MARUŠA

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 22, 2011 10:34 am

MARUŠA

:) Maruša je zelo prijazna mlada mucka, ki prede že ko stopiš v njen prostor in se nastavlja za božanje. :angel:
Čez 2 dni jo bomo umili, da bo še lepša. 8)
Verjetno bo dom iskala v paru.
Trenutno je še v karanteni.
Bila je že cepljena, R&R.
Čaka jo še sterilizacija.
Slika Slika Slika Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 22, 2011 10:36 am

Re: MARUŠA

Prijazna pikica :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 22, 2011 11:25 am

Trixi, Maruško že imamo, bom dala ven "k", da ne bo ravno isto, al pa se preimenujta.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 22, 2011 12:14 pm

helena je napisal/-a:Trixi, Maruško že imamo, bom dala ven "k", da ne bo ravno isto, al pa se preimenujta.

OK. Maruša naj bo.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor So jan 22, 2011 12:15 pm

to me je malo zmedlo ja. ker gledam in gledam in tuhtam in tuhtam kako se lahko ena muca v tako kratkem času toliko spremeni :D
drugače pa lepa mica :girlblush:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 11:03 am

Zanima me,če se da zmeniti, da vzamem muco ki še ni za oddajo, potem ko bo pripravljena za odhod....?
Eno, ki mi je bila zelo všeč ste že oddali, ker sem se preveč obirala, nočem da se tudi ta odpravi drugam.... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jan 25, 2011 11:05 am

Najboljše, da pokličeš v MH in se pozanimaš kako in kaj.
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 11:49 am

*šiva* je napisal/-a:Najboljše, da pokličeš v MH in se pozanimaš kako in kaj.

hvala....bom.... :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 12:06 pm

natyjures je napisal/-a:Zanima me,če se da zmeniti, da vzamem muco ki še ni za oddajo, potem ko bo pripravljena za odhod....?
Eno, ki mi je bila zelo všeč ste že oddali, ker sem se preveč obirala, nočem da se tudi ta odpravi drugam.... :D

Ne, se ne da preden je pripravljena za odhod. Potem poslušamo več zainteresiranih za posvojitev v primerih, ko je "hud naval" :rolleyes: in se odločamo za najprimernejšega za določeno muco.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 12:28 pm

helena je napisal/-a:
natyjures je napisal/-a:Zanima me,če se da zmeniti, da vzamem muco ki še ni za oddajo, potem ko bo pripravljena za odhod....?

Ne, se ne da preden je pripravljena za odhod. Potem poslušamo več zainteresiranih za posvojitev v primerih, ko je "hud naval" :rolleyes: in se odločamo za najprimernejšega za določeno muco.

ok....Sicer sem mal razočarana z odgovorom in odzivom na telefon.... :( , ampak ok....bom že preživela.....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 12:42 pm

Tako je življenje, en kup razočaranj vsak dan, tudi jaz jih doživljam kar naprej.
Prav idiotsko bi bilo namreč "sprejemat rezervacije" pri mucah, za katere še ne vemo v kakšen dom bi jih radi oddali, za katere ne vemo zdravstvenega statusa, niti še niso iz karantene.
Če pogledaš na našo spletno stran je tam več kot 100 nerezerviranih, od katerih jih nekaj išče dom že po leta ali dve ali več.
Ne primerjajte nas z vzreditelji ali šteparji, kjer si lahko rezerviraš željeno žival vnaprej na podlagi slike.
Če kdo misli, da je to možno, ne razume smisla našega delovanja.

Ne vem, kdo si, ne vem v kakšne pogoje bi muca šla, niti še nismo prišli do tega, kaj ta konkretna muca sploh potrebuje in če je sploh zdrava.
Kako naj "rezerviram" to mačko zate ali za kogarkoli????
In zakaj prav ta mačka?
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 1:16 pm

helena je napisal/-a:Tako je življenje, en kup razočaranj vsak dan, tudi jaz jih doživljam kar naprej.
Prav idiotsko bi bilo namreč "sprejemat rezervacije" pri mucah, za katere še ne vemo v kakšen dom bi jih radi oddali, za katere ne vemo zdravstvenega statusa, niti še niso iz karantene.
Če pogledaš na našo spletno stran je tam več kot 100 nerezerviranih, od katerih jih nekaj išče dom že po leta ali dve ali več.
Ne primerjajte nas z vzreditelji ali šteparji, kjer si lahko rezerviraš željeno žival vnaprej na podlagi slike.
Če kdo misli, da je to možno, ne razume smisla našega delovanja.

Ne vem, kdo si, ne vem v kakšne pogoje bi muca šla, niti še nismo prišli do tega, kaj ta konkretna muca sploh potrebuje in če je sploh zdrava.
Kako naj "rezerviram" to mačko zate ali za kogarkoli????
In zakaj prav ta mačka?

ta mačka zaradi tega ker mi je všeč.....razumem da so to živa bitja in da se ne da trgovati z njimi, vem da se ne ve kaj bo dan naprej....razumem in spoštujem živali, tako kot ljudi....
lahko bi mi pa lepo povedala da pač to ne gre in da moram izpolnjevat pogoje (čeprav to že vem in mislim da jih izpolnjujem), in da jo bojo oddali najboljšem ponudniku (najboljšem kandidatu), da se še ne ve kaj bo z muco in kake pogoje bo potrebovala,....itd.
pričakovala sem le normalni odgovor, nič drugega. ne pa da se sploh ne javi na tel. ko ji pa pošleš pa sms, odgovori v sekundi in te odslovi z tremi besedami.....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 1:24 pm

natyjures, ne me narobe razumet, toda... Ne vem, kaj počneš v življenju, toda vedeti moraš, da nobena izmed skrbnic tega ne počne poklicno. S tem se ukvarjajo v svojem prostem času in se med službo, v katero hodijo, velikokrat ne morejo oglašat na telefonske klice, ki se nanašajo na druge stvari. Če pa tega ne moreš razumeti in si zato užaljena, potem pa raje o vsem tem premisli še enkrat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 1:29 pm

Čisto po človeški plati: če bi se oglasila vsem, ki me kličejo vsak dan, bi se mi že zdavnaj utrgalo.
Po mailih in smsih se da ravno tako zmenit, kot v živo, je pa zame precej manj stresno.
In vsakemu klicatelju tudi ne mislim razlagat ne vem kaj, da se ga mogoče kaj čisto malo prime. Ne zmorem več kot toliko, pa sem drugače precej trdoživa.
Vprašala si, če se da vnaprej dogovorit za posvojitev točno določene mačke.
Odgovorila sem ti, da ne. Kakšna dodatna razlaga bi bila še potrebna?
Ne ima samo dve črki.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 2:03 pm

helena je napisal/-a:Čisto po človeški plati: če bi se oglasila vsem, ki me kličejo vsak dan, bi se mi že zdavnaj utrgalo.
Po mailih in smsih se da ravno tako zmenit, kot v živo, je pa zame precej manj stresno.
In vsakemu klicatelju tudi ne mislim razlagat ne vem kaj, da se ga mogoče kaj čisto malo prime. Ne zmorem več kot toliko, pa sem drugače precej trdoživa.
Vprašala si, če se da vnaprej dogovorit za posvojitev točno določene mačke.
Odgovorila sem ti, da ne. Kakšna dodatna razlaga bi bila še potrebna?
Ne ima samo dve črki.

ne mislim se prepirat in popolnoma razumem da ne morete vsakemu posebej in na dolgo razlagati kako in kaj...vprašala sem na forumu pa so mi napisali naj pokličem vas, pa sem pričakovala da bom dobila bolši odgovor ko samo ne....sploh vas nebi motila če bi mi že gdo prej povedal da to negre....in da moraš v vrsti čakat na ocenjevanje....
res se opravičujem da sem vas klicala..... :dash: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 2:05 pm

Naty, pomojem se ne rabiš nič opravičevat. Ko bo Maruša iskala dom, ponovno pokliči in se boste dogovorili, ali je to prava muca za vas. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 2:09 pm

Cats je napisal/-a:natyjures, ne me narobe razumet, toda... Ne vem, kaj počneš v življenju, toda vedeti moraš, da nobena izmed skrbnic tega ne počne poklicno. S tem se ukvarjajo v svojem prostem času in se med službo, v katero hodijo, velikokrat ne morejo oglašat na telefonske klice, ki se nanašajo na druge stvari. Če pa tega ne moreš razumeti in si zato užaljena, potem pa raje o vsem tem premisli še enkrat.

to vem da med službo ne moreš imeti drugih opravkov, tut jst jih ne morem imet.....nisem pričakovala takojšni odgovor......
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To jan 25, 2011 2:12 pm

taperverčki je napisal/-a:Naty, pomojem se ne rabiš nič opravičevat. Ko bo Maruša iskala dom, ponovno pokliči in se boste dogovorili, ali je to prava muca za vas. :good:

to bi mi lahko že na začetku povedali pa vsega tega nebi bilo.....
mačje hiše prej nisem poznala zato nimam pojma kako stvari pri vas potekajo, razen to kar sem prebrala na vaši strani.....potem pa moraš nekoga vprašat, čeprav potem izpadeš budala in zatežen človek.....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 2:26 pm

Tale Maruša je pa taka kot moj Ice :) Mi je hecno, ko vsi, ki ga prvič vidijo, mislijo, da je samička, Silver pa da samec :D Pravjo: lih obratno bi moralo bit! :D Ice je tak rozi hehe
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 25, 2011 2:28 pm

Trixi, mi bi pa oprane slikice gledalI! :)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Naslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov