Čokoladne licitacije 29. 8.

Moderatorji: biarritz, Bela šapa, metina

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To avg 28, 2012 1:31 pm

Čokoladne licitacije 29. 8.

Lep deževen pozdrav!

Odločili smo se, da termin licitacij prestavimo z nedelje na sredo, s pričetkom ob 20:00. Tako začenjamo 29. 8. ob 20:00 z licitacijami za prav posebno prijaznega muca Tomija, ki bo potreboval operacijo stegnenice.

Ker bo poletja kmalu konec in se nam ne bo več treba tlačit v kopalke in kratke hlače, bodo licitacije čokoladno obarvane. Tudi notranji mački vedo, da je treba nabrati zaloge za zimo!
Do srede popoldne torej na mail lana@macjahisa.si sprejemamo čokoladne dobrote in predmete, povezane s čokolado. Radi bi pokrili stroške Tomijeve operacije, tako da omejitve pri številu predmetov ne bo, sicer pa se s čokolado tako ali tako ne špara. 8)

Poleg spremembe termina nas čaka še ena novost - enkrat na mesec bodo potekale tematske licitacije z v naprej znanim namenom. Če vam pade na misel kakšna zanimiva tema, jo lahko sporočite v čvek.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To avg 28, 2012 1:51 pm

Re: Čokoladne licitacije 29. 8.

Moje mnenje je, da je bil prejšnji termin boljši. Med tednom se nam po moje precej več dogaja kot pa v nedeljo zvečer, pa bo več ljudi odsotnih, ali bodo preprosto pozabili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 2:03 pm

Re: Čokoladne licitacije 29. 8.

Se strinjam, ja... Meni je bilo tudi v nedeljo boljše.

Vrni se na Licitacije arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 47 gostov