Po mojem sem dolžna še kak dodaten podatek

Ampak ker prvič kaj ponujamo, smo seveda pozabili pol povedati. Torej, tukaj gre za naš privat vikend, kjer dobesedno ni "žive duše" (no, 4 hiše so pa 1 stalni prebivalec, mislim da dva mucka in en oh in sploh nadvse prijazen kuža). Kraj je cca 2 uri vožnje iz Ljubljane, vam bomo pa seveda pokazali pot do gor, ker drugače ne pridete niti v treh dneh

.
Dobrodošli so mucki in kužki, ko gredo moji gor, gre vse z njimi

Prostora je ogromno, čisto nikogar ne bodo motili (le malo jih bi bilo potrebno imeti na očeh, če bi slučajno bil prisoten sosednji vikendaš, ker ta bi jim dal jest vse, kar ni za jest

). So tri spalnice, kopalnica + wc in dodatna dva wc-ja, garaže ni, ker se je spremenila v "žur prostor", kamin v dnevni, ki pride prav v skoraj vseh letnih časih pa še in še (tv, net - tisto kar na dopustu ne rabiš

). Drugače pa vse kar rabiš za živet. Zunaj pa zunanji kamin, prijetna odprta brunarica, ležalniki za relaksacijo pod lipami, privat igrišče (ki se pa bojim da ne bo v stanju uporabe še kako leto ker nam vreme pozimi ne prizanaša in ga vsako leto uniči).