¸Fotke iz začasnega - Se opravičujem da so ene zamegljene ampak vsa mačjad pravi da morejo počet inpersonacijo spidi gonzales risanke. Jih je nekatere treba prav držat tisti par sekund da škljocneš.
Tale je ta-bolna, jo kličem Rory. Na fotkah očke zgledajo slabše kot so v resnici, ker še vedno mažemo. Izcedka praktično ni več, tako da razen kihca tu pa tam, nima nobenih težav več.

Tale je pa sorojenec/sorojenka. Tok šiba okoli da mi nikakor ne rata zasigurno pogledat spola, sam po moje je punčka. Ta kiha še vedno malce več kot Rory, ampak gre na bolje, tako da upam da mine tole brez antibiotikov. Če bo šlo na slabše se bomo šli vetkam pokazat, zaenkrat pa res deluje vse kot neka relativno blaga oblika prehlada.

Sta pa tidva oba čist prepričana da so briketi strup, in bi rajš stradala kot se jih dotaknila. Ne jesta jih sploh. Ni šanse. Prinesem pa mokro hrano, je pa tak naval da se bojim da bosta pojedla moje prste, piksno samo, žlico, pa še posodo zraven. Oba hudo branita hrano, renčita en na drugega, in se nasploh obnašata kot da že cel mesec nebi videla nobene hrane sploh (posodica pozabljenih briketov je takrat dobesedno 10 cm stran). V enem obroku samedva zmažeta 400g piksno.