Isa20 – Knjiga Čokolada

Za vsakega ljubitelja čokolade že sama beseda čokolada pomeni poseben čar. Pri kuhanju ijn peki s šokolado domišljija ne pozna meja. V tej knjigi boste našli recepte za vse priložnosti in vsa razpoloženja: pomirite se z vročo čokolado, razvajajte se s hladnimi elegantnimi sladicami in zapeljivim pecivom ali s pralinami, ki se raztopijo v ustih. Poglavja: nenavadne sladice, hladne sladice in sladoledi, kolači in torte, piškoti indrbno pecivo, pralineji in konfeti.
Trda vezava z obloženo naslovnico, 17×21 cm, Učila, 2012, 240 strani, enkrat prelistana.
Prevzem: osebno v Ljubljani ali po pošti.



Izklicna cena: 4 €
Donator: Tyto alba
Licitiranje se zaključi v nedeljo, 1. 1. 2012, ob 21:00.
Trda vezava z obloženo naslovnico, 17×21 cm, Učila, 2012, 240 strani, enkrat prelistana.
Prevzem: osebno v Ljubljani ali po pošti.



Izklicna cena: 4 €
Donator: Tyto alba
Licitiranje se zaključi v nedeljo, 1. 1. 2012, ob 21:00.