REX in njegova druščina

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 16, 2011 1:32 pm

Re: REX in njegova druščina

"lej ga bumbarja, k misli, da je fotomodel.Phhhhhhhhh!"

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 16, 2011 1:36 pm

Eh, sem slišala že večkrat, da je najbolj grozno, ko portretiranci bulijo v fotoaparat ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne okt 16, 2011 8:18 pm

:lol: Rex huda faca :lol:
<3
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 22, 2011 6:03 pm

Ena lenoba
Slika

Druga lenoba
Slika
Slika

Tretja lenoba
Slika

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 8:55 am

slavica je napisal/-a:Ena lenoba
Slika

Ijoooooj mi mamo pa enega takega v fazi befor 2 after, samo da je zdej nekje in the middle, pa se mi zdi, da bi prav med te tvoje pasal :P

Sicer pa - a tejle še za kaj drugega kot to, da so lepi, skrbijo? :rolleyes:

8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 8:58 am

Mogoče sem Sunnyja prehitro označila za ehm, najmanj brihtnega pri naši bajti :rolleyes: .
Zaprte WC-je smo nekaj časa imeli brez nihajnih vratc. Včeraj dam vratca gor in opazujem mačje firbce. Sunny lubica je prvi pogruntal,kako se temu streže :yahoo: Sicer zdaj leta ven in notri samo zato, ker se mu vratca fajn zdijo, ampak naj mu bo :D .

Male dva začasnika sta jih snela :O . Ne vem, kako jima je ratalo, danes zjutraj sem vratca našla notri v WC-ju. Nič polomljeno, lepo sem jih nataknila nazaj. :rolleyes:

Miša je pa druga zgodba. Prejle se je drla na hodniku kot zmešana. Grem gledat, lačna ni, žejna tudi ne, kaj zdaj- gospa krožijo okoli WC-ja in se derejo. Sem morala vratca dvignit, da je šla lulat, vratca sem spustila in potem - ni znala ven :lol: :fool: .
Pustila sem jo, nekaj časa je vpila, živčno kopala po pesku in čez dooooolgo časa je najprej ven pomolela ena tačka, nato še nos, nato pa je Mišo izstrelilo ven kot raketo :D .

A imam samo jaz, kako bi rekla, malo manj razgledane mačke? :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne okt 23, 2011 9:06 am

Naj ti bo v tolažbo, tudi jaz imam take. :girlblush: Gizmo, npr., je noter še prišel, ven pa nikakor, pa se je frajer kar na pesek zleknil in eno odspal, dokler ga nismo rešili. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 9:11 am

Nimaš slavica :rolleyes: Pri nas se je do zdaj edini straniščni incident zgodil, ko sem namestila vratca. Jaka sploh ni opazil, njemu je bilo vse jasno, z Eli pa cela drama. Dretje, jok in stok. Ni znala noter, ni znala ven, na koncu je šla lulat zraven WCja. Pa bi drugače rekla, da je ona, khm, precej bolj brihtna kot Jaka.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 9:25 am

gipsy je napisal/-a:Naj ti bo v tolažbo, tudi jaz imam take. :girlblush: Gizmo, npr., je noter še prišel, ven pa nikakor, pa se je frajer kar na pesek zleknil in eno odspal, dokler ga nismo rešili. :D

:lol: :lol:
"Naše" prostoživečke so v isti kategoriji. Mačja hišica je zadosti velika, da smo dali gor dvoja nihajna vratca. Ni šlo. Sem dala notri koščke Poli salame in jih od daleč opazovala. Hodili okoli, vohali, ampak nobenemu se ni žarnica prižgala, ostala je tema :D . Smo morali ena vratca snet. Sicer je zdaj notri seveda manj toplo, ampak jo vsaj uporabljajo :rolleyes: .
Moram še izbrskat slike, da jih predstavim, tudi oni so zdaj naši, tako so se odločili, kaj
češ zdaj 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 9:27 am

Kaj vratca :rolleyes: jaz imam wc napol odklopljen, da bi Meli našel pot notri :D in ven :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 9:53 am

Pokojna kunčica Slavica, ki je umrla od starosti; najrajši je na kavču "preoblikovala"
kuhinjske krpe :D :kiss:

Slika

Kunčica Beti, ki je prezgodaj umrla zaradi napake veterinarja
Slika

Mišina mama Maca (sivo bela) in "stric" Repko; sta notranje-zunanja; predolgo sta živela zunaj, pride do samopoškodb, če jih ne pustim ven; razumeta se samo med sabo, skupaj sta tudi prišla od nekje (sestradana, Repko brez tretjine repa), ne prenašata drugih mačk, zato bivata v kurilnici, dokler ne zahtevata, da ju pustim ven; pustita se božati, lahko jima dam tudi Zantel in ostalo potrebno; slika je stara, moram Maco spet malo poslikati, da boste videli, zakaj jo ljubkovalno
kličemo tjulenj :D (trenutno smo spet na "light" hrani, učinka še ni videti :rolleyes: )
Slika

V zadnjem času sta se nam pridružila še dva prostoživečka, Copatek in Tiger (ja, vem, za imena nimam glih huda domišljija 8) ), slike bodo, ko mi bo uspelo slikati kaj več kot bežeči rep

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 10:35 am

:) Vesela, da so prostoživeči našli tako super dom, kjer dobijo papico in zavetje ter pomoč, če bi jo rabili! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 11:53 am

Oooo, kakšne lepote lepe ... (Sunny je seveda najlepšejši, ane <3 ampak če imaš toliko lepote, pameti sploh ne rabiš ;) )

Glede wc-jev pa ... No, moja dva nista posebej navdušena nad vratci. Ko smo še imeli Pearl in Jama, sem na en wc dala vratca, na drugem jih pa ni bilo. In Pearl in Jam sta seveda brez problema vse uredila v zaprtem wc-ju. Tečka Leia je šla nato vedno preverjat, kaj se dogaja, in prekopat pesek, ker mulca tega ne znata dovolj dobro, ane :fool: , tako da so ji bila vratca popolnoma jasna, Yodi pa niti v sanjah ni poskušal it noter.
Pa sta tamaladva šla in sem poskusno pustila vratca gor. In je pesek ostal nedotaknjen :)

Tako da če imate težave zaradi vratc, predlagam, da en wc pustiš odprt ... Da ne bo "nesreč" naokoli ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 9:08 pm

Posteljice in podobne reči kupujemo več ali manj v veselje sebi. Ker očitno se najbolje spi direkt na trdem radiatorju in na kupu ne preveč čistih cunj :D

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 5:49 am

Bodi vesela, da posteljice niso drugi wc... :mocking:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 9:44 am

Ej, na umazanih cunjah se krasno spi 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 9:47 am

pol k jih pa pospravš te pa prou zaboden gledajo kva si jim fentu spalnico...:scratch:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 7:32 pm

"wow,ene oke me gledajo :O "
Slika

in kdo pravi, da Rex ne mara igrač? Morajo pa biti polnjene z mačjo meto :D
(miško si je sam prinesel in naštimal med tačke :yahoo:, čisto pa je poslinil tudi perota :lol: )
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 7:48 pm

zgleda, da imajo kužki pač radi mačje igrače, ni kej. Naš kužek, ki je v bistvu kužica, isto tko ljubi podganco z mačjo meto pa vse mačje reči. Baraba :devil:
Rex, prav fest "desc" zgledaš z tistole mini miško med tacami! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 7:49 pm

wow! :O Pa celo v fotkič gleda! :O
:lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Lajka arhiv