Aja in Gea

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe apr 20, 2012 10:48 pm

Aja in Gea

Dne 11.3.2012 sem selila dve psički, ki jima je grozila evtanazija. Bil je zelo pretresljiv dan, saj sem sredi Ljubljane obstala z dvema prestrašenima psičkama, ker je začasna skrbnica, s katero je bilo vse zmenjeno, zadnji moment odpovedala. Zgodbo tistega dne si lahko preberete na priloženi povezavi: https://www.facebook.com/note.php?note_id=250898241675429.

Hvala bogu se je vse dobro izteklo in sem s pomočjo dobrih ljudi našla začasno namestitev v Ljubljani pri g. Niku, ki je zanju zelo lepo skrbel. Sprva je bilo dogovorjeno, da je začasni dom možen le za teden dni, vendar, ker nismo imeli druge možnosti in tudi ne zanimanja zanju za posvojitev, sem se dogovorila še za en teden. Žal tudi v tem tednu, ni bilo možno oddati psičk tako, da je g. Niko dal možnost namestitve do nadaljnjega. Za kar sem mu hvaležna iz dna srca!
Priznam, da sem bila zelo v skrbeh, saj nisem vedela kaj storiti, če ju nebi želel nihče posvojiti. Sicer je poklicalo nekaj ljudi, vendar so bili neresni in moj namen je omogočiti lepo življenje kužkom.

Končno je poklicala čudovita gospa iz Štajerskega konca, ki je želela posvojiti Geo. S sestro sta prišli na ogled in tako je bila ljubezen na prvi pogled. :*
Gea je bila posvojena 26.3.2012. V novem domu sedaj neskončno uživa, ter prejema ogromno ljubezni in pozornosti. Najbolj od vsega pa uživa ko prosto teka po travnikih in doma na kavču, kjer da vse štiri od sebe, seveda je tu vključeno tudi čohanje. :D <3

Gea v novem domeku s svojo novo lastnico. <3
Slika

Aja je imela manj sreče. Večina klicateljev se je zanimalo za Geo. Aja pa je bila malo manj "zanimiva". Marsikoga je zmotilo to, da je zelo suha, namesto, da bi ji želeli pomagati. Vendar je tudi to mično gospodično srečala sreča. Javili so se čudoviti ljudje, ki so se vanjo zaljubili na prvi pogled. Vseeno so jo sprva sprejeli v svoj domek začasno, da bi videli kako bi se ujeli in kako bi se navadila Aja. Hvala bogu se je kmalu ugotovilo, da so za skupaj in po parih dneh so jo sprejeli za stalno. Tako je bila Aja uradno posvojena 16.4.2012 in ima sedaj tudi Aja lepo življenje, pri čudovitih ljudeh, ki jo imajo radi in so skrbni. :) <3

Iz novega domeka se nam je javila tudi Aja. Že po slikah sodeč neskončno uživa in je srečna. <3
Slika

Seveda mi brez čudovitega društva Lajka nebi uspelo. Zato se vam za vse iskreno zahvaljujem. Hvala! :thanks: <3 :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 10:58 pm

Re: Aja in Gea

RenataT, hvala za prekrasen zaključek drugače katastrofalnega dneva... <3 sem kar čutila, da obstaja razlog da sem še pokonci. ;)

(in itak, da SPET malce "smrkam" zraven) :rolleyes:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne apr 22, 2012 9:34 pm

Re: Aja in Gea

Hvala, Renata, sej ne bi bilo treba. :girlblush: Tudi ti si se zelo potrudila... :)
To err is human, but to get even? THAT is divine.

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov