TORNI

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 8:47 am

Re: TORNI

vodna kopel dela čudeže :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če mar 03, 2011 12:34 pm

Js to čist razumem - mene nova frizura tudi vedno v dobro voljo spravi :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 3:11 pm

Evo, da pokažemo novo frizuro in nova oblačila nove in prerojene TORNI :).

P.S: Danes smo jemali še ene vzorce za dodatne teste, zato je malo bolj krvava, ker smo jo malo spraskali, drugače je malo bolje.. Sploh pa je itak važna frizura ;).

Slika

Slika

Slika
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 3:17 pm

opa opa, to je čist druga podoba :clap: . pa kak fletn pulovrček ma šmekica 8)
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 5:19 pm

:O Kaj pa je Torni??? :O

;) Fletkana "golička". :kiss: Upam, da FUUUUL manj srbi!
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe mar 04, 2011 6:17 am

Torni, prijazna buča, ja kje pa je tvoja dlaka? Res ji privoščim, da bo njenih težav s kožo enkrat za vselej konec :angel: !
Namaste.

Renata
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 04, 2011 7:22 am

Zdej zgleda bolj kot kak ptičar, hehe... :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 6:20 am

Luštna! :kiss:
Ste jo očitno rešile odvečne prtljage... :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 6:51 am

tole pa je popolna preobrazba! Nikol ne bi rekla, da je to ista pesjanka. Jap, kaj vse nardi frizura... ;)
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 28, 2011 8:36 pm

Torni je preživela še 30000000-čo preiskavo, kjer so na njej dejansko delali 3 cele ure, barvali, ostruževali, svetili, skratka ni da ni.. Dobili smo novo hrano, nov (vsakodnevni) šampon, mazilo za vnete učke, zdravilo za vneta ušeša, tablete za ozdravitev kožnih sprememb, zamrzovanje briketov bo potrebno, redno menjanje rjuhe preko ležišča, advantix in verjetno še kaj česar se ne spomnim :(. Ah, ja.. Počasi se bomo nekako sestavili al kaj?! :( Jaz upam na najbolje, če pa tole ne zaleže, pa bodo potrebni kortikosteroidi (beri krajša življenska doba :().. Ampak bodimo pozitivni :good: ..

Ker pa smo imeli med preiskavami veeeeeeliko časa, pa še:

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 28, 2011 8:59 pm

O ti bučka simpatična :D
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 6:58 am

drži se lubica :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 29, 2011 11:09 am

daneč prvič skopana... ;)
če sem kdaj spoznala bolj prijaznega, potrpežljivega psa je odgovor ne. Torni je res vse in še več :kiss:
Animal liberation - human liberation
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 11:34 am

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 30, 2011 2:20 pm

Torni je vedno nekje v mojih mislih... :girlblush: želim si/vam, da pogruntajo kaj hudiča jo pesti...
Pa da se stanje čimprej "normalizira".

Za nežno, potrpežljivo velikanko pa še en :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če mar 31, 2011 8:01 pm

gospodična mi je prijazno poslala link do tegale forumčka, kjer se naj bi govorilo o tejle prekrasotički, ki naj bi imela podobne težave kot moj pasji sonček...mislim da bo šlo kar za isto stvar (vsaj kolikor ste napisali)...no, tole sem delila s prijaznimi ljubitelji živali na drugem forumu...a je kaj podobnega z vašo psičko?
......"imam kužka, francoskega buldoga, ki je zelo alergičen na trave, pršice, govedino, svinjino,...že leto in tri mesece se borimo in zdravimo, zdaj je star leto in pol,...sedaj je desinzibilizaciji in mu dajemo injekcije (zdravilo narejeno posebej zanj v Španiji, ker pri nas tega ni, tudi test je bil narejen v Španiji),...ostalo smo že vse probali,...diete, šampone, antibiotike, kortikosteroide, olja, kopam ga vsak tretji dan,...najbolj učinkovita rešitev da se ne spraska čisto do mesa je, da ga preoblačim, vsakič znova v čisto majčko,...sedaj pa je dobil še ogromne količine prhljaja,...imam ga neskončno rada, je igriv, prijazen (do mene),...zaradi vsega praskanja je postal kar razdražljiv in včasih na druge ljudi renči če ga hočejo stisnit k sebi...razen če sam skače po njih potem ne renči :) dlako izgublja na tone...spodnja stran telesa je čisto gola in usnjena......kupila sem mu še sprej, ki je kot druga koža...nič ne zaleže....tudi olja ribja sem že uporabljala, ki se dodajajo k oz. na hrano...sedaj ga moram kopati vsak dan :( kuža je ves krvav...če bi se lahko še po hrbtu praskal, verjemite, da bi bil gol :( 24/7 se praska, zraven tudi joka...zaspi ko sem zraven ali ga imam v naročju...sedaj ko je sonček, zunaj samo išče ob kaj bi se podrgnil :( z gobčkom se vozi po travi in mu kri kar teče ... :( :( čistila ne uporabljam dosti, saj kar se za tla tiče, ker sesam in pomivam trikrat dnevno, saj izgubi ogromno dlake...iz razpraskanega dela potem še teče tekočina in gnoj ven, če en dan ni umit začne že smrdeti...zjutraj sem mu oblekla body, sedaj je že 50% krvav....zvečer ga zopet očedim :) booogi moj sonček :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: od okolice pa samo nerganje in zoprni pogledi in kako sem žleht da ga ne uspavam...jst ga nočem! nisem napisala zato tole, da mi pomagate kako ga naj ubijem ampak samo malo podpore sem želela...in da kdo drži zanj pesti da se pozdravi...pa če bi kdo imel podobne izkušnje, da bi mi pomagal... bodite lepo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 8:13 pm

Živjo!

Hvala, da si delila svoje izkušnje z nami in upam, da (če imata kaj podobnega) bomo ugotovili kaj jima je in jima bomo vsaj malo pomagali pri praskanju, se mi pa vseeno po opisu zdi, da ima tvoj psiček malo hujše težave kot Torni in je res revež :(. Upam, da bomo skupaj pogruntali kaj jima je in da nas boš obveščala, če bo kakšna sprememba pri tvojem kužku, mi pa bomo redno objavljali kakšen je napredek pri Torni in tudi s čem smo ga dosegli.

Če pa imaš še kakšno vprašanje pa me lahko tudi kontaktiraš na ZS.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe apr 01, 2011 6:21 am

jaaaa upam, da bomo res kaj pogruntali :D drgače pa mislim, da bi mojmu najbl pomagalo, da ga dam v balon :) no, zaenkrat ob vseh pomagalih, je najbolj učinkovit otroški body in tanki pulovrčki :D tako se vsaj ne spraska do kosti....lep dan vsem skupaj :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe apr 01, 2011 11:22 am

O ti revež... :( Torni ni tako slaba, praska se na parih mestih, potem se ta mesta zacelijo in se preseli drugam... :girlsad:
ojeje, upam, da najdemo za oba rešitev...
Animal liberation - human liberation

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe apr 01, 2011 12:11 pm

Držim pesti za Torni in za psička od latrodecte. Ko bi se vsaj kaj našlo, da bi jim pomagalo.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov