hja no, dodatni pogoji: zavese (nujno obvezno za visenje pod stropom in puljenje karnis iz stene),
električne stenske PVC doze mora biti vsaj zalepljene z lepilnim trakom, če ne že pribite

;
nikjer na policah ne sme biti - nič spljoh, soba mora izgledat kot da je samo napol naseljena, ker je čisto do
amena VSE zanimivo za dol vržt; ne se preveč najest pred spanjem, ker se vsaj enkrat na noč nekdo
odloči, da je tvoj trebuh najboljši trampolin in ti lahko dobesedno za sekundo postane slabo;
zadosti velika skodelica za vodo, ker vse, kar se lahko v gobčku odnese ali vsaj odvleče, je potrebno tudi kopanja

;
vse je lahko žogica, pa četudi kakci ostalih mačjih cimrov, nismo izbirčni

ali ugasnjeni čiki (ja, po novem
skrivamo pepelnik); toleranca ostalih mačjih cimrov, ker jih je treba nujno nekajkrat dnevno skloftat ali vsaj
ugriznit za rit, pa kaj pol, če si najmanjši

.Zaklenjena vsa vrata,ki imajo navadne kljuke;
kavči - pripravite se na to, da bodo v zelo kratkem času cveteli

;
in najpomembnejše: popolna odsotnost dveh fetišev-kemičnih in vžigalnikov, pa tud če ne boste imeli več s čim pisati (mi tudi nimamo

).
To je nekaj stvari, ki mi jih takoj pade v glavo, jih je še mnogo. Ne pišem vsega, ker se mi včasih zdi, da mi še izkušene mačkarce ne bi verjele, kakšen karakter ima to mače. Prvič sem tudi spoznala mačko, ki ne počiva sploh. Ona ali spi ali pa je v
pogonu.
Saj jo imamo neskončno radi, ampak si pa včasih res zaželim, da bi imela OFF gumb

Kaj dražiš?

Kar si napisala, si napisala, čak, grem pogodbo pripravljat