REX in njegova druščina

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 26, 2012 5:32 am

Re: REX in njegova druščina

rofl
ah saj vem, da ni smešno, tole odpiranje vrat....sori, se ti jutri oddolžim za tole zafrkancijo!
:praising:
:P
Ampak napišeš pa tko, da te kar vidim, kako para puha iz tebe od same svete jeze :devil: ....in potem te mačka prismuknjena škilavo pogleda, pa si spet celi :angel: ....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 26, 2012 5:49 am

Joj, ko te razumem! :rolleyes: Midva imava vrata v kihinjo na harmoniko pa je Silver uspelo odpreti in so bila potlej vedno odprta, čim si psa ven peljal recimo. Pa sva kupila ježke in na 4 mestih limala vedno. No, pa ni bilo dovolj, je pogruntala zver mačja. Pa sva kupila nova, močnejša vrata pa je bilo samo 2 dni mir, zdaj so spet odprta. Pa je fant spodaj našraufal 2 šraufa in zdaj dava čez oba elastiko, da ji ne uspe. Pa bo slej ko prej pogruntala in pač snela elastiko :devil: Boo pa po moje zraven gleda in čaka, kdaj ji bo uspelo in bosta prešnofala vse pulte in štedilnik. Ice je pa priden, na vsake tok ga dobiš notri pred vrati mirno ležat :O
Spalnico pa zaklepava preden greva, znata namreč in Boo in Ice odpret :dash: In iskreno oaza88 jaz po vsem tem nisem :angel: pa naj me še tako čukasto gledajo :P
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 26, 2012 7:58 am

Taoranžna, poleg pleha :nyam: vzemi ti jutri s sabo malo večjo torbo, črnobelega angelčka še nimaš 8)

zalarjeva, tele drsna vrata - kaj pa če enega ni doma? Bi jaz tudi elastiko naštimala, bi bilo najceneje, samo ko pride mož
z nočne, jaz spim, kako pa potem? Elastika bi morala biti na obeh straneh, vrata so široka in težka (pa očitno ne dovolj težka :dash: ),
samo potem ne more on noter.
Sem vprašala ključavničarja, pa mi hoče prodat neko drago ključavnico, ki jo sami menda sploh ne moremo montirat :rolleyes: .
Po moje bi bil najboljši kakšen magnet, malo guglam, pa ni nič pametnega.

Mislim, da bo vseeno najhitreje in najceneje, če oaza jutri pride z malo večjo torbo :lol: :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 26, 2012 8:44 am

slavica, pleh bo 8) , ga že matram... :lol:
Kako, da nimam črno - belega mačka - imam! :O no, v bistvu res ne - ampak imam pa belo - črnega, (Jean-Pierra) in to tudi šteje! :P

Kar se pa vrat tiče - ma no ko boš vrnila pleh, si bova pobliže ogledali naše bunke na vratih, za katere je zaslužna Santana, pa še Srečko je podkrepil nujo, pa tudi magnet, ki sem ga pa nekje že prlimala, sliko mislim - no zanj so pa enostavno zaslužna zje*ana vrata/podboji, tko da, verjeli ali ne, mačji satani :devil: nimajo kremplejcev vmes ... :)

Pa komi čakam, da spoznam tole tvojo črno-belo :devil: :angel:
Aja - torbe ne bo :P bo pa ena vreča z mano prišla, ampak bo pri tebi ostala - tko da žal, z mano si klele ne boš mogla kaj dosti spomagat! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če apr 26, 2012 10:28 am

Vrata gor al pa dol, luštna je za pojest in tisti njeni hudički v očeh. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 2:01 pm

no tkole bom rekla: tale tamala mačkica, ki se kliče Sisi, je en celi :angel: !
:kiss: :kiss: :kiss:
Po moje se njena "mama" ne zaveda, da se ji ni treba več bat, da bi jo kdo posvojil (Sisi namreč :lol: ), pa zato piše grdobije o njej, nesramnica! :devil:
:P

Rex je pa en res velik kuža - še evčji, kot sem ga imela v spominu, odkar sva se zadnjič videla. Al pa mogoče zato deluje tako, ker ima precej dolgo frizurco... Kakorkoli, celi srček je! :kiss:

Tudi ostala Rexova mačja druščina je res fletna. In balkon, balkon..... :good: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 2:14 pm

Zakaj pa sploh vrata zapirate? :O :O :O :lol:
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 2:18 pm

Sem pozabil napisat. Pri nas še, ko gremo na WC ne zapremo vrat. Če jih, je pred vrati v hipu horda neutolažljivih mačk, ki jokajo, da se ti srce para in potem moraš človek, če hočeš kaj v miru postoriti z nago r.... do vrat, da jim odpreš. :D :D :D
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 4:17 pm

aja, da je celi angelček, a zato si preventivno prišla z najmanjšo možno torbo pa še to si skoraj v avtu pozabla :rolleyes: :D ?
Rexovi frizuri so šteti dnevi, moram duškota prosit, da ne pozabim fotkota, ko bova šla na preobrazbo 8) .
A zakaj je treba vrata zapirat? Ker mačje urgence nimamo prav blizu in da se mami ne zrola do konca :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 4:54 pm

scarecrow je napisal/-a:Zakaj pa sploh vrata zapirate? :O :O :O :lol:

8) :goodpost:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 27, 2012 9:12 pm

Kolk se imate luštno pri vaši hiši, če odmislim neprespane noči :lol: .Brihte brihtne, so tile vaši :kiss: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 29, 2012 12:02 pm

Naš je rekel, "hvalabogu, da je slab fotko, ti bi javno objavila slike, kako se valjam v travi k en pjanc ? :O !" :lol:
So pa slike s kofetkanja na balkonu

"bi reku, da je tamle gor en maček"
Slika

en beli brk :D
Slika

šapica
Slika

Slika

najbolj prijazen obrazek na svetu <3
Slika

:lol:
Slika
Slika
Slika

Slika
Slika
Slika

plezalna mačka
Slika

drevesna mačka
Slika

"delam se pridno" mačka :rolleyes:
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne apr 29, 2012 12:09 pm

slavica je napisal/-a:
:lol:
Slika

rofl rofl rofl prav slišim ga kako se gre opernega pevca in spušča ušesom neprijazne zvoke rofl
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 29, 2012 12:35 pm

Jaz sem šele danes pogruntal, da imate vi tole "drevo" na balkonu. Do zdaj sem mislil, da je to nekje zunaj ograjeno in, da gre za pravo drevo, ki raste. :D
Super mate tole. Zavidam! :blush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 29, 2012 12:50 pm

Je pravo drevo, samo ne raste več - odžagan večji del stare jablane, ki se je sušil in bil nevaren, da se podere.
Res je fajn, od pomladi do jeseni sploh ne rabimo drugega praskalnika :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 7:30 am

pasja rit :D
Slika

pasemo se
Slika

Slika
Slika

afna :)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po apr 30, 2012 7:55 am

Luštni ste, ampak Sisi je pa čez vse. Tisti njen nos močno spominja na znane brke, komot bi lahko bila tudi Kitler. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 8:00 am

Kitler :lol: :lol: (priznam, da sem pri uni sliki na roza visečki tudi jaz pomislila na to :D )
Njena posvojitev je bila ena najboljših odločitev pri naši hiši, razbojnik naš :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 10:15 am

Se pridružujem klubu oboževalcev male zgage Sisi :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 10:50 am

Slavica, jaz sem tebi prav FOVŠ!!! :girltruce: (seveda najbolj Sisi!) :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov