nevidna bolha
Gana - žametna športnica
Skotila sem se letos, meseca marca , torej imam okoli 6 mesecev

Zdaj sem v začasnem domu v Ljubljani.
Sem vitka športnica, pravijo, da nosim v sebi srček malega hrta, pa tudi po izgledu sem mu menda malo podobna.
Ampak tudi čez eno leto ne bom prav velika.
Sem živahna, a izredno prijazna in nežna punčka, ki delim poljubčke takoj, ko človečkom zaupam,
najraje se pa kar uležem na hrbet in ljubečim rokam nastavim svoj trebušček za božanje.
Rada imam družbo, veliiiiko družbe, všeč so mi psi, otroci in prijazni odrasli človečki, le sama
nočem biti, ker tega do sedaj nisem bila vajena. Tudi v začasnem domu mi delajo družbo trije psi,
s katerimi se super razumem.
Moji trenutni skrbniki so me hoteli navaditi na bivalno kletko, pa sem jim tako neumorno dokazovala,
da mi to ni všeč, da me zdaj, ko odidejo od doma, raje pustijo skupaj s prijatelji, jaz pa sem pridna
in nič ne uničim.
Čeprav zelo rada tekam in se igram, se pa še veliko raje priklopim h kakšnemu kaučarskemu lenuhu.
Takrat sem pridna in lahko dremam tudi več ur skupaj.
Iščem prijazen dom, kjer me bodo imeli radi, kjer bodo pridno skrbeli za svojo in mojo vsakodnevno rekreacijo,
skrbeli za moje zdravje ter mi nudili kvalitetno hrano.
Do odhoda v nov dom bom 2x cepljena, označena, poskrbeli pa bodo tudi, da nikoli ne bom imala mladičkov.
V zameno za topel in ljubeč dom vas bom imela brezmejno rada do konca svojih dni.
Obljubim, častna pomurska
Če sem vam všeč ali pa bi radi izvedeli še kaj več, pokličite:
030 935 955 ali iscemnovdom@gmail.com