Gucci in njegova zgodba

Moderator: renata

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jul 09, 2011 2:15 pm

Re: Gucci in njegova zgodba

Narejen je bil video za Guccija, ki služi tudi, kot oglas. Lepo bi prosila vse, če lahko ta video delite še z drugimi, kjerkoli je to možno. Tako bo imel Gucci več možnosti, da ga opazi pravi. Hvala!

http://www.youtube.com/watch?v=O2IC5TSOMhk

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 2:33 pm

Joj lepotko, kako uživa. <3 :kiss:

Bom delila video, upam, da se najde enkrat pravi človek.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jul 10, 2011 10:20 pm

Danes je šel Gucci na izlet na slovensko obalo. :) Moram povedati, da je prava zvezda in je srečal oz. so njega srečali čisto pravi oboževalci. :D Gucci je bil zelo priden, ali je užival boste pa presodili sami.

Takole je bučman za začetek čofotal in ugotavljal kdo hudiča je posolil to vodo:
Slika

Vse prevohljal:
Slika

Malce kasneje je veeeeliko plaval:
Slika

Zelo dobro je opravljal vlogo supermodela:
Slika
Zdaj boste vsi hoteli imeti prav tako rutko ane, ane? 8)

Osvojil je čisto svojo lastno skalo in na njej potem počival kot kak penzionist:
Slika
Na tem mestu naj dodam, da smo na izlet vzeli khm, khm eno samo brisačo, ki jo je uporabljal tisti, ki jo je najbolj potreboval itak. ;)

Se nadaljuje ...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jul 10, 2011 10:22 pm

Med počitkom je kot se za psa spodobi - budno nadzoroval okolico:
Slika

Tudi sončil se je:
Slika

Se prepustil čohanju:
Slika

In seveda užival 100 na uro:
Slika

Slika

Slika

Gucci je zelo prijeten in nezahteven sopotnik na izletih. Vedno uživa, obožuje ljudi, tudi kak košček lubenice rad poje, pa še neroden ni tako kot jaz. :fool: Skratka, imeli smo se fajn. Če je kaj utrujen, bo pa Capka povedala. :blush:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jul 10, 2011 11:59 pm

Gucci spi, kot ubit že odkar je prišel nazaj :D Res hvala, da sta ga vzeli s sabo, na slikah se vidi kako je užival :kiss:

A te lahko prosim, da tole kopiraš še na ostala dva foruma, kjer ima odprto temo? :blush: Hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 5:36 am

jao Gucci - res si carski! Pa pazi, tole prihaja od ene, ki "ne mara pretirano tavelkih psov"... :girlblush:
:kiss:
In rutka - jao, debest! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 7:20 am

Glavno da se ve za koga je edina brisača! 8) :good:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 7:46 am

:clap: Super fotke in fotomodel, prav vidi se, da je sproščen, zadovoljen in da zelo uživa. :good: :kiss:
Rutka mu pa zelo paše!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jul 11, 2011 7:53 am

Alexx je napisal/-a:Glavno da se ve za koga je edina brisača! 8) :good:

:good: :D

Sej drugače se da pa tudi na obali še kakšno brisačo kje dobit al pa kupit. :rolleyes: Mislim, da ubogi pes ne leži na mokri, v katero se je ravno obrisal, ane... :rolleyes:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jul 16, 2011 11:56 pm

Še enkrat se obračam na vse vas za pomoč... Žal oglaševanje na vse možne načine še vedno ni obrodilo sadov in Gucci še kar čaka, da ga opazi pravi človek zanj. Tokrat sem naredila še plakate zanj, a bi lepo prosila, če bi mi lahko kdo pomagal pri lepljenju le teh naokoli (po zoo marketih, oglasnih deskah, itd.). Hvala!

Plakat dobite na tem linku: KLIK
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne jul 17, 2011 10:46 am

Včeraj sem imela en pogojno ok klic, ampak kot vedno čakam, da pokličejo nazaj, če se odločijo za sprehod. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 17, 2011 11:04 am

ah jest že na vse zgodej zjutrej cmeram ob gledanju videa :girlblush: se bo pojavil taprevi sigurno!!!
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 17, 2011 11:32 am

Za sprehod naj se pa le odločijo. :angel: :kiss:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jul 18, 2011 7:31 pm

Dr. Miška je napisal/-a:Včeraj sem imela en pogojno ok klic, ampak kot vedno čakam, da pokličejo nazaj, če se odločijo za sprehod.
Predvidevam, da niso poklicali nazaj? Res škoda, da se nihče od primernih klicateljev ne odloči, da pride Guccija spoznat v živo, v zadnjih treh mesecih ni imel niti enega obiska s strani potencialnih posvojiteljev :(
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jul 18, 2011 8:55 pm

Ne, niso poklicali. Sem imela pa danes spet dva klica, od tega je en kar ok, ampak kot vedno ... se še slišimo. :rolleyes:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 20, 2011 1:25 pm

Bi šel danes kdo na sprehod z nama z Guccijem? :blush:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 20, 2011 8:23 pm

Danes je točno štiri mesece odkar je prišel k nam v začasno oskrbo... Štiri mesece.

Oglas na bolhi je obnovljen vsak drug dan, prav tako je redno obnovljen tudi na podarimo.si, objavljen je na salomonovem oglasniku, objavljen je povsod na facebooku, kjer je le lahko, ljudje delijo njegov filmček s prijatelji, filmček ima do danes že 850 ogledov, njegovi oglasi na bolhi imajo vsi prek 150 ogledov, zadnji oglas ima naprimer od včeraj ponoči do danes že 70 ogledov, bil je objavljen tudi v slovenskih novicah, zdaj pa so in še bodo polepljeni naokoli še plakati... Oglaševan je dejansko povsod, kjer je lahko, klici zanj so, a večinoma neprimerni, če pa že pokliče kak primeren pa do zdaj niti en ni poklical nazaj. V štirih mesecih je za nami izključno in samo ena neuspešna posvojitev, drugega pa popolnoma N I Č, niti enega obiska s strani potencialnih posvojiteljev, nič. Tudi poletni čas in dopusti niso razlog, da je še vedno tu, saj nov dom išče že od marca. Ima kdo mogoče še kakšno idejo glede oglaševanja? Oz. kakršnokoli idejo, ki bi pripomogla, da bi Gucci našel nov dom? Jaz ne vem več, kaj naredit... Toliko, kot je Gucci oglaševan do zdaj ni bil še noben naš začasnik, verjetno vsi skupaj niso bili toliko oglaševani, kot je on. Rezultatov pa še vedno ni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 20, 2011 8:38 pm

Danes sem po čudnem naklučju (hvala Dr.Miška) imela možnost ponovno uzret in ne samo to tudi sprehodit se z Guccijem. Gucci se je "naredil" v krasnega, ubogljivega gospoda, ki na moje začudenje nikakor ne kaže svojih let (niti ene sive dlake nima in igra se kot da mu gre za življenje :) ). Sprehoda se je udeležil tudi Lar (seveda z varne razdalje na začetku in nobenih predolgih ovohavanj) in v kar dolgem času sprehoda niti enega znaka z Guccijeve strani, da bi ga kaj motila njegova družba . Zelo lepo in zgledno sta hodila en ob drugem in proti koncu sprehoda, ko je bila horda spuščenih psov od katerih je seveda nekastriran samec takoj priletel k nam (jupi :girlsad: ), Gucci je malo zastrigel z ušesi, se malo postavil in vmes med tem "napetim" trenutkom sta se z Larom dotaknila z gobčki in je Gucci samo povohal in se naredil "Aja, ti si, kul :)" in šel naprej brez problemov in kakršnekoli napadalnosti do spuščenega psa (se mu pa vidi, da ni ravno navdušen nad njimi in ga je potrebno zelo previdno sprehajat!).

Da neham nakladat in pokažem malo fotk (narejene s telefonom, ker sem fotoaparat malo učila plavat :dash: ):

Lajež slišim in poziram .
Slika

Simbioza :angel: .
Slika

Tale je pa čisto huda, ker vsi trije gledajo v drugo stran 8) .
Slika

Poudariti moram še, da se združevanje ni odvijalo kar tako malo, ampak smo v tem že malo izkušeni, jaz tudi dosti poznam Lara, da vem, da je tako podrejen pes kot ga še nisem imela, Gucci pa je bil zelo skrbno nadzorovan s strani Dr.Miške in slike so bile posnete šele proti koncu sprehoda, ko sva jih že malo poštudirali. Noben pes ni bil v nič prisiljen in ni doživljal nobenega stresa in utrpel nobenih poškodb (se mi je zdelo to pametno napisat :girlblush: ).

Gucci :kiss: :kiss: :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 20, 2011 8:44 pm

capka glede oglaševanja pa.. Letni časi so vsekakor razlog za slabšo oddajo, Gucci pa tudi ni najbolj navaden pes. Potrebno je najti pravi dom in to ne gre kar čez noč.. Saj bo :praising: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jul 21, 2011 10:09 am

Gucci se ob primernem spoznavanju z drugimi psi lahko brez večjih težav sprehaja z njimi. Če mu bodo dali mir, jih bo ignoriral, to je vidno tudi v filmčku, ki je bil objavljen. Tudi z našimi psi se zunaj lepo sprehaja, žal je pa popolnoma druga zgodba v stanovanju in prav ta nastrojenost do naših živali je en glavnih razlogov, zakaj bi bilo fajn, če bi Gucci dobil nov dom v kratkem, dom v katerem bo edini pes pri hiši in kjer ne bo mačk.

V glavnem, če ima kdo še kakšno idejo glede oglaševanja bi bilo super. Če ima kdo veze pri kakšnem časopisu ali reviji, kjer bi lahko objavili oglas zanj, naj nam prosim sporoči (hvala dzzz Kranj za objavo v Lei in Novicah). Če ima kdo možnost zastonj printanja/kopiranja barvnih plakatov naj nam prosim javi, bi nam zelo, zelo prav prišlo. Če ima še kdo kak predlog.. Jaz sem izkoristila že čisto vse svoje ideje glede oglaševanja, danes sem oddala še 5 novih oglasov zanj.. Upam, da ga končno opazi pravi.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Iščejo dom arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov