BJORK

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To mar 13, 2012 8:24 pm

BJORK

Nov dom išče Bjork, psička stara 2 leti, ki je zaradi spleta okoliščin izgubila svoj dom. Bjork je mešanka, večje rasti (cca. 25-30 kg), cepljena, čipirana in sterilizirana. Razume se s psi in mački. Išče dom, kjer bo na voljo veliko crkljanja.

Kontakt: 041 446 085

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 13, 2012 8:38 pm

Re: BJORK

:) Lepotička! :kiss:
Če ne bi bilo čejev, bi se zagrebla! :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 13, 2012 9:45 pm

Čudovita je. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 14, 2012 12:43 pm

Kakšna simpatična kuža :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 14, 2012 12:47 pm

pa tko lepe barve ma.... :girlblush:
res fajn, da je zame odločno prevelka pa da mam že eno pasjo dušco doma... 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 14, 2012 1:07 pm

Ojoj <3 :bye:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po mar 19, 2012 11:19 am

Če se je kdo spraševal kako se ima Björk, vam sporočam da ima mali tank 33kg in je trenutno na najbolj učinkoviti dieti - preganjana od hrtice Olaye. :lol: Sicer je noro pridna, kolikor je tak debeluh v malem stanovanju lahko. Odstrigli smo odločno predolge kremplje, danes jo čaka še malo kopanja, sicer pa je krasno sčesana, razmeroma ubogljiva in nadsmešna.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 11:21 am

Hvala, Dr.Miška za prijaznost in sprejetje tele duše v vajin vsakdanjik.. Počasi upam, da se bodo kilce zgubile, ona pa v novem domu ;). Hvala še enkrat obema :* .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 19, 2012 12:37 pm

Pa še res je kot en tank, jao. :D Včeraj je bila čisto paf, ko je prišla. Nič ji ni bilo jasno, zakaj se je znašla tukaj. Malo je žalostna, ampak že boljša kot včeraj. Kar se hrane tiče bi ona ta hotel ocenila z eno zvezdico od petih. Kar se sprehodov tiče, je danes z mano komajda privlekla vse štiri tace domov, drugače pa ji je bilo všeč zunaj. Ena gospa me je spraševala kako to, da imam novega psa in kako to, da smo se odločili za tak kontrast. :lol: Sem ji povedala, da je pri nas samo na shujševalni, pa se je čisto zgrozila, če jo nameravamo shirati do hrta. Obljubim, da se bomo malo prej ustavili. Je pa res lepotička tale šnofljica. :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 19, 2012 12:44 pm

Evo jo, srčico smrčico. :dog:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 12:50 pm

modrozelena je napisal/-a:... pa se je čisto zgrozila, če jo nameravamo shirati do hrta.

Jaz sem se pa takoooo v jezik grizla!!!! :lol: :P

:kiss: na prekrasen smrček (srčici smrčici - da ne bo pomote) 8)

ps: kakšna pa naj bi bila "idealna" kilaža za tole lepotičko (oz. koliko je kaj velika)?
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 1:41 pm

Lej jo lej jo Alexx k bo kmal v hiši ;) Jaz bi bila prav vesela, Don sigurno tudi (no zdej bom jst mal tebe, tko k si ti mene: da ti osvežim spomin: Lia, Snooky, Teen in Čikita pa še kakšen ki sem ga pohvalila kok je lep :lol: )
Sem se pa narežala zdele: kontrast in shujšanost do hrta :lol: :lol:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 19, 2012 1:48 pm

Eeeem, preveliko fotko sem naložila, ne me kregat. :girlblush:

Bjork ima 60cm plečne. Mogoče kakšen cm manj, če je v zelo pohlevnem stanju. Glede kilaže sem pa jaz bolj radikalnega mišljenja, tako da ne me za besedo držat. Pomoje bi lahko imela enih 25 kil, pa bi bila v čisto ok formi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 1:59 pm

Jao, kok je predebela! Izzy ima 57cm plečne in 25kg in bi lahko imel kakšni 2kg manj :P Torej res, če bi imela ene 25 bi bilo lih prav.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 2:05 pm

Več ali manj se ne gre po plečni višini.. Tudi Atlas ima plečno tam nekje pa ima 42kg pa je še vedno suh.. Gre se tudi po konstituciji psa, Izzy niti približno ni predebel in ne rabi nobene zgubit :) . Bjork je pa poglavje zase in se strinjam z modrozeleno, da je 25kg nekako to to :).
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 19, 2012 2:34 pm

Izzy ima 57? Ziher? Bjork deluje na uč kar visoka in pri taki višini ima marsikater pes več kot 30kg, ampak je postavljena na kar dolge noge in mislim, da v osnovi ni tako zelo široke postave. :rolleyes: Bomo pa videli kako bo hujšanje šlo in kako se bo počutila. Težko je na začetku določit končno težo od oka. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 7:13 pm

Zelo lepa psička in meni ne deluje prav nič predebela, saj je vitka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 10:12 pm

Tale srčica bo vseeno morala malo shujšat, pa brez strahu - kot pravi modrozelena, ne bomo vztrajali, da dobi postavo kot Olaya. :) Bo tudi zanjo bolj zdravo, saj trenutno v živo malo spominja na stevardeso na bombniku. rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 10:15 pm

Izzyja sem zmerila danes, preden sem napisala. Lahko je kak cm manj recimo, ampak je tam tam.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 20, 2012 7:53 am

Patricija je napisal/-a:Zelo lepa psička in meni ne deluje prav nič predebela, saj je vitka.

To pomeni samo, da fotograf ve kaj dela. :good:
Naslednja

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov