čvekava papiga
Mucika Maxi išče dom ali vsaj začasno namestitev
danes popoldne so me moji sosedje obvestili, da že cel dan slišijo mačko, kako mijavka na drugi strani ograje, ki ločuje naše dvorišče od dobesedno gozdnega prepada.
Ko sem jo končno ujela (na hrano, ker je bila res sestradana), strpala v transporter in o najdbi obvestila Zavetišče Horjul (ki sprejema le sesne mladiče in poškodovane mačke, tako da bi jo le pošlihtali in vrnili nazaj), sem jo spravila v svoje stanovanje, kjer se na vse pretege trudim ločiti vse 4. Vitka ne mara Maxi in se vsa trese tam v kotu od besa, Lili ne mara itak nikogar, tako da ždi na drevesu, Lino imam seveda zaprto, ker se bojim, da bo tamalo kap. Da ne rečem, da bi morala imeti tamalao povsem ločeno, pa je nimam kam dat, razen v kopalnico, kjer se pa dere kot jeshar in ni šans, da bi šlo tako celo noč. Ponoči bom svoje 3 zaprla v spalnico in s tamalo spala na kavču, ne morem pa tako v nedogled, sploh, ko bom šla v ponedeljek v službo.
Iščem pomoč. Kakršnokoli. Ne morem 3 mesece staro mucko spustiti nazaj v gozd, ne bi preživela niti noč

Je prijazna, tigrasta, navidez zdrava, igriva, radovedna, skratka, povsem običajna navadna mačka. Nima kakšnih posebnih prog, niti modrih oči, ne zna plesati ali jodlati, pa vseeno upam, da se bo našel lastnik ali vsaj začasni skrbnik zanjo.
Jaz sem kar malce obupana in verjamem, da večina od vas nima variante, da bi še kam namestila tole damo, pa vseeno poskušam.
Je kje kdo ? Krijem stroške sterilizacije in cepljenja in nabavim še hrano za popotnico. Please

Tole je Maxi ob ulovu