NELI

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr sep 07, 2011 9:07 am

Re: NELI

Neli je sedaj Shannah in se veselo valja po kavču in bo jeseni obiskovala pasjo šolo :yahoo: :yahoo: . Uživajo na polno. Jaz sem zeeeeeeeeeelo vesela :yahoo: :yahoo: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 10:01 am

Upam, da bodo kakšno fotko poslali :) Super, sem vesela zanjo!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 10:04 am

Veš, da bojo, jo bom takoj prpopala ;).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 9:12 am

Za vse volkoljubce posvojitelji sporočajo :):

Tokrat se javljam s paketom fotk, ki sem jih obljubila že pred časom. Razlog, da jih nisem toliko časa poslala je, da jih sama ne znam naložiti, moji fantje pa so imeli vedno kakšne druge opravke. Zadnje dni pa smo bili okupirani z drugo stvarjo- ne boste verjeli....... posvojili smo še enega psa!!!! In sicer greyhounda Diva preko društva za pomoč hrtom.

Zadeva se odvila zelo na hitro. Opazovala sem Šano in ugotovila, da bi bilo fino, če bi imela družbo. Zelo ima rada pse. Na sprehodih se z vsakim želi spoznati. Včasih jo celo spustimo in takrat zelo uživa, če se lahko podi s kakšnim pasjim prijateljem. Le zakaj ne bi imela potem enega doma??? Zdel se mi je primeren trenutek zdaj, ko je še mlada in bi se lažje navadila na še enega družinskega člana.
No, in tako smo ji izbrali Diva. Pri nas je en dan pa se že dobro razumeta.
Sicer pa je Šana že zelo napredovala, škode je vedno manj, zdaj bolj "pospravlja"- prinese si po en čevelj, copat, kapo, kakšno rokavico, radič ali solato iz kleti in si vse lepo zloži okoli sebe. Ko to pospravim, si gre pač iskat kaj drugega. Zdaj zgrize skoraj nič več. Je pa plišastemu prašičku (obema s Divom smo kupili enakega) odgrizla oko in nosnico! Jutri bo ubogi pujs verjetno brez ušesa .....ali noge.....ali repa......???????
Šana je končala malo šolo, spomladi Sergej razmišlja, da bi šel z njo na šolanje za reševalce ali na agility?!
Na vrvici hodi že precej lepše, še vedno pa ima to foro, da gre mimo ljudi, ki jih sreča, potem pa jih od zadaj pretraši, ha, ha,......no, nekateri ljudje to ne razumejo kot štos. Jo bomo morali odvaditi!

Še še kaj javimo!!!
Povabilo za obisk še vedno velja. Dalj, o boste odlašali, več nas bo.....ha,ha,....

Lep večer,

Maja

S kolegom :)
Slika

Nakavčni pes :D
Slika

Uživanje življenja :kiss:
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 10:55 am

Ja kok je pa njej kul!! :kiss: :yahoo: Pa bravo za posvojitev še enega brezdomčka :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 11:20 am

Kako sem vedela, da se boš ti ziher oglasila pri teli "volkici" :). Ja, krasno ji je, res :). Extra smo veseli zanjo :kiss: :kiss: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 3:50 pm

Jst se moram tudi pofočkat tukaj.
Že pri mačjih posovojitvah sem ekstra vesela, kadar se posvojitelji opogumijo za posvojitev v paru oziroma za posvojitev drugega (tretjega... :rolleyes: ) mucka.
Me pa še toliko bolj veseli, da nastaja vedno več tudi pasjih parčkov! :clap: :good: :yahoo:

Neli, več kot očitno ti je sekira padla v med. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 4:20 pm

Bravo, BRAVO, bravo!!!!! :clap: :yahoo: :clap:

Bom še bolj pozorna, če jih srečam kje v bližini (jih še nisem) :girlsad:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Prejšnja

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov