Hvala Vixen!
Te slike so nastale približno ene 3 tedne nazaj...
Vsi skupaj

MIMI - je malce plašna, a zelo prijazna in skrbna mačja mama. Zelo rada se pusti božati, medtem pa se zelo rada tudi po mačje pogovarja. Ko bo nehala dojiti, bo sterilizirana ter primerno oskrbljena. Takrat bo na voljo za posvojitev pod nadzorom in pogoji MAČJE HIŠE. Isto velja za njuna mladička.
Ljubka mami - na sliki je še vidno shirana in rahlo apatična, saj ni imela rednega vira hrane. Njene kosti so bile vidne že na daleč. Ob tem pa je bila še doječa mami...bošček. Sedaj se počuti že veliko bolje, tudi poredila se je!

PAKO - je beli samček z nekaj malo temnimi packami po lepem belem kožuščku. Repek je temen, a konica njegovega repka je bele barve. Po karakterju je malo drugačen od Žiži. Je bolj umirjen (čeprav to ne pomeni, da se ne zna vživeti in se prav po mačje preganjati s sestrico) rad se drži svoje mamice, vedno je na sesku. Zdaj že prav pridno je, tudi trdo hrano. In to se mu pozna že po zaobljeni postavici

Beli lepotec Pako

ŽIŽI - tako smo poimenovali tigrasto mačico. Ta mali angelček se ti takoj usede v srce. Je razigrana mačja najstnica, ki ima zelo rada človeško navzočnost. Takoj ko prideš v prostor veselo priteče k tebi in te pozdravi. Mislim, da ima nekaj malo "mačjega oglašanja" po mami, saj se rada tudi čisto prijetno po mačje kdaj pa kdaj izraža. Čisto nemoteče, da ne bo pomote. To je del njene karizme.

Pakec in Žiži raziskujeta svet aka kopalnico

Pravi mali tigrček

Že od prvega dne sta sama šla na mačji wc. Jaz sem ju od navdušenja nad njuno čistočo prav z užitkom gledala kako opravljata potebo

Kako sem hecna ne?! Ne morem si kaj, ko pa sta tako ljubka