in dolgo sva jo klicala, nakar zaslišiva glasno mijavkanje tik pod najinimi nogami in sva se prav prestrašila. Moj dragi posveti z lučjo (Trixi, povej, kdaj naj ti to luč pripeljem nazaj!) v tisto smer in zagledava ogromno brejo tigrasto mačko, ki je mijavkala in se nama potem začela ovijat okrog nog. Sva malo še klicala Inajo, ampak je ni bilo tam. Ko sva šla nazaj proti domu, ker sva mislila, da je ne bova našla, je moj še enkrat na hitro posvetil v to ulico in pobliskale so se oči. Sva si rekla, da greva pogledat, ampak v tistem trenutku je muca že od daleč zbežala stran (v smeri proti naši hiši). Sva si mislila, da je bila to pač tista breja mačka in šla proti domu. Ko sva bila doma, sem šla jaz proti vratom, ker sem bila že ful utrujena, on je pa rekel, da bo šel še enkrat posvetit za hišo. No in kmalu zatem sem slišala, da jo je našel, pritekla je od tam, kjer je Trixi rekla, da naj bi bila. Tiste oči so bile njene, ki sva jih posvetila z lučjo in sva mislila, da so od breje muce. Potem sva jo nagovarjala in ona nama je za ograjo mijavkala nazaj. Sva ji rekla, naj skoči gor- je skočila na ograjo in v tem jo je moj zgrabil. Upirala se ni nič. :)

Sva jo odnesla v hišo, ji dala hrano (grozno lačna je bila in fajn žejna), potem sva jo pa včeraj še fajn umila in celo orenk zdrgnila z razkužilom. Je bila hudo jezna na naju. Pri nama je bilo potem res tako kot pravijo na internetu - da je tak maček (notranji), ko uide, skoraj zagotovo v radiju petih hiš.

V glavnem, ful sva vesela, da je nazaj - moj je sicer še jezen na njo, da si je baba nesramna sploh upala uit in je že fantaziral, da ji za kazen ne bo nobenega Royal Canina več dal, ampak samo še Mercator brikete, da bo kazen vzgojna :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 8:32 am

Vesela, vesela, veseeeeeela za vse vas!!!! :clap: :yahoo:
(tvojemu dragemu pa čisto nič ne verjamem... merkator pa tole... :P pomoje bo ubežnica samo še ene 5x bolj scrkljana!) 8)

Penny, pa dobro jutro! :D
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če sep 08, 2011 8:38 am

Dobro jutro!!!!! :) :) :)
Pa še enkrat hvala vsem, ki ste držali pesti in navijali za nas :kiss:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: MARIBOR

Odgovor Če sep 08, 2011 8:38 am

Srčica zlata, sedaj si spet doma. VESELA za vas in za vztrajnost iz vseh smeri. :yahoo: :yahoo:
Ko jih vidim, pobožam, pozabim na ostale skrbi...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če sep 08, 2011 8:42 am

Hehe, tole z Mercatorjem pa res zmaga, prav paše slišat takšne lepe zgodbe za dobro jutro, sem zeloooo vesela za vas :)
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 8:43 am

:) Ja, dobro jutro! ;) :good: :yahoo: :yahoo:
Se vidimo, lahko že jutri pop.; pridita.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 8:43 am

Tako vesela sem za vas, da to ni za povedat :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 8:46 am

super, krasen razplet :yahoo:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 8:46 am

Res odlična novica za dobro jutro. Sem zelo vesela za vas! :yahoo:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če sep 08, 2011 8:55 am

:good: :kiss:
Cats are my favorite people.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 9:09 am

Lubica zlata samo da si končno doma :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 9:23 am

kamen se mi je odvalil! ful ful ful vesela, da je muca dopma na varnem! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 9:29 am

jejejej, kak fajn, da sta jo našla :yahoo:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 9:44 am

Super, vesela! :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če sep 08, 2011 10:01 am

Uh, sem si kar oddahnila :kiss: (podobno situacijo smo imeli mi z našo dihurko in točno vem kako si se počutila :dash: ) .

Inaja zdaj pa brez teh šokov, prosim :angel: :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če sep 08, 2011 10:02 am

Trixi smo na vezi in ti sporočim, kdaj bova jutri prišla (bom videla, kako se bo odvijalo z mojo diplomsko in njegovim šihtom :) ),

Danes je lep dan, upam, da tak tudi ostane :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 08, 2011 10:14 am

:good: Dobro zrihtaj! :angel:
Se vidimo, ko utegneta.
Prejšnja

Vrni se na Iščejo dom arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov