čvekava papiga
2023OKTOBER82 - Jesenski izbor
A: set petih kozarcev, dva rumeno-zelena in trije oranžni, en oranžni ima malo zbledelo slikico (skrajno levi na sliki)
Izklicna cena: 1 €

B: torbica Harry Potter
Izklicna cena: 5 €

C: okrasno "blago" oziroma material, dobila sem kot okras pri šopku, velikost ocenjujem na 50 x 70 cm

D: (okrasne) ščipalke s pikapolonicami

E, F, G: prazni dm-ovi adventni koledarji, trije enaki, trenutno jih nimam pri sebi in sem slike poiskala na internetu, bom poskusila v tem tednu slikat tudi svoje. V kartonastem "okvirju" so zložene različno velike škatlice, v katerih so bili dm-ovi izdelki (zdaj so seveda prazne), škatlice so različno velike, v najmanjše gre le vrečka čaja, v večje pa tudi kakšna manjša posodica. Z ene strani piše tisto "... schonste zeit ...", z druge so pa številkice in razni vzorci. Mi smo začeli na vzorčasti strani in potem vsak dan eno obrnili na modro stran, da je na koncu nastal "schonste zeit" motiv. Niso od lani, dve ali tri leta stari, lani se nisem dovolj zgodaj spomnila, da bi objavila, letos imate pa še dovolj časa, da jih ponovno napolnite, verjetno se da tudi kaj polepšat oziroma spremenit motiv

Podarila: kikiriki
Prevzem: Veterina MH Ljubljana, Super Čombe Celje, osebno LJ, po pošti lahko B, C, D (+2 €)
Licitiranje se zaključi v nedeljo, 22 .10. 2023, ob 21:00 s podaljški.