tule bi prosila kakšen nasvet:
-Soča je precej napadalna do drugih mačk; napadla je celo mladičko Majo, tudi mojega Sunnyja, pa noben ni rinil vanjo, par metrov so bili oddaljeni in so
jo samo gledali. In to resno napadla, sem morala posečt vmes. Zato je tudi niso obdržali pri najditeljici, so se trudili več kot 14 dni, ampak je bila agresivna do njihovega mačka Včeraj pa sem pa slabo zaprla vrata njene sobe in je uletela na hodnik v trenutku, ko je bil
tam Miško. Šla je direkt k njemu - in mu dala lupčka

. Čez noč sem zato pustila odprta vrata vseh sob in spala v bližini, da ju slišim. Vse OK, Soča stalno rine vanj, se
mu dobrika, on jo vsake toliko malo napiha in klofne, ona pa se vrača k njemu kot bumerang. Jasno mi je, da se eni bolj razumejo, eni manj, ampak taka razlika - iz
agresije (grizla je tudi mene, ko sem jo v pobesneli fazi fizično odstranila) do dobrikanja samcu, ki ji očitno kaže, da mu ni preveč všeč

?
Oddajam jo, da bo edina muca, zdaj pa ne vem...več šans bi imela, če bi lahko vozila z drugimi mački, ampak zaenkrat je to samo Miško. Si ne upam niti sanjat, da bi ju
oddala skupaj, še za posameznega ni praktično nobenega zanimanja. Kako naj vem, da se bo ujela še z kakšnim mačkom, če je ta mačka očitno kot dr.Jekyll/Mr.Hyde

?
-precej sesa; ko je v naročju in jo božam, sesa moj rokav in to fejst in dolgo, čisto ga premoči, pa nekaj gruli zraven. Mene ne moti, ne vem pa, zakaj to počne, a ji kaj manjka?