Licitacije za knedlčkino prostoživečko-zbiranje predmetov

Moderatorji: biarritz, Bela šapa, metina

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 12:04 pm

Licitacije za knedlčkino prostoživečko-zbiranje predmetov

V prihodnjem tednu bodo potekale licitacije katerih zbrana sredstva se bodo porabila za oskrbo, diagnostično obravnavo in zdravljenje prostoživeče muce s tumorjem v ustih.

Če ima kdo kakšne predmete za licitacije, naj jih prosim pošlje na lana@macjahisa.si čimprej.

Hvala vsem, ki se boste odzvali.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 2:10 pm

Re: Licitacije za knedlčkino prostoživečko-zbiranje predmeto

Jaz jih imam cel kup (čiščenje podstrešja) ampak sem čisto nemobilna (imam prepoved vožnje dokler jemljem te tablete) tako da niti do pošte ne morem, ne da bi koga fehtala da me pelje, kaj šele do Ljubljane.
Že za tiste modrce so me zeloooo čudno gledali kaj mi je bilo treba vsak dan na pošto hodit in kaj je bilo v vseh tistih paketih... Kaj šele če bom pošiljala polno malih stvari povsod naokoli.
Tako da - če gre kdo mimo naših krajev, mu lahko predam eno škatlo predmetov, potem si jih pa licitirajte kot vam srce poželi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 8:21 pm

Re: Licitacije za knedlčkino prostoživečko-zbiranje predmeto

se mi zdi, da bi ji pasalo ime aurora. vem, da je že bilo, ampak je res taka krhka princeska. hvala vsem že v naprej, kaj naj rečem drugega kot RADA VAS MAM :kiss: !
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

Vrni se na Licitacije arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov