Re: REX in njegova druščina

Sej je *šiva* že dovolj napisala. Jaz bom samo še tole
slavica je napisal/-a:Je jasno. Moram biti bolj odločna in to res mislit, ne trepetat v sebi in ga imet za uboščka, potem bo to začutil in me bo navijal okoli tačke.
Zakaj je pa ubošček? Ker spi na toplem in mehkem, ma za jest, ma nekoga, ki skrbi zanj, ga pelje na sprehod...?

Nikar, ampak res nikar trepetat in podobnih nebodigatreba. Pa ne, ker bi te začel okoli prsta navijat, ampak ker bo ugotovil, da s tabo ni nič, da sploh ne znaš poskrbet za stvari kot je treba in bo pač "prisiljen" stvari vzet v svoje tačke.
Sej sploh ni komplicirano. Rex je tam doma. Tam so doma tudi mački. Mačkov se ne je in se ne rinje vanje. Mački ne pretepajo psov (kakšna vzgojna ni pretepanje). End of story. Ti samo poskrbi, da pravila veljajo, to je vse. Odločen ne je čisto dovolj in priden in nagradica za lepo vedenje tudi.

Če se pa hoče samo igrat z njimi se bojo pa počasi že zmenli komu kaj paše in komu ne. Če se ti bo pa zdelo, da ne napredujete dovolj, se pa spomni na moje dveletno združevanje kar zahtevnih primerkov, pa so danes skupaj tudi, ko so sami (ker si itak odprejo vrata), pa ta večja tepca lahko ležita en nasproti drugega oddaljena nekaj centi. A ti vsak dan to povem?