helena je napisal/-a:Tako je življenje, en kup razočaranj vsak dan, tudi jaz jih doživljam kar naprej.
Prav idiotsko bi bilo namreč "sprejemat rezervacije" pri mucah, za katere še ne vemo v kakšen dom bi jih radi oddali, za katere ne vemo zdravstvenega statusa, niti še niso iz karantene.
Če pogledaš na našo spletno stran je tam več kot 100 nerezerviranih, od katerih jih nekaj išče dom že po leta ali dve ali več.
Ne primerjajte nas z vzreditelji ali šteparji, kjer si lahko rezerviraš željeno žival vnaprej na podlagi slike.
Če kdo misli, da je to možno, ne razume smisla našega delovanja.
Ne vem, kdo si, ne vem v kakšne pogoje bi muca šla, niti še nismo prišli do tega, kaj ta konkretna muca sploh potrebuje in če je sploh zdrava.
Kako naj "rezerviram" to mačko zate ali za kogarkoli????
In zakaj prav ta mačka?
ta mačka zaradi tega ker mi je všeč.....razumem da so to živa bitja in da se ne da trgovati z njimi, vem da se ne ve kaj bo dan naprej....razumem in spoštujem živali, tako kot ljudi....
lahko bi mi pa lepo povedala da pač to ne gre in da moram izpolnjevat pogoje (čeprav to že vem in mislim da jih izpolnjujem), in da jo bojo oddali najboljšem ponudniku (najboljšem kandidatu), da se še ne ve kaj bo z muco in kake pogoje bo potrebovala,....itd.
pričakovala sem le normalni odgovor, nič drugega. ne pa da se sploh ne javi na tel. ko ji pa pošleš pa sms, odgovori v sekundi in te odslovi z tremi besedami.....